Bebelusi de martie - aprilie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 11
adseana spune:
Buna fetelor!
In primul rand vreau sa va multumesc pentru (re)primire![]()
Apoi sa va spun ca, sincer, nu prea mai am timp sa stau si sa bantui pe net, pentru ca printesita mea imi ocupa 90% din timp
.Cum al meu lucreaza de dimineata pana seara, eu sunt care trebuie sa stea non-stop in fundul ei
, scuzati expresia, dar chiar asta fac...tot timpul trebuie sa fiu in spatele ei...a descoperit ca daca se tine de mobile sau de pat, poate sa mearga singura, si cade intruna
Aaaa...si a mai descoperit ca poate sa deschida sertarele si dulapurile, asa ca, acum chiar se impune sa ma duc sa caut chestii din alea pt a le bloca, pentru ca altfel, pun lucrurile in dulap de 10 ori pe zi
...
La capitoul dintisori stam bine, avem 8,toti afara, si se mai vede ceva gingie umflata....Noaptea dormim la fel, seara circ, noaptea concert, asa ca...
am vazut cateva poze , asa printre picaturi!
Ocrainic m-am indragostit pur si simplu de David, are niste ochisori asa de expresivi!
iar locurile pe care le-ati vizitat sunt de vis...
Hiroral am vazut-o si pe Karen!Ce dulce si frumoasa e!
Andira sa stapaniti sanatosi apartamentul, si sa fiti mereu fericiti impreuna cu cele doua minuni, Irina si Andreea!
Asteptam poze noi...
Alessia draga mea, ce ne-am face noi fara tine pe aici?
Ce bine ca te-am adus inapoi atunci
![]()
lui Benny!Am vazut si pozele voastre...suuuupeeeeerrrr!!!!!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png
adseana spune:
Am uitat...neuronul, vorba Alessiei
Caramella LA MULTI ANI sotului tau!
Rrox cum a fost la circ?I-a placut Mariucai?
Anca Micaela cum e Ema?
speram ca sunteti mai bine!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png
Lorelai spune:
buna mamici si bebelaci. PREZENTA si eu la apel, mi-am baut cafeaua si m-am mai dezmeticit un pic (se apropie de ora 10, deci era cazul). eu nu stiu cum va descurcati voi, cele care mergeti la servici, (ligia, parca tu scriai ca te-ai intors la munca de ceva vreme). eu abia apuc sa dorm citeva ore pe noapte, nici alea una dupa alta, sint chiauna dimineata.
maimutele sint bine, au inceput sa se obisnuiasca ziua fara mine. si ele tot pacalite papa (asta ca ziceau citeva mamici de pacaleala la masa) dar asta e. bine ca maninca. le da bunica mesele principale pe rind iar laptele il manevreaza simultan la 2 biberoane.
scria cineva sa nu le dam la bebei mazare, eu le dau mazare de pe la 9 luni, din borcanas. le-o amestec cu galbenus de ou fiert si le place foarte tare. le dau si linte cu legume, tot din borcanas. de fapt astea sint singurele mincaruri (in afara de fructe) pe care inca le papa de la borcanas. vad ca pina acum nu le-a facut rau nici mazarea si nici lintea. chiar le plac, nu am observat gaze sau alte dureri dupa ce le maninca.
problema mea cea mai mare e cu masa de seara. sint in criza de idei, le-as da ceva care nu e dulce dar nu stiu ce. acum le dau seara brinzica cu iaurt si fructe, am mai incercar paste cu lapte si fructe si orez cu lapte care nu le-a placut. ai vostri ce papa seara? stiu ca e un subiect la bucatarie dar fetele vorbesc despre mincaruri pt bebei mai maricei.
poate mai schimbam si noi experiente in ce priveste mincarea.
am reusit sa mai vad niste poze. am vazut pe Karen japonoca lui hiroral (delicata ca mami), Sebi si Benny ai alessiei (trebuie sa fie fain sa il vezi pe Sebi cum are grija de fratiorul mai mic), Adina lui giliutza (mi s-a parut mie sau are toata suzeta in gura intr-o poza?), Irina bucalata lui andira (scumpa foc), Alexandra lui adseana (WOW, 8 dintisori), Alexutu grasutu' lui mamacita (plin de energie, seamama cu sotul meu cind era mic. am sa caut o poza si ti-o trimit), pamatufii lui ako (nu ma prind din poza daca sint identici sau nu. neuronul...vorba lui adseana), Alex al lui Valenka (smecherutul) si fetele lui loreen (ha..ha..seamana cu tata amindoua).
sper ca nu am uitat pe nimeni. restul de poze le vad sapt care vine.
andira, spor la mutat si amenajat. in curind nu vei mai vea loc nici in 4 camere. noi am trecut de la 2 camere, la 2 mai mari, apoi la trei si apoi la casa de 250mp cu 4 dormitoare si parca tot nu e loc. acum sotul amenajeaza beciul ca sa il mut cu biroul acolo si sa putem muta fetele fiecare in camera ei. nu stiu cum facem ca adunam o gramada de lucruri pe care nu le folosim si care zac care incotro si ocupa spatiul. imi spunea o prietena ca ea arunca tot ce nu a folosit in ultimul an, inseamna ca nu ii trebuie. da, dar parca vad ca imi trebuie imediat dupa ce le arunc. anyway, sa ne trimiti poze dupa renovari.
caramella, la multi ani sotului.
anca micaela, sper ca Ema e bine. pupici multi.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***
ako spune:
carmenduta - multam. pe ai mei i'a vazut o doctorita si a spus ca e necesara decalotarea. bine ca ai scapat usor cu raresica al tau...:)
lorelei - io cu ai mei pamatufi am stat doar 4 luni akasika, apoi job'ul. nu prea am timp sa'mi dau seama cum ma descurc...:) sunt bivitelini, complet diferiti, adikatelea...si ca fizic, dar si ca temperament. punct comun, deocamdata, ca mananca la fel de bine...
ufffff. cica e vineri, seara...si io inca la office..si inca tre' sa mai stau...va invidiez cu drag/pleonasm, cica/...pe cele mamici care stati langa minunile voastre..:)
ako+darian+rares
andira spune:
Ako - si eu tot la servici, stai linistita...
Lorelai, Adseana, Carmenduta - multumesc, si sigur o sa pun poze!
Sa ma vad eu mutata in el, si ma gandesc ce-or sa mai alerge piticii pe acolo...
Lorelai - si eu cred ca la mutat o sa arunc jumatate din lucruri... Am o gramada impachetate pe care le tin de pomana, nu ma indur sa le arunc - de fapt sa le dau - dar de folosit tot nu le folosesc.
Clar o sa scapt de multe.. sper!
Irina, piticul meu drag
mamacita spune:
Gata,am fost si la analize.a plans cand s-au inghesuit 3 asistente sa descopere vreo urma de venuta prin pernutele lui,a plans cand i-au pus garoul si l-au tinut ptr operatia asta,dar n-a dat deloc din picioare sau vreun gand sa se zbata,iar cand l-au intepat[si i-au nimerit din prima,excelent;nu numai ca-i puiul meu si bineinteles ca m-a bucurat succesul punctiei ,dar in Romania trebuie sa se mai poarte si laude nu numai carcoteli si cainari,ca n-ajungem nicaieri asa]
nu a plans,a inceput sa se uite foarte interesat la fluturas,apoi la laborator,mai avea putin si se juca![]()

cenia,ti-am vazut mosul,e mortal,si ce costum shucar,si ce parinti frumosi si fericiti.Bravo!
ocrainic,abia acum sper sa va revad,caci erau multe poze iar netul meu are ora aceea de leneveala zilnica
Felicitari dintosului.Vorba ta,nu stiu ce te-a apucat,dar asa m-am bucurat ca ne-ai povestit de voi,si chiar cuvantul 'povestit'e perfect,caci era exact ca o naratiune din cartile cu copii si parinti fericiti.
ligia,sa il felicit pe Raducu sau sa astept pana vezi si crezi?![]()
ako,din ce in ce imi pare mai rau,dupa fiecare mesaj al tau...ca nu ne-ai descoperit mai devreme si ca nu ai mai mult timp sa comunici cu noi
Macar sper sa-ti mentii ritmul asta,pentru ca eu ma indragostesc de pamatufi si de mamica lor moderna si inteligenta,plina de simtul umorului si al realitatii![]()
rrox,totul e bine cand se termina cu bine,daca atmosfera a fost macar placuta,datorita copiilor,inseamna ca Mariuca tot a capatat o distractie.Tin minte ca niciodata,toata copilaria ,nu m-au distrat clovnii:erau ba tristi,ba enervanti.
Pe Ioana,cu atatea cuvinte la activ,as vrea s-o rog sa-i dea meditatii samuraiului care a ramas la strigate razbonice si silabe intraductibile si inimitabile,dar tareeee dulci![]()

alessia,frumusetea unui om rezida in sufletul sau;acum,dupa ce te cunoastem toate,de ce ti-ai ascunde si ambalajul?[gaurit
}![]()
Ma uit asa scurt si vad o multime de mesaje pe care inca nu le-am citit,urmeaza.dar mi-e sufletul plin de bucurie ca nu numai ca a reinviat forumul,dar infloreste atmosfera de care m-am atasat,cea de mamici si bebelusi traind experiente inedite,care ne implinesc...
loreen,eu povestisem de experienta cu marul nu ca de la ala mi s-ar fi tras cu infectiile,si a mea si a lui Alex,ci cu substrat:nu numai manageriatul sectiei respective e de vina(dupa cum bine a remarcat carmenduta,e diferenta intre etaje,deci de la sef la sef),ci si imputitele care se perinda cu ifose de doamna si apucaturi de tzatza,cazate in acelasi loc(ba poate si chiar deseori in conditii mai bune)cu mamici simtite,educate,curate,in banca lor,dar care poate nu au atatea posibilitati financiare ca toapele.Daca inainte era comunism=mizerie pentru toti,caci nu stiu cat de curat era cand ai nascut tu,dar am muuultime de informatii despre mizeria de atunci;ei bine,acum e capitalism=garsoniere pentru unii,saloane aglomerate pentru altii,dar la fel de mizerabile
Oricum,cred ca ar fi cazul sa incetez cu discutia despre conditiile din spitale,pe care toate le-am experimentat
,sa nu cumva sa se creada ca noi doua ne certam-lucru total neadevarat,cel putin din partea mea.Daca am raspuns cu atata patos si amplitudine este din cauza ca pe mine ma atinge direct situatia asta.Nu sunt inferioara decat pe plan financiar medicilor cu aceleasi grade din occident sau din State,dar sunt nevoita sa imi practic meseria intr-o tara in care toata lumea da cu pietre in toti medicii si intr-un spital plin de carcalaci si ce-ai mai insirat tu pe acolo.Nu este nicidecum o situatie satisfacatoare,dar incerc sa nu ma plafonez si sa merg mai departe,atat timp cat cel putin un pacient ramane cu un rezultat bun,o amintire placuta si un cuvant de recunostinta pentru eforturile mele de a-l ajuta.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
rrox3 spune:
Caramella La multi ani!! sotului tau
Crangutalil wow, si eu ziceam ca Ioana e cuminte...
Multi
pentru Thea!
Ioana mananca mazare de cateva luni bune si nu a avut nici o problema. Ii pun de obicei in piureul de legume.
Am si eu o intrebare: ce v-au zis pediatrii despre albusul de ou? De cand?
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie
mamacita spune:
ANDIRA,sa fie intr-un ceas bun,e extraordinar,ce ma bucur!si pe podea daca ati sta,la lumina lumanarii,tot fericiti ati fi in asa achizitie
Si aparatul sa-l stapaniti sanatosi;nu te agita cu modulele:eu am invatat dintre toate cum sa fac poze simplu,fara reglaje,si asta fac.Restul...doar de-aia s-au inventat soti![]()
cameron,bine ai revenit!sa ne mai povestesti de Catalin!
ocrainic,si alexut molfaie coaja de paine,dar atat.aseara am incercat sa-i dau niste morcovi tineri,fierti,intr-o farfuriuta de-a lui.Farfuriuta a fost cercetata in amanuntime,inclusiv la muchie,dupa care a capatat brusc un elan de a zburat pe diagonala bucatariei.Morcovii au fost si ei mangaiati,plimbati pe tavita scaunelului de masa,masurati si abandonati,dar in nici un caz nu au avut vreun contact cu buzitele pretioase ale samuraiului!Nuuu!acelea sunt rezervate pentru cabluri,plastice,obiecte cu butoane de orice dimensiuni etc.Dar trebuie insistat,ca am citit ca asta ar fi totusi perioada optima in care ei invata sa pape singuri,daca nu,abia pe la 2-3 ani ar mai fi una propice!
Sper sa nu ajung asa cum ajunsesem cu un caine lup,membru al familiei noastre care nu mai este
,sa intru in cotet ca sa-i arat la ce serveste casuta aceea.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ako spune:
mamacita - ar fi culmea sa'ti multumesc pt. aprecieri, dar ...reciproca e super de valabila...:)) pana nu demult eram pt. principiul ca existenta unui fluturas in cortexul nostru nu strica, dimpotriva...acum ii ador si pe cei din prezenta samuraiului...:) tinem pumnii pt. rezultate bune...il pun pe rares, in special, ca'i are super. doar sa'i tina..nu sa'i si dea...:)
andira - tocmai. nu stau linistita. eram asa, daca deja te aflai langa piticul tau drag..irinuca....:)) ..si multa stapanire de sine iti urez. caci, io - nu de mult - am inkeiat santierul cu pricina pt. renovarea casei. sustele cu instalatorii, zugravii, electricienii le declaseaza pe cele avute - odinioara - cu marile mele iubiri/pfuiiiiii...a fost o data, ca niciodata...:))
rrox3 - hmmm... cu albusul, din cate mi s'a spus, clar ..dupa un an de zile...
gata. la munca cu mine..
ako & pamatufii
rrox3 spune:
Mamacita daca nu ma insala memoria, Ako a descoperit forumul asta inaintea noastra
, da' abia acum ne bucura cu mesaje dese 
Ioana vorbareata i-ar povesti si Samuraiului ce si cum cu cuvintele astea, dar n-a avut ocazia
Dar nu ma mir ca nu-i prea vorbaret, doar e Samurai, nu?
Tace si face!
Ako Multumesc!
Am inceput deja sa ma gandesc ce tortulet sa-i pregatesc de ziua ei (cea adevarata, la 1 an, nu astea lunare
) si nu mai stiu daca pot sa folosesc oua intregi sau doar galbenusuri.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie