Bebelusi de mai-iunie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Eli, Adina, multumim de complimente.
Beatrice, eu n-am ce sa raportez deocamdata, oscilez de la 62-63 kg, iar la masuratori sunt la fel. Da mi-am propus sa merg la sala cat de curand...poate de azi?Sa vedem dc il pacalesc pe sotz sa stea cu Alex o ora, ca avant si chef de miscare am. Nu acasa, ca aici in afara de treburile casei si jucatul cu Alex singurul sport e datul din degete la tastatura.
Eli, sa stii ca m-am lasat pagubasa cu spanacu'. M-a chinuit talentul si i-am facut o..ciorbita crema-pilaf cu perisoare. Nu stiu altfel cum s-o denumesc, era initial ciorbita cu rosii, mi s-a parut cam chioara si am scos legumele, le-am pasat si le-am pus din nou la fiert in apa lor,am adaugat 3 lingurite de orez, am pasat carnta de pui si am amestecat-o cu miez de paine si ou si le-am pus in supa. Nu arata rau combinatia, sa vedem ce parere va avea Alex, dar sper ca de foame n-o sa faca figuri, ca nu i-am mai dat sa manance de la 8.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

gata le-am scos din cuptor. clar ca undeva am gresit ca mie nu mi-au iesit gogosele mi-ai iesit placinteleexemplificam mai jos.in ritmul asta fiica-mea moare de foame cu mine!
gogosele:(

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by elisor
Androix eu altceva asteptam de la tine: o poza cu tunsoarea, in orice caz ai fost mai desteapta decat mine, eu tre' sa mai fac inca o vizita prin feb-mart la coafeza, ca vroiam mai scurt , dar ea draguta sa nu-mi produca un soc m-a tuns...lung si sunt in aceeasi situatie: cu par prins in coada, dar si agrafe ca e mai scurt si da p-afara.
La tine in meniu ce avem azi?

pai si eu sunt fix in aceeasi situatie cu parul! Prea lung ca sa nu ma incomodeze si prea scurt ca sa-l prind! Ah, ca proasta mai sunt sa nu zic clar pe fata cand nu imi place ceva! iar poza, n-am de unde deocamdata ca nu am mai fost pe la Andreea.a ca eu n-am aparat. Sa vedem poate reusim uikendu asta, ca are fata examene.
Meniul este cel anuntat ieri: mancarica de vita cu sos cu garnitura de paste. I-a placut lui Filip, a mancat tot, desi nu i-am pus foarte mult ca-mi cunosc odrasla. Iar ca desert un sfert de iaurt simplu, bagat la foc continu ca sa nu aiba timp sa protesteze.
Maine o sa-i dau ciorba de catofi acrita cu zeama de varza si poate un pic de mancare de mazare. Dupa cum vedeti incerc sa nu-i mai gatesc separat ci sa-i dau din haleala noastra. E bine si pentru diversificarea lui si pentru mine

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

[quote]Originally posted by monu

gata le-am scos din cuptor. clar ca undeva am gresit ca mie nu mi-au iesit gogosele mi-ai iesit placinteleexemplificam mai jos.in ritmul asta fiica-mea moare de foame cu mine!
gogosele:(

Monu, unde gresisi domne?

Ai copt cartofii? I-ai pasat? I-ai amestecat cu unt si branza si un galbenus? Amesteci bine si pui cu o linguri gramezi pe o tava unsa cu unt si faina... Lasi la foc iute si gata! Pana capata o culoare aiurie!

Eu am facut de vre-o cateva ori si iti zic sunt dementiale...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Beatrice, am gresit la forma!!!!! nu mia-u iesit gogosele ca s-au pleostit! piureul era prea lipicios si nu am putut sa le fac mingiute!

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

sunt excelente la gust dar nu mi-au iesit gogosele!:(

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

buna tuturor

ce zi splendida, tocmai ne-am intors din IOR si dihania mai doarme, si pentru ca am timp ma laud si eu cu cateva poze

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anda_metes/my_photos

ca sa vedeti grasunoasa de 10 kg

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Monu ai pus poate prea mult unt?! Imi dau si eu cu parerea, ce sa fac. Eu ti-am zis sa fierbi cartofii in coaja, dar se pare ca trebuiau copti, desi nu cred aici sa fie greseala. Pomelo gasesti la toate hipermarketurile, la bacanii...peste tot, numa' in copaci nu, sunt ca niste mingi crete galbene, eu stiam de ele, dar nu stiam ce contin. Sper ca nu te-am incurcat prea mult cu gogoselele, dar sunt sigura ca sunt gustoase si asa...mai plate, eu tocmai vroiam sa ma servesc din farfuria...ta
Androix mai da ce meniuri super ii faci lui Filip, tocmai vroiam sa te intreb cum ii faci pestele, dar am mai citit o data postarea ta pentru alt scop si am vazut ca spusei de fapt paste , Filip e destept de mic, cate putin din toate, asa se manaca dom'le nu ca mine, daca s-ar putea o data la doua zile, iar intre timp sa zac in pat...la digerat...ca vaca
Oana las'ca ii faci spanac altadata, nu e scofala cu el, eu tot pe-aici sunt daca mai ai nevoie sau poate va manca cu Bia

Pofta buna la masa de pranz, eu tocmai am culcat-o de pranz, noi ne indreptam spre 3 mese/zi, nu reusesc sa-i dau mai des. Azi ii trantesc un borcanel ca m-a suparat ieri cu motocicleta in timpul ciorbei
Ma duc sa descarc neste poze, de fapt nu ma duc ca tot aici la piciu tre sa stau.

Eli + Bianca 13 iunie 2005 Andreas 17 august 1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Sperantza e dulcica Julia cu iepurasii de sus si e ca o mingiutza, toata ziua o zmotocesti cred bulanele, suntem si noi de-a ta...pe-aproape

Eli + Bianca 13 iunie 2005 Andreas 17 august 1998

Mergi la inceput

elisor, nu m-ai incurcat de loc. cred ca s-ar putea sa nu fi pus suficienti cartofi.
beatrice, multumesc din suflet pt reteta! fata mea a papat tot ce era in farfurie. nu am vazut-o niciodata atat de entuziasmata dupa ceva de papa. chiuia cand mesteca si se intindea ca mai vrea! sunt super incantatamaine mai incerc o tura
sperantza, si eu tot prin ior ma plimbam cand era mai cald. stai in zona?

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput