Bebelusi de mai-iunie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 12
mygirl spune:
Neatza si La multi ani sarbatoritilor de azi ALEXANDER PAUL si PHILIP CHRISTIAN, DAVID, ANNA MIRUNA, dar si celor de ieri ca am tras chiulul. Pupici speciali prietenei noastre Delia
.
Noi ieri am avut o zi super, Alex s-a simtit mult mai bine, era toata numai un zambet, asa ca am profitat si am lasat-o cu verisoara baby sitter si am plecat cu sotzul la plimbare. Am fost pe malul marii, era un peisaj superb- marea inghetata, soare, zapada...ne-am plimbat prin magazine, ce mai, am avut o zi extraordinara.
Alex a adormit ca niciodata in scaunul de masa in timp ce faceam mancare- n-am prin-o in poza ca atuci cand a venit sotzul cu aparatul s-a trzit de la zgomotul facut de slapii lui. Nu mai spun ca ainvatat sa scoata limba. Intai timid, dar acum e exercitiul ei preferat.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
ChrisDun spune:
Cornelia, iti multumesc mult de tot pentru ca ti-ai rupt din timpul tau sa ma lamuresti si pe mine. Trebuie sa ma apuc sa citesc din scoarta-n scoarta Codul Muncii si CCM-ul, acum in week-end. Ideea e ca i-am mentionat tipei ca drepturile pe care mi le-au acordat (la noi se da un ajutor pentru nastere) sunt inferioare prevederilor din CCM, si mi-a raspuns ca "CCM la nivel national nu constituie izvor de drept"
, DAR cand am dat sa plec m-a intors din drum sa ma intrebe daca poate face ceva pentru situatia mea.... mi s-a parut cam ciudat.... O sa incerc azi sa vorbesc cu cei de la sindicat.
Multa sanatate Stefanului!
Nelia, LA MULTI ANI! sotului tau! Sa va tina Dumnezeu sanatosi si in putere!
si multa sanatate fetelor! Va tin pumnii cu mutarea!
Wow, ce de lume noua! iuliana, robotica, booboo, bine ca ati mai dat un semn de viata!
boobooricu, ce printesa dragalasa ai tu !!! Ce gropite face in obrajori, s-o mananci, nu altceva!
Pentru ca sa pui "aici" sau ce alte cuvinte vrei, uite aici: [ url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/boobooricu2004/detail?.dir=30be&.dnm=2d7a.jpg&.src=ph" ]printesa dragalasa [ /url ] ca sa mearga link-ul cu pricina trebuie sa scoti spatiile pe care le-am pus eu dupa [ si inainte de ] . Cam atat.
In ce priveste grapefruit-ul: i-am dat Carinei (pe la 7 luni!) suc de grapefruit rosu, cu biberonul, si era innebunita dupa el! Dar la vreo doua saptamani dupa ce i-l introdusesem a facut viroza aia, si pentru moment am renuntat.
Sa aveti o zi usoara!
Androix spune:
Salut
La multi ani pentru sarbatoritii de azi de ieri si de maine!
Sa fiti cuminti, sanatosi si norocosi!
Elisor, mie mi-a vazut fibromul la eco morfofetala de cand eram gravi. Ca poate nu v-am spus dar am si eu asa o "bucurie" Al meu nu e foarte mare mi se pare ca 2*3 cm, ceea ce medicul meu a zis ca nu pune probleme in sarcina, iar la controlul de dupa crescuse cu un cm, ceea ce iarasi nu era grav. Nici macar nu se pune problema de operatie sau mai stiu eu ce pana nu are minim 6 cm. Singurele neajunsuri sunt ciclul foarte abundent (Maysa si tu patesti la fel?) si la o eventuala sarcina implantarea direct pe el (caci al meu e intramural) si asta inseamna ca sarcina se pierde. Asta e tot ce mi-a zis medicul ultima data cand ne-am intalnit, intalnire care a fost demult. Poate ar trebui sa-i mai fac o vizita sa-l intreb una alta cu fibromul asta... BTW, examnul de dupa sarcina la mine a fost in ambele feluri. Dar asta pentru ca am pus problema fibromului ca altfel nu ar fi fost decat calare, fara eco, deci cum o dai de capra nu scapi.
Andreeaatan, nu tre sa bagi apa in cilindrul ala, ci sa-l bagi pe el in apa, in cada eventual si sa vezi pe unde rasufla.
Ca la vulcanizare.
Nelia, la multi ani sotului tau! Bafta multa cu mutarea, sa terminati repede balamucul si sa fie cu noroc si cu folos efortul!
Mygirl, am vazut si eu la tv marea inghetata si tare as fi tras o fuga pana la ea, ca e ceva ce vezi rar, dar uite ca nu m-am incumetat. Ptiu, da bine arati, mamica! Si pitica e mortala cum scoate limbuta! Si sa nu va fie de deoki cu atata par
macar voi il puteti prinde in agrafe ca sunteti fete dar eu cu Filip nu stiu ce o sa fac ca a cam inceput sa-i intre in oki.
Ihi, am vazut ca de la mine nu vreti retete, bine... 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
mygirl spune:
He he he..Andoix, poza asta cred ca mi-a trucat-o sotzul ca sa arat mai slaba
. Si eu m-am admirat, dar realitatea e un pic altfel..astia sunt blugii pe care mi i-a adus cadou de la Bucuresti (+ geaca si fularul, inca o pereche de pantaloni nike
, ca tot intreba Eli, ptr Alex o bluzita, un tricou, un sarafan si clamutze)si sunt stramti de ma "indes" in ei, nici nu pot sa respir cand ma inchei, iar pe sus imi ies o mandrete de colacei da e iarna si ii camuflez cu bluze largi. Da in poze vad ca dau tare bine.
Hai ca nu mai inteleg nici eu ce am scris aici, da s-a trezit Alex si ma chinui sa ii fac program astisttic.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
andreeaatan spune:
Ioi, 

, mi se parea mie ca nu fac ceva bine si cand colo, nimic nu faceam bine cu cilindul Chicco. Doamne ce m-am prostit de cap, mai-mai!!!!
Eu la control numai cu eco, ca de aceea imi place dr. meu ca nu te suie toata ziua buna ziua pe capra. Plus ca a fost cezariana, ce sa vada jos...![]()
Beatrice - imi adun urmele de curaj si iti spun ca abia acum am revenit la greutatea afisata de tine in listuta. Am mai avut 3 kg de la manifestarile pilulei anti pe care abia am scapat-o. Dar e bine 3 kg in 4 zile, nu? Ma treci clasa? Normal ca astea erau mai mult apa, ca pastilele astea m-au omorat!
Deci, la urmatoarea raportare, o sa am si eu de zis ceva bun.
Luati reteta de dieta- piept de pui la gratar si ciuperci cu o lingura de sos (ca sosul are multe calorii). Atata ca sosul il fac cu lapte, nu cu smantana, si in loc de boia arunc acolo niste chilli.
A, si faina de soia amestecata cu faina normala, sa mai furam din Kcal.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
monu spune:
azi vreau sa ii fac fetei gogosele acelea pt bb-i dar nu stiu ce sa fac cu cartofii. trebuie copti? ii pun pur si simplu in cuptor?
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
elisor spune:
Neatza buna!
Boobooricu ce printesa cu gropite aveti voi acolo!
Julianei. Cu prunele nu le am asa ca...habar n-am, sorry
Bine ai revenit, daca ar fi dupa cele scrise acolo am ajunge cu niste razgaiati din aia...cronici, am un var care la 18 ani daca il auzi si vezi ce alintat e ti se face greata instant.
Ioana pai daca pomelo e ca un grap, atunci sa bagam
, ca ne place.
Nelia succes cu mutatul, o sa fie bine si LA MULTI ANI sotului tau, Octav! Sa fiti sanatosi!
Iuliana nu ma supar ca n-as avea de ce, un sfat e primit intotdeauna si daca imi place de el il aplic daca nu...mi-a parut bine de cunostinta, comparatii fac la modul...disponibilitate motrica, in rest fiecare cu felul lui, atat asteptam de la pedi sa-mi spuna o fraza: "copila e bine, dar e mai inceata" si eram 100% impacata, parol, dar daca are si ea o suspiciune care se alatura oricum grupului de pitici ai mei pot sa mai stau linistita?! Pot, eventual dupa vizita la neuropsihiatru.
Ai doua papusi frumoase, mie mi se par destul de diferite, Diana aduce cu tine, iar Emma cu sotul tau, cel putin eu asa ma pronunt!
Monu mersi de raspunscul cu musli!
nu-mi convine, raman pe cerealele de 4 si 6 luni
Androix eu altceva asteptam de la tine: o poza cu tunsoarea, in orice caz ai fost mai desteapta decat mine, eu tre' sa mai fac inca o vizita prin feb-mart la coafeza, ca vroiam mai scurt
, dar ea draguta sa nu-mi produca un soc m-a tuns...lung si sunt in aceeasi situatie: cu par prins in coada, dar si agrafe ca e mai scurt si da p-afara.
La tine in meniu ce avem azi?
Oana sa le purtati sanatoase, super haioasa Alex cu limbuta, mai eu nu incetez a ma minuna ce de par are fatuca ta...cred ca e superba marea si intradevar arati super trasnet. Succes cu spanacul, sper sa-i placa lui Alex!
Andreeaatan bine ca mi-ai dat o speranta cu controlul ala, ca altfel mai ma controlam la...pensie
CrisDun despre filmul Alba ca zapada era vorba, nu mai stiu daca tu intrebai si daca ai primit raspunsul.
So, am primit raspunsurile dorite cu pomelo, control si cereale, mersi la tot poporul pentru ele (raspunsuri)
Eli + Bianca 13 iunie 2005
Andreas 17 august 1998
elisor spune:
Monu cartofii fierti in coaja si dupa ce faci compozitia din ei ii faci gogosele pe care le bagi intr-o tava la cuptor la foc iute, daca am gresit poate ma corecteaza fetele
Eli + Bianca 13 iunie 2005
Andreas 17 august 1998
babygirl spune:
Oana, super pozele cu marea. Iar tu arati tot mai bine. Despre Alex ce sa mai spun. Are o mutrica de fetita pusa pe sotii de-ti vine sa zmotocesti si sa o pupi din cap pana-n picioare.
poze noi
monu spune:
elisor, merci de raspuns. eu nu stiu ce am facut dar piureul mi-a iesit lipicios!!!!
acum sunt la cuptor. cat timp tre sa le las? cum imi dau seama ca sunt gata? tre sa le mai si intorc?![]()
pomelo? unde se gaseste de cumparat? sincer eu nu am auzit de un asemenea fruct![]()
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana