Bebelusi de mai-iunie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cine imi trimite si mie cartulia cu retete pentru bebelusi? Pup de dinainte:).

iulyana@yahoo.com

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Buna, dragi mamici si bebelusi!

Eu nu apuc sa scriu cu nici un chip, dar citesc ce scrieti si va admir ca reusiti, nu doar sa scrieti, dar sa si plasati dosare in jungla birocratica, sa gatiti apetisant, ba chiar sa va intoarceti la munca unele dintre voi. Toata stima, altceva nu pot sa zic.

Am intrat acum repede ca sa le urez Neliei&Co mult succes la mutat, sa se aranjeze toate cat mai bine. Pentru noi, mutarea de la Toronto intr-un orasel mai mic, dupa jobul sotului meu, a insemnat inceputul fericirii noastre canadiene. In momentul mutarii eram sleiti financiar, dar ne-am redresat destul de repede. A fost o mare nebunie, insa nu despre asta e vorba. Daca nu te superi, Nelia, as vrea sa-ti dau un mic sfat (probabil l=ai mai primit): pastrati toate-toate chitantele de la cheltuielile facute cu mutarea, pentru ca le puteti deduce la taxele din 2006. Inchirierea camionului, cheltuielile cu benzina, locuinta temporara a sotului tau (maxim 15 zile), mancarea, toate se aduna si mai capeti ceva bani inapoi. Cheltuielile cu house-hunting-ul din pacate nu se pot deduce. Evident, toate deducerile astea se pot face doar in situatia in care compania care il angajeaza pe sotul tau nu suporta ea cheltuielile de mutare. Multe o fac. Sotului meu nu i-au platit nimic, pentru ca nici n-a negociat asta. Eram asa de innebuniti de fericire ca a gasit asa job, ca nu ne-am mai gandit la alte chestii (gresita abordare!).

Sorry daca te-am plictisit cu lucruri pe care le stiai deja. Iar o sa tac cateva saptamani, parca vad. Ca noua ne cresc dintii intr-un ritm zapacificant. Avem deja 7 (sapte) vizibili bine, si o tinem de saptamani bune intr-o jale. Sper sa iasa si al 8-lea curand si sa incercam intarcarea, ca nu prea mai pot.

Sanatate si pupici!

Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boobooricu spune:

Hello la fete!
LA MULTI ANI LA DOMNISORICI SI DOMNISORI!MULTA SANATATE!!
Stiu ca mi-ati dus lipsa...()..dar pur si simplu sa va spun adevarul nu pot tine pasul cu voi ..cand sa scriu si eu ati ma umplut 6 pagini asa ca ma apuc sa citesc si uite asa ajung poimarti sa mai scriu..
Vad ca peste tot cam aceleasi preocupari(deci nu sunt singura!!): mancare si somn, plus kk(la mine mai deloc)..Ii dau para...iaur cu banana, mar, o sa ii iau prune acuma sa se cace imprastiat ca se screme toata ziulica saracuta..Nu prea gasesc asta este problema..Pot sa ii fierb dalea uscate?"Mai are cineva ideei dastea ?
Nu mai stiu cine se intreba daca este normala greutatea 8 kile la 8 luni...A mea are 7 kile si 500 grame..si nu are nici pe dracu! Mananca , energie cata vrei, fericire etc..Asa ca nu va mai ingrijotati mai , daca copilul este sanatos ce mai conteaza ca nu se incadreaza in charturile americane?
Si cat despre somn, se spune ca acuma trec prin faza "teama de separare", unde nu vor sa stea fara mama, se trezesc sa ne verifice daca suntem acolo, se culca greu pt ca nu vor sa fie departe de noi(de unde ca dorm langa ea)..A mea oricum nu doarme altfel decat cu tata in gura,si legatata un pic, si se trezeste o data in timpul noptii sa manance...Am citit tot felul de articole si mai rau m-am enervat..plus ca ti-se invarteste capul..plus i-a uitativa ce articole am gasit ieri aici..daca asta nu a mers merge asa..http://www.parentingweb.com/ap/sleep_health.htm
Hai ca v-am zapacit destul..
Pupici si o sa ma duc sa imi clatesc ochii cu bebiti sa vad si eu pe copii maricei

elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boobooricu spune:

poze de la craciun-romania..
http://pg.photos.yahoo.com/ph/boobooricu2004/detail?.dir=30be&.dnm=4867.jpg&.src=ph
http://pg.photos.yahoo.com/ph/boobooricu2004/detail?.dir=30be&.dnm=2d7a.jpg&.src=ph
http://pg.photos.yahoo.com/ph/boobooricu2004/detail?.dir=30be&.dnm=e76e.jpg&.src=ph
P.S Stie cineva cum sa scap de kilometrul asta de adresa si sa pun un simplu ":aici" cum faceti voi?

elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

salutici si LA MULTI ANI pt bb-ii care astazi au mai crescut cu 1 luna!
cerealele milupa musli de 8 luni - nu cred ca pot fi date cu bibe pt ca au fulgi de porumb in ele si ar bloca sigur tetina.
vaccin - de ce dau cu subsemnatul? pt ca garcea vrea intotdeauna sa fie mai cu mot! oricum nu ma razgandesc si nu il fac pt ca 1. nu a fost chiar sanatoasa tun - a racit si a luat si antibiotice, 2 este subfebrila de la dinti, 3 sta micuta in casa si nu vede alti copii. doar pe ai vostri in poze si chiuie de bucurie cand ii zic "uite mami bb"
hei trezirea!!!!!!!!! ca e vineri si maine e we!!!!si intra fata pe tura lui tati.yes!

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI gemenilor dragi Alexander si Philip apoi si pentru David ai Anna Miruna...sa va iubeasca viata si sa va aduca ce-i mai bun

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Neata!

LA MULTI ANI PENTRU ALEXANDER PAUL si PHILIP CHRISTIAN, DAVID, ANNA MIRUNA!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata, stimati telespectatori! Ca bine zici, Monu, hai cu week-endu'! Ah, ce-mi place mie vinerea... Vad ca azi-noapte ati avut logorita (desi se pare ca nu destula, daca ne luam dupa mamicile de iulie-august), dar eu chiar m-am culcat aseara. Nu chiar la 11, ca n-am reusit, dar la 11.30 eram in pat. Mogaldea iar s-a trezit urland la 6.30, am mangaiat-o un pic si am lasat-o in plata Domnului ca eram lata de somn. Asa o fi, cum zice Elena (bine ai revenit! V-ati mutat? E superba printesa ta - cred ca va da moartea-n baieti cu gropitele din obrajori), teama de despartire, mai ales ca eu chiar plec in fiecare dimineata. Pe la 7 si ceva iar s-a trezit, iar am fost la ea si dupa aceea cred ca a mai dormit o tura ca eu oricum nu am mai auzit-o. Nu-mi place deloc treaba asta cu trezitul ma 6.30. Pai ea dormea intins macar pana la 7.30 si daca eram pe faza si-i dadeam suzeta pana la 8. Sa vedem la noapte ce-o mai fi.
Elisor - nu pot sa-i dau cereale la biberon pentru ca ea nu mananca biberon (bea doar putina apa noaptea dintr-unul), iar pentru moment ii dadeam de la Nutriben cu 7 cereale. Cred ca o sa-i dau si eu unele cu fructe, poate le ia mai bine. In orice caz pentru diseara i-am oprit niste gogosele (au iesit bunicele, desi am senzatia ca nu trebuiau sa iasa asa; voi le-ati lasat sa se inttareasca sau tot moi au ramas?) si daca nu vrea trecem iar pe fructe. In orice caz a mancat la 5 de dimineata, ca de obicei, deci nu i-au lipsit prea mult cerealele la burtica. Pomelo este tot un fel de gref, deci e destul de amarui, era un subiect pe aici pe forum si fetele dadeau gref dupa 8-9 luni, daca il accepta bb - cum Ana e cu dulcele pot sa bag mana in foc ca nu l-ar accepta.
Cornelia - sa speram ca nu recidiveaza urechiusa.
Nelia - mult succes cu mutatul si sa va tina finantele (of, nu se mai face odata 31 sa luam si noi banii, nu de alta, dar intai sa platim datoriile care imi stau pe creier si pe urma sa facem soldul, ma ingrozesc de pe acuma ca nu mai ramanem cu nimic si asa mi-as mai fi luat o pereche de cizme de la Musette).
Da' ce-ati patit in dimineata asta de bagati numai urari si-atat? Hai, mai cu viata, poftiti cu noutati! Sa aveti o zi buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Deci, dupa cum reiese din articolul pe care ni l-a aratat Elena ne-am nenorocit copiii pe viata pentru ca i-am lasat sa doarma singuri in camera sau i-am lasat sa planga ca sa adoarma singuri. Mi se pare aberant Voi ce ziceti?

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete!

Iulyana, ti-am trimis mail cu cartea...

Noi ne-am trezit pe la 9 si acum ceva treaba prin casa si apoi o astept pe asistenta maternala care vine la Alex sa vada ce si cum... Adica cat a evoluat! Asa ca Gabitza o sa-ti dau si eu masuratorile un pic mai tarziu!

Mai fetele de la slabit trasara-ti chiulul sau mi se pare mie? Hm!

Am tradus reteta cu spanac dar o s-o scriu duminica cand o fac ca sa va arat si produsul final!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput