monu stau pe socului, dar de ceva vreme prefer sa merg pana in ior e curat si drumul e f. bun pana acolo
elisor multumim de complimente, eu as manca-o de tot daca s-ar putea atat e de buna
eu stau in partea opusa. poate ne intalnim prin parc, mai pe la primavara!
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
elisor ce scumpa e bianca, mi-au dat lacrimile cand am vazut poza cum sta ea in funduc in patut, maine-poimaine o vad si eu pe julia asa. ce mult o iubeste andreas... esti o mamica fericita ai 2 copii superbi
monu, dar voi nu mai iesiti afara, sau doar asa mai aproape de casa
Ce fetite frumoase, ce mai, extraordinar de dragute avem noi aici!
M-am uitat la toate pozuteel puse noi azi si nu pot sa ma hotarasc pe care s-o mentionez prima, ca toate sunt exceptionale. Mai cum cresc copii astia!
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Monu mai fac un rand acum sa vezi ce si cum... Hai sa-ti mai dau un pont: daca iar iti ies sa zicem moi, inainte de a le pune la copt, adauga un pic de faina! sau un pic de gris... O sa se intareasca!
Eu propun asa: ca vad ca ne pasioneaza arta culinara si ies lucruri frumoase cand le facem impreuna... Puneti si voi poze la ce faceti? ca in felul asta ne mai consultam! Ce ziceti?
Zicea cineva odata de un album cu copilasii nostri, s-a mai facut? Ca a trecut ceva timp?
Beatrice, mami de
Alex pifos
beatrice, nu da cu pietre dar ma trecu un fior si se lumina un bec!!! galbenusul trebuia pus crud ca eu l-am pus fiert![]()
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana