Copilasi de Mai - Iunie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Simopna, n-am patit nimic cu netul, doar ca nu am mai avut timp sa scriu.
Noi suntem bine; am vazut si admirat toate pozele si filmele.Ma minunez ce copii mari avem !
Cu laptele de vaca am mai incercat-fara succes- si in acest week-end.I-am cumparat cate o cutie aproape de la toate firmele (Dorna,Brenac,Milli, Napolact,Monor...).Am incercat din fiecare, dar dupa prima guritza il dadea deoparte.Aproape ca am "reusit" sa il fac sa nu mai incerce sa bea, nici cand ii dau formula care ii place.In schimb ii place foarte mult branzica (in special Monor) si iaurtul natur.Cand o fi sa renuntam la lapticul praf,nu cred ca va fi o problema; eu prefer laptucul in special seara,la culcare.
Astazi am incercat sa-i fac un shake; i-am pus laptic Cedra+banana; nu am avut succes! Apoi i-am adaugat si kiwi si portocala; la fel.Pana la urma i-am pus si mar ras si biscuite, asa ca am ajuns la meniul cu fructe si branza pe care il mananca zilnic.Asta i-a placut, l-a ras pe tot!
Diana,felicitari pt. alaptatul indelungat!sarcina usoara!
Oare mai este cineva care alapteaza?
Lauraa oare ce mai face?

revin mai tarziu ,va pupam!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

i-a uitati aici, sa vedeti cum a baut astazi sucul de la o portocala...a fost foarte incantat!Asa ii dau si picaturile de Vigantol, inca de la inceput

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

BUNA !
CARMEN[/b] LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DARGI scuze ptr intarziere asa sunt eu mai in urma cu stirile
LAURETAiti pun si eu o intrebare Inisa a facut kk normal zilele astea sau deloc,scuze de intrebare ,asa am patit si eu cu VIKI asta vara de nu vroia sa manace nika si nica kk nu facuse 3 zile si a trebuit sai fac clisma fetii si dupaia ia revenit pofta de mancare! pe INISA scumpa si pe mami sa treaca mai repede durerea de umar!
DIANAR iubita nu am primit nika pe hot mail ,eu tot astept ! pe VLADUT,SAMBURELUL ,SI PE MAMI
CIUSS scump foc VICTORAS cea mai ras si VIKI cred ca am vazut filmuletul de vreo 7-8 ori numai sai aud cum radeau!ma bucur ca a inceput sa bea laptic si la mai mult! VICTORAS ,ROXI si pe mami care e o placere sa citesti ce frumos scrie
TNICOLETA dulce pe BIA SCUMPA SI DESTEAPTA BV EI! si pte tine!
ALUS iubita nu am reusit sa vad filmuletul,ami da eroare sau nu gaseste pagina! pe JULIA si pe mami!
[b]CARMENBR
cum au iesit analizele?si ma bucur sa aud ca e mai binisor!pe amandoi!
Mii de scuze daca am omis pe cineva ,eu va dulce pa toate si toti bebeii!
Acum sa va povestesc cum mi-am terorizat fata zilele astea ,am fost cu ea la dentist si a urlat de nea stiut tot cartierul are 2 carii micute pe dintisorii de sus laterali si nu vreau sa sufere in viitor de dureri de dinti ,si nui face cu aparatul de curatat ,cu un betisor de ureche si cu o solutie ca sai curete caria si dupaia pune un pansament e simplu si ffff delicat ,nici nu se cunoaste caria!joi am vrut sai fac un suc natural din fructe si am dat si eu drumul la robotul de bucatarie,mititica tremura si plangea,am luato in brate ,am puso pe ea sa puna fructe un bol,am puso sai de ea drumul ,nu frate nu merge ,robotul de bucatarie a devenit teroristul nr 1,l-am ascuns ca plangea prea rau cand al vedea!eu nu am inceput jobul inca ,astept sa ma sune seful ,cand or sa vina piese cred ca saptamana asta incep cu siguranta!eu acum fug la nani ca iar m-a apucat 1:30 noaptea si o sa faca brazilianul spumisoare!va pupic pe toate si va iubesc mult! sa aveti o saptamana plina numai cu bucurii!!!!!!!!!!
ROXYSI VIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Iubitele mele dragi,

Chiar daca Eric e sus in capul meu, tot am intrat o secunda sa va multumesc din suflet pt urari. Si eu am avut o zi frumoasa, la fel ca Simona (cius22), ba chiar si o surpriza.
Promit sa va povestesc mai multe luni de la office sau diseara.
Inca o data va multumesc ca nu m-ati uitat si va sarut dulce si din tot sufletul pe toate si pe toti piticutii vostri,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

ACUM am vazut si eu cate greseli am facut ,sunt cu un ochi in gura si un in pat!scuzati greselile!
carmen [red] LA MULTI ANI ALATURII DE CEI DRAGI[/
Nu stiu de ce nu mai merge VIZUALIZEAZA asa mai corectam si eu greselile de ortografie!si mai imi este si fomica dar ma abtin e tarziu deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetelor.
Io la munca, da am avut putin timp si m-am uitat la poze si filmulete. Toti copilasii sunt foarte draguti.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fete,

La multi ani, Carmen!!!

Aici aveti filmuletze cu noi: http://www.dropshots.com/padme.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

eu cu fooooaaaaaaaaaaarte mare intirziere, tin sa congratulez noile mamicute in devenire: irinel - nici nu-mi vine sa cred ca esti in saptamina 28!!! - si diana - uau, ce trece timpul, saptamina 24! si sa n-o uit pe pietricica - in a cita saptamina e ea? - pentru fetitzuce (stiu de irinel si diana)!!! o s-aveti baietel mai mare si fetita mai mica: caz i-de-al dupa mine!!!!! brava!!!! uau, ce ma bucur, am siroaie de emotii pe sira spinarii! sa fie intr-un ceas bun nasterea fiecareia si s-aveti multa sanatate si putere pentru puii care cer totul de la mama lor

(am intrat ca am o fereastra de vreo juma de ora libera - daca va imaginati, amindoua fetele-mi dorm deodata dupa-masa!! da' mai am si alte treburi de facut......

o saptamina buna pentru toate!!
mie mi-e un pic greu la servici, e tare 'demanding' (uite, ca-mi pierd si cuvintele in romaneste, mi se transforma creieru' !), dar sper sa ma descurc. si e clar ca o s-avem 2 nanice. nu-mi vine sa cred. noa, hai, ca nu ma pot gindi mai mult de-o saptamina inainte:):). om vedea ce ne-aduce viitorul.

cu drag.............

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

;neata iubitelor!
eu sunt suparata ca VIKI iar vomita,are iar diaree,astept plina de nervi sa se faca ora 10 sa ajung cu ea la doctor,nu mai pot mie tare mila de ea!timpul trece ffffffffff greu in dimineata asta,i-am pus si un supozitor sa nu mai vomite,dar vad ca nu-si face efectul,e palida rau vrea numai in brate,si mai suntem si singurele,sper sa ma descurc bine la doctor ,avand in vedere ca nu stau bine cu limba japoneza,noroc ca exista dictonare!
va dulce si multa sanatate la puiuti!
roxy si VIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Roxi de la ce a facut asa. A papat ceva si nu i-a priit sau e un virus? Sanatate multa.

Monet Draguta de tine. In loc sa dormi cu fetele tu vi pe la noi. Uite pentru o mamica eroina. Da eu nu inteleg de ce nanica pe care o ai nu are grija si de Lia. Ca Maya acum doar papa si doarme. Sau nu. Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI ! Mayei pentru primele 3 luni.
Mey eu ti-as trimite-o pe soacramea ca sta saraca cu patru neguni pe cap, care au intre 10 luni si 12 ani. Si cei mai mari fac cele mai multe traznai.

Maduta Scumpa Ana cum danseaza.

Am reusit sa imi depun dosarul pentru stimulent. Anacami , Cris voi l-ati depus. Maine e ultima zi.
Aseara ma uitam pe pozele de cand era Bia mica si am dat si peste niste filmulete. I le-am arata Biei si nu prea intelegea de ii tot spun ca acolo este ea cand ea vedea un bb. O sa le pun sa le vedeti si voi.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput