Copilasi de Mai - Iunie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am pus si eu un filmulet cu pitica, din iunie anu' trecut. O sa mai incarc. Acolo, don'soara face ordine in oficiu, la birou, aranjeaza bidoanele de apa.

http://www.dropshots.com/bebeca

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Carmen LA MULTI ANI! multa sanatate si tot ce iti doresti.

Diana mey ce papacios ai. Stie puiul ce este mai bun pentru el. pe burtica.

Cius felicitari pentru papacios. N-am vazut filmuletul astept pana maine ca de aici nu pot sa-l vad.

Laureta pe mine cand ma dor oasele de la frig nu-mi trece decat cu multa caldura si un atinevralgic. Incalzeste cu fierul o un scutec sau o carpita si pune-o pe locul respectiv.

Azi Bia si-a scos papusa afara la plimbare cu carutul si a mers pana s-a plictisit. Am fost la cumparaturi si incepuse sa planga ca dece sa lase carutul la intare. Sa ca i-am aratat ca nenea de la paza are grija de bb al ei si de carut si am intrat in magazin.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Carmen !!!

Sunt un pic mai bine adica nu mai am durerea mare deci "sarmalutza ma numesc" vroo 3 zile
Cu papa lui Inisa problema este nu ca nu vrea sa pape ci ca tzine mancarea in gura.Ea chiar deschide guritza asa plina cum este

cius felicitari pentru Victor care a papat lactate bravo.Inisa mai papa felii de branza topita din aia pentru sandwich.

diana chiar ai 23 de sapt,mamaaaa cum a trecut vremea cand ziceai de greturi

bebe beca ce dulce e Rebeca cu ditamai bidoanele de apa

nicoleta Bia tine la lucru ei mey,bine ca a inteles si a lasat afara carutzul

Irinusha unde esteeee io nu mai stiu nimic de ea

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Carmen la Multi Ani

Noi astazi am avut musafiri de dimineata, le-a placut mult prajitura facuta de Julia, au mancat aproape tot, cu ajutorul lui Julia . Numai ca ca gazda astazi nu sa comportat prea frumos, prietena mea ia dat supica lui fisu, la asezat pe scaunelul lui julia, sa vedeti ce tipete si mai tras, cum sia permis sa se aseze pe scaunelul ei.

Va ma dus sa continui sa fac

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LAureta mai incearca asa. Intr-o farfuriuta de la ceasca de cafea punei putina mancare si las-o sa pape singura. S-ar putea sa fie stresata ca trebuie sa mancace mult. Daca papa la masa urmatoare ii mai pui o lingurita in plus si tot asa pana ajungi la cantitatea pe care trebuie sa manace la o masa. Sora mea a icercat varianta asta pe unul din copii ei si a reusit sa-l faca sa pape.
Iar faza cu nemancatul nu stiu cat tine ca eu am last-o pe Bia o zi intreaga nemancata si seara la culcare nici biba n-a vrut sa o pape.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

LA MULTI ANI CARMEN!!![bum],SA ai parte de multe bucurii,sa fii iubita si sa ti se implineasca cele mai arzatoare dorinte! si pe tine si pe Ericutz!

Ioana,super faza cu bidoanele mai mari decat Rebeca,plus ca tinuta ei de vara e ...bestiala!...mey iti vine sa-i mananci si sa-i pupi incontinuu,de cat de dulci pot fi!

Diana,s-o traiesc s-o mai vaz si pe asta si..Doamnie...sa-i dai tzitzi Timeei si lui Vladut!...Ce bine ca e bine si Timea cuminte,ca banuiesc ca Vladut e tare cumintel ca nu te aud niciodata plangandu-te.

Nico,mama...ai inceput greul...domnisoara are personalitate si si-o va manifesta tot mai tare de acum incolo!Da' din cate am inteles,chiar daca ai acolo cateva kile-ca o eleva de clasa aVIII-a-..esti "barbata" si te descurci pe frumoasa ta de Bia!

Laureta,ma bucur draga "sarmalutza" ca esti un pic mai bine si sper sa scapi de foile alea cat mai curand si sa zburzi vesela ca o vrabiuta!...Cat despre Inisa si papica...cred ca eu te inteleg foaaaaarte bine...Victor a avut zile cand a papat o punga de pufuleti pe zi.Nico are dreptate..si io am incercat metoda...las-o sa pape singura...fa-i "soldatei"(stii ca sunt?-painica unsa cu ceva ce ii place si taiata patratele mici),pune-i pe o farfuriuta mica si las-o la indemana ei(chit ca trebuie sa iti reinnoiesti rezerva de detergenti de prin casa!)

Alus,pai cum sa nu planga fata cand cineva atenteaza la proprietatile ei???...Stie Julia ce e al ei!

Paloma,bineinteles,ca intotdeauna-vigilenta si...la obiect!Jos palaria! si un Cristinutei

S-a mai domolit frigul pe la voi? Ca aici la 0 C ni se pare de-a dreptul cald...ca primavara

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Na ca nici sarmalutza nu e bine iarasi is in dureri.Am luat Ketorol sa vedem.
Am iesit un pic azi si am ajuns fara sa avem in plan la Kidsplanet.Inisa a fost foarte incantata ,retinuta la inceput si dupa aia cine nu mai vroia sa plece de acolo

Am facut poze si www.dropshots.com/laureta" target="_blank">filmuletze
Ea se distra eu strangem din dinti de durere.
Iarasi ma infofolez azi in varza.Daca nu trece pina luni doctor scrie again pe mine m am saturat

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani Carmen, sa fii fericita si sanatoasa!Sa stii ca m-am gandit ieri la tine , dar nu am putut intra pe net.

Revin mai tarziu!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

ei, uite cum era sa pierd ocazia: la multi ani, carmen, sa fii sanatoasa, fericita, frumoasa, iubita si norocoasa linga iubitii tai!!!

sa va zic pe scurt de noi. sintem bine, tot inghesuila e la noi, dar ne descurcam cumva. se vede treaba ca nanica pe care o vroiam pentru ambele printese, se descurca doar cu bebe mic maya, deci pentru lia ne trebuie o a doua nanica!!! ati mai pomenit? sintem birfa tuturor cunostintelor! da' ce-om face?! poate, poate, lotti (nemtoaica din pittsburgh) o vrea sa mai stea vreun an pina merge lia la gradi, asa as fi io mai linistita.... sa vedem. (da' ce-o sa ne coste la buget, mama-mama.....!!!)

azi am fost la sea world, a fost minunat. lia s-a distrat bine de tot, e o fetica tare vesela si placuta, nici nu pot cere mai mult. iar maya e o minune de bebelus. ce mamica norocoasa sint. desi obosita de nu mai stiu de mine, sint fericita si astept fiecare zi sa-mi aduca doua fete din ce in ce mai versate, pentru virstele lor:). stiu ca si-ai vostri-s la fel. sa va traiasca minunile!

va pup si mi-e dor de voi. sper sa pot intra mai des saptaminile care vin.
cu drag si sa ne-auzim cu foarte bine.....

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

"Sarmalutza necajita",vazut poze si filmulete!...nu ma mai saturam sa ma uit la Inisa...tie nu-ti vine s-o papi de dulce ce e?.Ce noroc pe voi ca aveti un loc unde sa va duceti cu copiii.Aici,singurele posibilitati sunt parcurile si ...printre blocuri.Daca as avea spatiu as face io asa o chestie...da' n-am spirit de afaceri nici cat o gaina beata.
Iar pentru dureri... pana te vede nenea !

Cami,ce-ai patit cu Netu'?...hai mai zi-ne de Sebi. si

Mona,toata admiratia pentru o femeie puternica!.Dupa cat esti de ocupata,ti-ai gasit timp si pentru a ne lasa noua cateva randuri! Ma bucur mult ca Lia si Maya sunt bine si esti fericita! Iti doresc sa apara curand si acele zile cand poti sa rasufli mai usurata,si vei avea suficient timp sa revii printre noi,cu hazul si optimismul tau.

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput