Copilasi de Mai - Iunie 2004 (66)
Raspunsuri - Pagina 4
DianaR spune:
Fetelor, iaca-ma si pe mine pe aici. Ma scuzati ca n-am mai scris de cateva zile, dar cand vedeam ce romane scrieti (mi-e drag sa le citesc) si ma gandeam ca n-am vreme sa va raspuns la fel renuntam sa mai raspund. Acu scriu si eu cate ceva si apoi om lua-o de la inceput cu raspunsurile detaliate...
Nico, parca tu m-ai intrebat daca Vladut mai suge. Iaca mai cere dragul din cand in cand si atunci ii dau, oricum nu cred ca mai vine altceva decat cateva picaturi de colostru. Dar e atat de insistent...
Cius, morcovii sunt bogati in glucide si au si proteine in compozitie, asta ii incadreaza la alimentele interzise ce contin pe langa multe glucide si proteine sau lipide. Las cantarul ca te inhiba. Bine faci. Si asa, Victor mananca kk???
Yamy...
Laureta, lasa fata in pace ca asta este. Credema, m-am luptat cu Vladut pana la un an jumate sa manance si n-am avut spor, doar ma enervam si-l stresam si pe el. Si-o da ea drumul candva! Ti-or zis fetele o gramada de antiinflamatorii, trebuie doar sa alegi (eu ti-as recomanda supozitoarele ca-s mai blande cu stomacul, eventual ketonalul pe gura...).
Alus, Julia, poligloata va fi nu gluma...
Roxi, mailul ii trimis de mult (de duminica) pe hotmail, n-a venit?
Ioana, altceva decat sa te treimit la ORL-ist nu pot...
Madutza, ei chiar ma intrebam ce mai faceti... Cum merge condusul? Logan ai nu?
No pai cam atat imi aduc aminte. A, Irinel, pupici pe burtica, stai linistita stiu medicii di Canada cu siguranta cel putin la fel de multe ca cei de aici. Daca nu mai multe...
Olita tot nu merge. Sta pe ea sau pe wc, chiar se cere acolo i se pare interesant, dar nu face nimic. Tot pampersul ii de baza... Sa stranga jucarii, vezi-ti de treaba
aproape ca ma pufneste rasul cand ma gandesc, mai degraba ii campion la imprastiat jucarii, cat mai multe in cat mai putin timp...
V-am pupat.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (23+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
cius22 spune:
Ioana,ce spui tu suna a otita...hai,fugutza la ORL-ist...se trateaza cu antibiotice(cred ca din pacate,injectii)...Acum 3 ani m-a chinuit si pe mine o otita si stiu cum e.Uite,un
,sa-ti treaca repede si sa nu te chinuie prea rau!.Un
si Rebecutzei cuminti!
Bertha,poti sa lauzi in continuare Frumusetea Rara!...Baiatul nu se putea opri dintr-o actiune(papa) sa inceapa o alta!(deci e...consecvent!)
dulceata ta de copil,cu obrajii rosii ca 2 mere coapte!
Madutza,mey ce fetita harnicuta si intelegatoare are mama...sa stranga ea jucarelele.Azi nu am facut omleta ca nu vreau sa exagerez cu ouale( apropo,fetelor voi cate oua le dati pe saptamana la copilasi? eu ii dau 2 ),in schimb,de dimineata cand era flamand,am incercat din nou cu cereale (inelute) cu lapte si..yupiii- a mers!...iar la gustarea de dupa-masa,in loc de fructe,i-am dat 2 Danonino( nu am gasit Gigantino si i-am dat din astea mici)..le-a papat si pe astea...poate incet incet,ne revenim cu lactatele.(Iar omleta si eu o fac tot la teflon doar cu cateva picaturi de ulei de masline).
Mariucai harnicute!
Mutulica al meu,azi n-a vrut sa vorbeasca de loc...dar..a venit un musafir si ce credeti?...s-a dus direct la el(si nu-l cunostea),l-a privit pe om direct in ochi si a inceput sa turuie...din pacate nu am reusit sa traducem
.
Va doresc o seara faina tuturor si va pup!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
cius22 spune:
Diana,multumesc pentru informatii...(nu ma pun pe cantar,dar pot sa-ti spun ca simt deja oarece transformari usoare...s-ar putea totusi ca dupa o luna sa verific si cantarul,mai vedem)
Asa deci? mai e inca unul care nu face la olita?
...pup pe Vladut,pofticiosul de tzitzi!...dragul de el...ce le mai iubeste! si daca nu mai vine papa,el tot mai suge putin!
Am pus inca un filmulet cu...Mutulica, dar...cantand!
aici:
http://www.dropshots.com/cius22
poze
Irinel spune:
Fetelor si la mine e problema ca si la Diana. NU prea am timp sa raspund la toate, ca sa nu spun ca pana citesc ce ati scris imi propun sa raspund diverse si cand ajung la sfarsit nu mai stiu ce si cui. Si atunci nu mai scriu...
Da uite ca acum scriu si ce imi aduc aminte, bine, ce nu...asta e...
Cius ce mult ma bucur ca papa iar Victoras lactate!! Asta e mare lucru. Tineti-o tot asa. Eu ii mai fac lui Danut milk-shake de banana. Doar pun banana si niste lapte la robot si il mixez pana ii ies ochii si ii pun continutul in pahar cu pai, ca tare ii place si ilbea pe nerasuflate. Daca dimineata nu are chef de mancare, asta e tratamentul. Cat despre faza cu caca si pipi, mortale... o sa aiaba bafta nu gluma Victoras.
Daca bebe mic va fi fetita Maria, daca e baietel David.
Ioana si eu zic sa te duci la doctor, sanatate multa. Asa, exista solutie otica pentru durere, da trebuie sa vezi care e cauza, degeaba ai pune doar sa nu te mai doara.
Fetele, eu ma gandeam ca sesizeaza pe unde mergem pe strada la plimbare, da nu m-as fi gandit ca e atent si pe geam. Da aveti dreptate ca e acelasi traseu in fiecare zi. Eu nu-s deloc atenta pe unde mergem cand conduce sotul, de-aia m-a surprins atat.
Nicoleta ce dulcica papusica ta, auzi sa dai tu ocol cu ea sa intrati pe unde stie ea :-)))
Laureta, sanatate multa. Saracuta de tine ce te chinuie durerea aia. Stiu ca soacra mea lauda mult Fastum Gel (si un verisor stiu ca zicea ca e bun). Mai bun decat Bengay. Da presupun ca depinde si de cauza... Cat despre mancat, eu stiu ca e greu, teribil de greu, da n-ai putea sa faci efortul cateva zile sa nu o fortezi pe Inisa, sa o lasi sa manance cat vrea ea? Copiii stiu cat vor sa manance. Si al meu are perioade si perioade. E adevarat ca el e mai grasut dintotdeauna, da uite de jumate de an n-a mai pus deloc la greutate, si nu mai mananca asa mult cum obisnuia. Insa il las cu cat vrea el. Il incerc cu 2-3 feluri eventual sa stiu sigur ca nu e mancarea de vina ci nu-i e lui foame, si daca tot nu vrea il las in pace. Seara nu manca si mi-a zis sotul ca la gradi nu mancase prea bine si tanti ii daduse o lingura mancare, una de iaurt (ca asta e favoritul lui) numai ca sa manance. Si l-am rugat sa ii spuna sa nu ii pacaleasca asa. Si-a revenit si acum mananca bine si la gradi si acasa. Da e pe perioade. Si daca o inveti sa o fortezi, asa va fi mereu probabil. Pupici, si scuze ca ma bag ca musca in lapte.
Bertha, George nu mai tuseste, da Danut imi mai face surprize. Tocmai ziceam ca gata cu tusea si dimineata facu concert... Da oricum cred ca e mai bine. Ii tot dau siror de ridiche neagra. Ii place asa mult, cand ne oprim din dat se pune pe protestat...
Diana, vad ca saptamana asta am avut mai putine contractii, asa ca sunt mai optimista...cred ca am dormit mai mult, o avea importanta? Ai dreptate, ar trebui sa stau linistita, da mi-e asa frica sa nu vina bebe prea devreme... Pupici dulci lui Vladut. Ce te faci daca cere si el tatica cand o vedea pe bebe sugand?...:-)
Sigur am uitat pe cineva. Scuze.
Si pupici la toate
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 27+ saptamani
alus spune:
Buna fetelor
Am intrat doar o clipa, sa va spun ca am pus poze noi cu Julia
cum Julia ma ajuta astazi sa fac prajitura ptr. cavalerul care maine vine la ea in vizita ![]()
Pupici
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
laureta spune:
Io is murata acum cu foi de varza pe umar asa dorm ce fericire pe capul meu
Nu a mers nimic nici o alifie nici o pastila asa ca stau asa in miros de varza murata![]()
Cu Inisa mersi de incurajari,asta e asa e ea.De cand spun ca o so las in pace sa pape cand vrea si nu ma tin de cuvant,nu ma lasa inima.
Madutza bine ai revenit si bafta la slabit.
cius pupici la Victor cantaretzul e dulce foc
bebe beca eu cand am racit si nu auzeam bine mai aveam si junghiuri am mers pina la urma la ORL si aveam inflamatie asa ca e mai bine sa te vada un doctor,daca nu mai poti de dureri poti merge la Floreasca la urgenta acolo am fost si eu sunt foarte de treaba.
bertha faina faza cu pipi si papa poi ce mey se deranja baietul de papica lui???

Irinelu pupic pe burtica si fara contractii
Diana ce mai face fetitza e cumintica sa inteleg
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze
cius22 spune:
Fetele-yupiii...
azi dimineata Victor a papat o omleta cu lapte si branza...(peste 50 ml lapte si 40 g mozzarella)...

Madutza
.
A mai baut si un pahar mare cu suc natural de zmeura si lamaie si acum isi face siesta...el dupa ce papa bine,sta 1/2 ora in patut si se uita la Tv,de abia dupa aia incepe joaca
Laureta,"sarmalutza" dragutza ce esti!(pai nu? carnitza in foi de varza nu inseamna sarmale?)...Glumesc,da' tare imi pare rau de umarul tau...Nu stiu cum sa te ajut...daca
trece?
Alus,am vazut-o pe Julia la bucatarie! super faine pozele si Julia toata in faina!
Va doresc un week-end de EXCEPTIE!...da' mai trec io pe aici,ca de obicei sambata si duminica, sunt mai activa decat in rest
poze
pd spune:
La multi ani Carmenbr!
Sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
Bebe Beca spune:
LA MULTI ANI, CARMEN!!!!!!!!!! SANATATE PUIULUI SI VOUA!
Irinel, Diana, ati trecut deja de jumatate. Nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul... Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cel mai bine peste a doua experienta de proportii din viata voastra.
Rebecutza este la bunici, am dus-o de aseara, am avut o petrecere.
In ceea ce priveste urechea... doare inca, nu-mi vine a merge la doctor. Va multumesc pentru sfaturi, dar sunt tare kkcioasa cand este vorba de medic. Scuzati expresia.
Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana nemaipomenit.
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
DianaR spune:
La multi ani Carmen br! Multa fericire alaturi de familia ta!
Irinel daca cere tzatzica cand o veni Timea, primeste si el, doar nu pot sa-l refuz, nu?
Laureta, cum merge cu varza? Timea e cumintica, da ea de zor din picioruse dar nu ma deranjeaza de fel.
Ioana, multumesc, chiar trece repede timpul, dar asa numar zilele pana la termen... Vreau sa stea cuminte acolo ca-i bine la mami in burtica dar si abia astept s-o vad ca-i bine sanatoasa la mine in brate...
Sunt la ai mei si cu Mozilla ii mai complicat cu scrisul bolduit asa ca o las balta V-am pupat.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (23+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005