Copilasi de Mai - Iunie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Cius, in legatura cu lactatele, sa incerc sa iti spun ceva combinatii pe care le mai fac: ou cu mamaligutza/branza/smantana/iaurt (in functie de ce am in casa; ompleta cu smantana, in felul 2 poti sa pui niste iaurt (smantana), poti sa incerci sa ii dai Danao, in ou firet eu ii mai pun si sunca presata sau branza data pe razatoare, daca nu ii place gris cu lapte poti sa amesteci doua linguri de gris cu lapte cu iaurt de fructe, daca il faci la blender e delicios...

Irinel, si Ana cunoaste locurile din oras. Cand trecem prin centru, unde sta soacra, incepe sa strige mamaie-mamaie, si daca trecem de blocul ei incepe sa planga. Si unde stau ai mei tot la fel procedeaza sau orice alte locuri pe care le stie....

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Vai Cius chiar asa? Ore ce gust o avea? M-a bufnit si rasul.
Referitor la detaliile de pe drum. Cu Bia am un traseu pe care il facem zilnic pana la soacramea si inapoi, rar ne abatem de la el. Dar si cand se intampla lucrul asta nici nu vrea sa intre in bloc. Imi arata pe unde sa mergem Ocolim odata blocul ca sa ajugem acasa pe unde stie ea. A invatat si ca ne oprim sa luam painica sau apa de la un chisc si daca trecem fara sa luam nimica incepe sa planga, trebuie macar sa intram in chiosc.

Carmen sanatate multa incontinuare. Ce analize ati facut? Cuprocultura? sa speram ca sunt ok.

Maduta felicitari pentru kg in minus. mancaciasa mica.

Alus chiar voi ce limba vorbiti cu Julia? dulci vorbaretei

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Simona, tare faza cu pipi...

Madutza, este tare bine sa mai auzim de voi. Parca acum intrai in salon, la pregatire...

Acum incearca Rebeca sa se urce pe marginea canapelei, unde nu are voie, si isi intoarce capul sa vada daca o observ. Si incepe: hai, mami, hai, hai. Daca asta nu tine, ma ia pe partea cu "Ana"=Ioana, "hai, ana, hai ana" - numa' numa' sa ma duc langa ea sa se poata juca pe marginea canapelei.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noi suntem in spume,io ca Inisa nu papa si Inisa ca trebuie sa pape.O ia de la capat cu mancarea.Azi a scuipat in veselie si a luat palmutze la fund ca io nu mai pooooooci.Adevarul este ca au explodat in sfarsit(amin)2 canini o data poate asta a fost da eu nu mai rezist imi vine sa fug de a acasa cand ora mesei.

Fetele pentru reumatism ce stiti,io nu mai pot de umar.Am luat antiinflamator si am dat cu Ben gay si tot ma dore.
La RMN nu am ajuns trebuie adunati bani si abia jumatate din ei avem.Cu intretinerea si tot pe luna asta ...vai de noi

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Va raspun la intrebare: Eu pe moment vorbesc in poloneza cu ea, are timp sa invete romana, mai intai sa invete polona, vrem sa o invatam si engleza, sotul stie ruseste, deci va dati seama ca ea poate fi poliglot.

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Nico si Ioana,tare faza cu pipi??? vai,dar oare cum de nu vi le-am povestit la timpul lor?poate or fi fost in perioada in care am mai lipsit si eu putin de la apel...Da' mai tare decat faza cu servetul cu pipi in guritza a fost cea cu...va dati seama..KK.Intr-o zi,Roxi imi zice:"Mama,ce mananca Victor?" io:"nu i-am dat nika sa mance...o fi gasit ceva pe jos...ia vezi ce are in gura"...Baga Roxy degetele in gura lui,scoate ca un fel de bob mic si maro...il miroasa si urlaaa:"Yack!mamaaaaa...ia-l de pe mana mea!"(probabil,cazuse din pampersul schimbat candva,cine stie cand...si domnisorul l-a gasit).Sa mai zic ca n-am copil "norocos"???

pentru Lauretao,ca sa nu mai fii suparata pe Galusca mica ca nu papa...stiu cum e...ooof
pentru umar incearca un antiimflamator ca: piroxicam sau ketonal (la mine are efect mai bun piroxicamul)(cand ma durea spatele rau de tot,luam tramadol-da' ala e prea puternic-trece tot-orice durere,insa poate da dependenta...ai grija)
Brava pentru canini...Ne mai asteapta oare ceva greu cu dintii? fetele,ale caror copilasi au mai multi dintisori si maselute...ce ne spuneti?

Madutzamultumesc mult de tot pentru retete!...nu mi-a trecut prin cap sa pun smantana in omleta! super...o sa incerc tot ce mi-ai zis...te tin la curent.Anei!

Alus,aoleu! ce de limbi o sa vorbeasca Julia!...da' e foaaarte bine,ca vreti sa o invatati!

Oare cat o mai tine frigul asta? ca la noi sunt dimineata -23 C...iar ziua cica e .."cald",doar -13-14...nu l-am scos deloc pe Victor de cand ne viziteaza Siberia...si e ..agitat...ne scoate fulgii la toti 3(stam cu randul cu el,ca sa ne mai tragem sufletul)...vrea sus-jos,mingea,masina,renul,in patut,afara din patut,alearga,se roteste ca un titrez,se urca peste tot...wow...

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Cius, eu pun smantana la omleta si o fac la teflon, fara sa o prajesc in ulei, dar asa este mai pufoasa. Super tare faza cu kk!!!

Laureta, eu mai iau Nimesil pliculete cand sunt in criza de mijloc, este un antiinflamator foarte bun. Mai poti lua Diclofenac Duo si ca alifie Diclac gel. Te compatimesc cu mesele. Am trecut si noi prin faze d-astea. Offf, tare greu!

Eu acum sunt suparata pe Ana ca a aruncat piesele de la un joc pe jos si nu vrea sa le stranga. Nu vorbesc cu ea pana nu le strange. In rest m-am tampit in casa, nu mai pot!!! Dar cred ca stiti despre ce e vorba

Mergi la inceput

Pana la urma si-a dat seama ca e "groasa" si s-a dus sa le stranga. Asa ca m-am dus si eu sa o ajut, ca sa ii arat ca o incurajez cand ma asculta. La un moment dat nu mai vroia sa stranga si m-am oprit si eu. Pana nu s-a apucat iar sa adune nu am mai facut nimic. Sper ca a priceput ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Of, ce cunoscuta mi-e faza cu stransul jucariilor! Pana acum putin timp, le strangea Darius singurel, doar ii spuneam si trecea la treaba, acum nu mai vrea si pace! Nici o metoda nu functioneaza! Ar mai fi metoda cu confiscatul, dar cred ca e prea mic sa priceapa (sau nu? ca nu mai stii ce sa crezi cu escrocii astia mici)

Laureta, tare rau imi pare de nervisorii tai! Uite o floare, sa te calmezi si sa nu o mai stresezi pe Galusca cea Frumoasa! Ca dintre voi doua, tu esti factorul perturbator! Mey, daca fata tine la silueta, ce sa-i faci?! Glumeam, te inteleg ca esti amarata rau. Pt dureri reumatice, daca ai incercat toate pastilutele posibile, mai exista varianta plasturelui cu antiinflamator. E o bucata mare de leucoplast pe care o aplici pe zona dureroasa, intreaga sau tai numai o bucata, in functie de suprafata. Are efect local, calmeaza durerea, dar nu inlatura cauza. Si nu e scump deloc.

Irinel, si eu stiam ca nu se da copilasilor sa bea lapte degresat, fie si partial, pt ca el au nevoie de grasimile resp. sa stii ca eu am obs. de mult timp ca Darius cunoaste traseele pe care mergem frecvent. Asta-vara nu puteam sa merg in centru pe drumul obisnuit, pt ca vedea parculetul unde se juca zilnic si incepea sa planga daca nu intram macar putin. Sunt smecheri rau, stiu fff multe, da' le place sa dea impresia ca sunt inocenti, rasfatatii mamei! Ce mai fac baietii tai cu tusea?

Cius, esti tare fericita cu Victor care doarme in alta camera. Bine, eu stiu ca sunt autoarea unica a rasfatului, eu l-am luat langa mine in pat, sa fie si el aproape de tzitzi a lui, ca nu mai puteam de somn. Dar in alta camera si acum mi-ar fi greu sa-l duc. Eu sunt paranoia rau, noaptea il mai pipai, sa n-aiba febra, sa nu fi facut pe el etc, hai, radeti, nu va abtineti, da' eu spun sincer ca sunt tra-la-la.

Dragele mele, eu l-am scos ieri pe Draius 30 min si a fost cam mirat, se dezobisnuise copilul de plimbari! A venit cu niste obrajori rosii, de-ti venea sa-i musti ca pe mar, nu alta!

Dupa ce l-am tot laudat ca nu mai face pe el, ieri, la masa de prans, in timp ce-i dadeam papa, aud "pic!pic!pic!" Sub scaunul lui se forma incet o balticica! Il intreb " de ce n-ai spus, mami, sa mergem la olita?", la care el raspunde candid "papaaaaa", adica era la masa si nu se putea deranja!

Va pup!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Mai ftelor ma doare urechea dreapta. Nu pot sa dorm pe partea drepata fara durere, dar daca ma culc pe stanga parca doare si mai tare. Ca un fel de tensiune cand stau cu urechea in sus. Daca ma ating din greseala doare. Ce o fi?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput