Copilasi de Mai - Iunie 2004 (66)
Raspunsuri - Pagina 7
Madisor spune:
Fetele tare dor mi-a fost de voi... Sunt bine, numai ca nu mi-a mai ajuns timpul sa intru pe aici. O sa va povestesc eu mai mult cand o sa pot ...
Intai si intai, vreau sa va spun ca nu v-am uitat si ca m-am gndit la voi... Simona, la maultzi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cele 3 minunatzii ale tale!
Carmen, la multzi ani, multa sanatate si fericire!
Carmen, abia astept sa ne povestesti...
lui Eric!
Anacami, ce mare a crescut Sebastian
Am zis ca o s-o chem si eu pe doctoritza noastra sa vad ce ne mai sfatuieste, dar nu am apucat... Clara e bine, insa ar trebui sa i se mai faca un control de rutina... Cu muntele nu stiu cum o s-a rezolv, sa vad... El e tare ocupat in perioada asta, la servici, si il simt ca nu prea are chef... Dar, vazand si facand...
Simona,
lui Roxy si lui Victor! Ma bucur ca a inceput micutzul sa pape lactate. Clara papa cam 1l lapte pe zi si mananca branza, iaurt, cascaval cu mare placere... Eu ma gandeam cum sa scot bibi insa, am inceput, incet, incet sa o pun in pat fara si a tzinut de cteva ori... Trebuie insistat...
Mephala30, Iustin ar putea sa se ia de mana cu Clara in privintza cantitatzii de lapte bauta

Mamaleone,
puisorilor! Nu stiu cum o sa il conving eu sa mergem la munte, sper sa gasesc o cale. In weekendul asta nu insist ca e ziua lui tata (e plin de varsatori, domnule!), in timpul saptamanii nu poate el sa isi ia liber, asa ca poate oi reusi ceva saptamana viitoare....
Alus, vorba lui Vlad, Julia joaca football ca si Clara... Poate facem o echipa
Juliei!
Acris, ce curatzica si harnica Amalia
La noi, daca nu sunt eu atenta... In chilotzel e, olitza asa ca vrea mami, dar nu ne place prea mult de ea... Ce i-ai povestit tu Berthei, despre fetitza din fatza blocului, a facut si Cori la aceeasi varsta... Eram cu niste prieteni la mare... Baietzelul lor a zis ca face pipi, s-au retras el cu tatal lui sa-si vada de treaba. Cori (4 ani) vine si imi spune ca face si ea... Ma duc ii dau chilotzelul jos si o pun sa se aseze, cand colo ea incepe sa dea drumul din picioare si sa imi zica ca vrea sa faca pisu ca Andrei....
Pd, multzi pupici Cristinei, o alta harnicutza.
vanessa ionescu spune:
si eu pe fuga rau..
am venit de pe drumuri si Cata doarme asa ca am zis sa intru repede pe aici in timp ce imi mananc si branzica de vaci (cu multa boia ca sa aiba haz).
Lui Cata i-au mai iesit 2 masalute sus. deci, in total avem 18 dintisori in gurita.
In rest ma dispera baietii astia 2 ai mei. Sunt numai sus pe rafturi, in continuare distractia preferata este bataia (iar Andu iese batut de fiecare data), aspiratorul, peria de wc, etc..
si m-am plictisit de laptele de noapte de nu mai pot. este adevarat ca, Catalin la ora 10 cel mai tarziu doarme. Asa ca, poate de aia i se face si foame pana dimineata mai ales cum e el mancacios.
Saptama viitoare s-ar putea sa o opereze pe mama.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
tnicoleta spune:
Vanesa Sanatate mamei. Sa va ajute Dumnezeu sa reuseasca operatia.
Eu intrebasem la ce ora se culca Cata. Tot asa se culca si Bia. Pana sa o trec pe laptele de vaca ea bea HN 25 care era mai gros. Iar cu laptele de vaca si ea se trezea pe la 3-4 sa mai ceara unul. Asa ca acum ii pun 2 masuri de orez de la Nestle + 2 HN (ca sa termin cutia inceputa) sa fie mai consistent laptele.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005
Irinel spune:
Carmenbr la multi ani si din partea noastra, cu scuzele de rigoare pentru intarzierea mare. Sanatate multa si numai impliniri si tie si familiei! Ce mai face Eric?
LAureta, cat costa mama RMI-ul sau cum se numeste in Ro? Aici stiu ca e acoperit de stat, nu dai nici un banut... Doamne-ajuta sa scapi de dureri!
Ioana si eu is lenesa de dus la doctor, te inteleg, da daca vezi ca se ingroasa gluma, n-ai de ales... Sanatate multa!
Roxy ce face scumpica? Sanatate multa! Ai grija sa nu se deshidrateze cu vomitat si diaree.
Monet esti o scumpa ca iti faci timp si mai intri pe la noi. Pupici dulci tie si fetitelor tale dragi! Cum reusesti sa le culci la aceeasi ora dupa-amiaza? Mie imi pare un vis irealizabil cand ma gandesc la viitor :-) Sa stii ca si eu o sa il duc in continuare pe Danut la gradi, ca nu cred ca as face fata cu amadoi tot timpul, da o sa il duc mai mult in primele 1-2 luni si pe urma jumate de zi sau mai putin, ca imi pare rau de el. La multi anisori MAyei! Doamne cum trece timpul, parca mai ieri ma uitam daca ai nascut si acum are deja 3 luni!!!
Fetelor, eu cu lactatele n-am probleme da cu fructele da. In afara de banana pe care o mananca fie simpla, fie milk shake, Danut nu mananca fructe... Aveti vreo solutie? Marul copt il mai mananca, da eu as prefera sa i-l dau crud ca are mai multe vitamine.
Ieri am fost pe la Biancuta lu' LiliB, e o scumpa si tare sociabila si cumintica. Erau mortali Danut si Bianca ce vorbeau ei in limba lor, ca noi nu intelegeam boaba da ei isi raspundeau :-) Bianca mananca asa bine fructe... Danut a incercat o capsuna da dupa ce a gustat jumate de milimetru din ea, s-a razgandit... :-((
Pupici la toate
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 27+ saptamani
Irinel spune:
Madisor bine ai revenit!
Alus pupici harnicutei!
Vanessa sanatate multa mamei,sa fie bine cu operatia!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 27+ saptamani
cius22 spune:
Buna seara dragi mamici!
Am vazut filmuletele Madutzei(super Mariuca-Ana-, cum danseaza ea si papa singurica!
),poza lui Sebi,care sta ca un "sef" cu gurita deschisa sa-i dea mami suc direct de la sursa!...ce mai? niste pui fruuuuuumosi si dulci!
Madutza,intr-un filmulet apare si Irinusha...mai stii ceva de ea??? ca noi tot strigam aici dupa ea de ceva vreme,da' nika...Io ma rog sa fie bine!
Irinel,pai cum mai mami? n-ati facut si voi acolo o poza? un filmulet? cu Danut si Bianca?...data viitoare sa nu uiti,ok?
Irinel,da' cu kiwi ai incercat?Victor e mort dupa kiwi.
Vanessa,tin pumnii pentru operatia mamei!...Incerc sa-mi imaginez cum e cu 2 baieti in plina actiune...wow 
Madisooooor,bine ai revenit!Am inteles,Clara papa frumos laptic si lactate...ai acelasi succes si cu cei mai marisori? Io am observat ca de cateva zile de cand a acceptat din nou lactatele-cate putin,dar totusi-a inceput sa faca KK moale rau...o fi avand vreo intoleranta la lapte?(nu e mai des ca de obicei 1-2/zi)...Amuzanta faza cu Cori..da' nu ne-ai spus...a reusit?![]()

Roxy,vaaai ce rau imi pare de cretofolina mica...ai fost la doctor? ce-a zis? iti tin pumnii tare-tare,sa fie repede bine 
Monet La Multi Ani Mayei pentru 3 luni...ce repede trece timpul...acus-acus o sa ne povestesti despre nazdravaniile ei...iar de Liuta-cumintica...ce sa mai zic?...jos-palaria! Succes la gasit o a doua nanica; sa fie pe placul vostru dar si al fetelor
Nico,wow ce bine papa Bia seara...ti-l dau si pe Victoras sa-l instruiesti?...![]()
Carmen,astept sa ne povestesti cum a fost ziua ta...poate ii mai dau idei sotiorului meu
( na,ca nemultumitului i se ia darul...da; io nu-s nemultumita...
)
Diana...cred ca regimul incepe sa dea roade...incep sa simt la talie,cum e fusta mai largutza-da' nu ma las pana nu incap intr-o fusta stiu io care...
.
pe Vladut si pe samburica Timea!
Cami,io n-am auzit de Monor...cred ca pe aici pe la noi nu e...cum e branzica aceea? de vaca? sau?...ce mare s-a facut Sebi-asa pare in poza cu portocala-da' tot ochios si frumos!
Laureta,azi Victor se poate lua de manutza cu galusca Inisa...a papat cu maaaari rugaminti...si doar asa cat sa nu moara de inanitie...in rest,vesel si bine mersi.Mey,pe tine te doare rau,daca azi n-ai scris...cum sa fac sa te ajuuuuuuut?
Sa stiti ca ma gandesc si la fetele la care nu am avut ce sa le raspund...nu v-am uitat:Cristina,Paloma,Ioana,Piatra Lunii,Alus,Mammy(chiar,de ce nu mai intri pe la noi?...sau...te pregatesti de vre-un samburel???hihi),Bertha,Mamaleoneeeeee-hai cu povestile tale haioase!
Va doresc o Noapte linistita!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
madutza spune:
Buna fetele,
Am intrat intr-o pasa cam proasta. Cred ca vreau la serviciu, si atunci sigur o sa vreau acasa. Faza e ca nici nu imi gasesc mai nimic. Inca am pretentii si nu vreau sa ma duc la o firma mica sau pe entry-level. Cine stie ce m-oi angaja pana la urma. La sotul meu la serviciu e un post bun, dar nu avem voie sa lucram impreuna.
Irinel, te rog sa ii transmiti lui Lili toate gandurile bune de la noi si ca mi-e dor sa vorbesc cu ea. Ce mai face ea? Cum se descurca?
Vanessa, operatie usoara mamei tale!
pentru dansa! Ce de masele are Cata!!! Noi nu avem nici canini....
Madisor, salutarile mele! Nu stiu ce ai facut cu scoala de soferi pana la urma, scuze, dar nu prea am fost pe faza o vreme.
Mona, draga de tine! Esti tare dragutza ca intri pe la noi si ne dai de veste. Cum reusesti sa le faci pe toate? Eu ma vait aici mai degeaba si tu esti o adevarata eroina!
Nicoleta, multumesc pentru aprecierile la adresa Anei.Si Anei ii place sa se uite la poze pe calculator. I-am aratat cum sa dea mai departe si ii deschid folderul si ea se uita, apasa pe sageti sa se schimbe pozele. Asa mai reusesc sa fac cate ceva.
Roxy, saracutza Viki? Ce se intampla cu ea? Ce a zis doctorul? Sper ca s-a mai remediat problema.
Anacami, am vazut pozele cu Sebi! Superfaina metoda de a bea suc de portocala. Dar nu se ineaca?
Ana e bine in continuare, Slava Domnului! Ii dau o gramada de chestii pt. imunitate, dar naturale. De ex. cat a fost racita, si cateva zile dupa i-am dat (ii dau in continuare): Propol Pur (un sirop de propolis si alte fructe cu vit. C), Isoprenosine (alt medicament pt. stimularea imunitatii, din plante), 5 picaturi de ulei de catina, jumatate de fiola de vit. C, vigantolul si fierul, si 4 picaturi de vit. A. Ii fac din astea un amestec si ii dau dimineatza. Ce parere aveti?
De cateva zile si-a dat drumul la vorba si mai si, repeta toate cuvitele dupa mine. In rest nu stiu ce sa va mai povestesc de ea...
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
madutza spune:
Cius, am scris cam in acelasi timp. Ce sa iti spun de Irinusha, nici eu nu am mai pastrat legatura cu ea. Mi-a scris ea un mail de sarbatori si eu ca o nesimtita nu i-am raspuns si apoi am pierdut telefonul si nu mai am nr. ei sa ii trimit ceva sms. Cred ca o sa ii scriu un mail zilele astea. Filmuletul este de la intalnirea in Herastrau de asta vara si mai am mai multe de atunci si cu alti copii. Poate reusesc sa le pun. Dupa ce va uitati la filmele astea, ca nu pot mai mult de 3.
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
mamaleone spune:
Eu va scriu ca din tabara acum, sa va zic si de ce: de cand cu frigu asta care a dat peste noi, ne-am mutat cu totii in aceeasi camera si ne-am simtit asa de bine ca inca nu am mutat paturile la locurile lor.
Elena inca nu vrea sa doarma si isi canta pe aici ceva in genu: "param-param", anghel pan la urma a cazut pe front cu toate ca a urlat la greu ca lui nu-i e somn. evident ca era frant, ca sare mereu peste somnu de pranz, dar de maine incepe gradinita si-l scol de la sapte juma.Ih...dar asta inseamna ca si eu tot atunci ma voi scula...
Da, si va ziceam ca stam toti claie peste gramada, asta din cauza ca am avut gazele oprite vreo doua zile, cand aratau astia pe la tv-u ca bucurestiu are niscai probleme, atunci era vb si de noi...bai si se facusera la astia in camera 8 grade, nici un ceai nu aveam la ce sa incalzesc, noroc ca mi-am adus aminte de un reseu antic care stiam ca-i prin pod si caruia ii pusesem de multe ori gand rau (sa-l arunc), asa ca s-a scos si el si noi cu ocazia asta, ca am avut la ce sa le incalzesc la astia ciorbele si lu barbata-miu tonele de ceaiuri pe care le cerea, fiindca se gasise sa raceasca tocmai atunci. Si dupa ce ca eram asa amarati ca nici apa calda nu aveam, au mai oprit si astia seara curentu, adica n-a mai facut fata ca toata lumea se incalzea la priza... si atunci chiar m-am panicat, ca erau minus 16 grade afara si ma gandeam cu groaza, ca daca nu vin astia sa repare tre sa ne facem bagajele si sa ne caram noaptea pe la prieteni sau pe la bunicii de prin arges. Dupa doua ore, au venit si astia de la electrica exact cand ma apucasem eu sa fac bagajele.
Cam asta ar fi una din aventurile noastre.
Am apucat sa mai citesc si pe aici acum vrei doua zile, dar de scris n-am mai reusit.
Vreau sa-ti urez "LA MULTI ANI CIUS", sa ramai mereu la fel de tanara si vesela! VAd ca esti nascuta in aceeasi zi cu frate-miu, nu stiu daca au vreo importanta zilele astea de nastere, nu stiu daca e o coincidenta, dar amandoi sunteti foarte de treaba.
Da ce materie predai, ca de mult vroiam eu sa te intreb...![]()
Am vazut ca unii copilasi fac numai la olita, ca beau si cate un litru de lapte, ca mananca foarte bine, bravo, tot asa sa o tineti( vad ca am inceput sa vorbesc ca Mos Craciun, hihihi) La noi nu se intampla lucruri de-astea, dar multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatosi si sunt cele mai de treaba fiinte pe care le-am inatlnit pana acum ( asta cu cele mai de treaba fiinte e auzita de printr-un film si avea dreptate ala care zicea asa, nu?)
imi pare tare rau dar tre s-o las balta cu scrisu ca vad ca elena sa chitaie tare, poate mai reusesc sa va mai scriu si maine cate ceva...
noapte buna tuturor, si pupici va dau din zbor!
laureta spune:
Ete si io dupa ce am scris modificat si sters mesajul ca iesea asa ciudat.
Is bine durerea cea mare sa dus.Azi Inisa a papat ceva mai bine.
Irinelu si aici teoretic RMN ul nu se plateste dar practic este altceva.
vanesa multa sanatate mamei tale
cius imi pare rau ca azi nu a papat Victor,uita te la dinti la noi pina la urma asta e cum apare unul cum nu papa.
boneca cum se mai simte puiul?
madutza e scumpa foc Mariuca cum da din funduletz
.
Tnicoleta astept so vad pe Bia mica
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze