Copilasi de Mai - Iunie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

MephalaFELICITARI!.sarcina usoara si sa faci o bebelusha la fel de frumoasa ca Iustin!Multa fericire si sanatate,mamica curajoasa!

la toate burticutzele:Diana,Irinel si Piatra Lunii

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Laureta, am vazut aseara filmuletele cu Inisa!M-au distrat f. mult!Pupacioasa rau! Mi-a placut,deasemenea, ca stie sa faca crucita!Fetita mare, ce mai...
Astazi, o sa ma uit si la cele ale Nicoletei!
Alus, bafta multa cu un alt bb!Sa fiti sanatosi!Se pare ca si Julia face ce vrea cu voi!Eu tot nu am reusit sa vad filmuletul tau..Imi apare "an error occurred inside a plug-in contained on this page"; o sa incerc si de pe alt PC,poate este player-ul meu de vina

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Simona, de saptamana viitoare ai si tu vacanta, nu? Ce bine, distractie palcuta acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele,
MI-A FOST DOR DE VOI !!!!!!!!

Noi suntem bine,Doamne ajuta!
N-am mai scris pt. ca a fost o sapt. infernala la servici, dar am reusit in schimb sa va citesc asa pe repede inainte, sa vad toate filmuletzele. Sper sa reusesc si eu sa pun cateva....
Toti copilasii vostri sunt absolut minunati !!!!!!!!
Madutza, e fermecatoare Ana in filmul in care danseaza.
Laureta, si Inisa e o dulce. Cred ca are cei mai frumosi ochi din lume
Anacami, de Sebi nici numai zic...absolut minunat !
Ciuss, si Victoras al tau e un scumpic si jumatate !!!
Tnicoleta, mey parca mi s-a facut dor de un bebe asa mic cand am vazut-o pe Bia micuta si dulce foc....
Mona, ma bucur pt. tine ca vei reusi sa "evadezi" in week-end", sa-ti incarci bateriile.
Toate admiratia mea pentru felul in care te descurci cu doi copii
Mephala, felicitari pt. bebe 2 !!!! sa fie intr-un ceas bun !!!!!!!
Alus, felicitari Juliei pt. olita !!!
Albinutza, bine ai revenit ! Te asteptam sa povestesti mai multe !
SANATATE MULTA TUTUROR COPILASILOR BOLNAVIORI !

Maine voi pleca pe munte la sanius cu nebunii de la firma unde lucrez. Sper sa iasa frumos pt. ca nu prea am chef...ma gandesc la printzesa mea care va ramane la bunici in continuare si se va intreba de ce nu vine mami s-o ia acasa.....
Mi-e tare dor de ea.....

Sa va zic doua vorbe si despre Amalia.
Mai nou face mancare. I-am cumparat un set de bucatarie cu de toate. Si sta si cica face mancare, ne da cu linguritza sa manacam si ne spune "papa tot-tot"
E o dulceata de copil si tare cuminte...si lui mami ii este tare dor de ea !!!!

Va pupic si poate reusesc sa mai intru.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Salutare!

Clara a inceput sa zica mami, tati, "te og", "sus", in loc de suc si "osie", in loc de rosie.

Laureta, multzumesc. Imediat ce o sa am mai mult timp, o sa ma uit ce si cum pe site-ul respectiv. Multa sanatate tzie si Inisei! Ai grija ca umbla rubeola, nu cred ca e cazu', da' sa stii pentru orice eventualitate. Asa se manifesta la inceput, uneori, cu febra mare, iar copilul nu are nimic, in rest, mananca si se joaca fara nici o problema. Poate reusesti sa itzi faci toate investigatziile, nu de alta, da' sa stii si tu ce si cum faci mai departe
Anacami, ce bine ca ai rezolvat tot. O sa incerc si eu sa rezolv cu trimiterea alocatziei intr-un cont, asa ca multzumim de detalii. Si uite ca iar ma gandesc... nu am sunat-o pe doctoritza sa vina sa o vada si pe Clara, poate reusesc astazi... lui Sebastian.
Boneca30, tare haioasa Viki. M-am amuzat copios citind. Ma bucur ca acum e bine la amndoua, ca suntetzi tare dulci!
Mephala30, felicitari mamica si sa fitzi sanatosi! Tare ma bucur pentru voi!
Cius22, sa il pupi pe Victor! Tare haios... Va pup pa totzi si sa ii urez lui Roxy vacantza placuta!

Mergi la inceput

am dat atatea detalii, ca am uitat ceva important:
program luni, miercuri si joi (fara marti,vineri si weekend) 09:00-15:00

Acris, distractie placuta!Domnisoara ta are deja experienta la gradinita;ii place nu? cum se intelege cu colegii?
Madisor, poate pui si filmulete!Astept

Petrecerea noastra s-a reprogramat duminica,asa ca maine "gospodareala", poate si o raita prin hipermarket!
Si sa nu uit, in primul rand...somn mai mult!Astazi, desi m-am trezit cu o ora mai tarziu decat in zilele din ultimele 2 saptamani, de abia am putut sa-mi deschid ochii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fetelor sunt zombi Inisa mi a facut 40.3 a seara si nu scadea cu nimic impachetari ,eferalgan,nurofen,novocalmin.Scadea pina la 39.5-39.6 si iarasi o lua in sus.
Eram singura in casa sotul e la Sibiu la sedintza si Alina(nally) a stat cu mine pe net pina la 3.Am chemat salvarea la 1 noaptea si au ajuns la 2 si ceva.Cand a ajuns salvarea avea 38.4 cum a plecat iarasi la 39
Parerea lui amigdalita acuta,acum sa vedem tratamentul cum merge ca ea si azi dim a avut 39.4.Daca e sa fie vreo boala a copilariei la cat timp apar bubele?2-3 zile?

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Anacami, multumesc !!!

Amalia merge doar cate o ora la gradi, dar tot nu s-a acomodat cu copiii...ii cam place sa fie sefa , sa-i cante toata lumea in struna si cum mama nu o lasa sa faca ce vrea ea...se cam supara si cearta pe toata lumea....
Este cuminte si ascultatoare doar cand mama canta impreuna cu copiii.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Laureta, imi pare tare rau pentru ce vi s-a intamplat!Am vorbit putin mai devreme si cu Nally si mi-a spus si ea.Nu stiu ce m-as fi facut singura daca Sebi ar fi facut 40 grade!!!Iar in privinta salvarii, cum este posibil sa vina dupa o ora si ceva cand strazile sunt asa libere la ora aia?Nu mai vorbesc ca era vorba si de un copilas asa mic...Multa sanatate, sa scapati cat mai repede de probleme!

Mergi la inceput

Laureta, offf...ma gandesc la voi.
Daca o fi vreo boala a copilariei, bubitele apar cam dupa 3 zile. Amalia asa a patit cand a avut varsat de vant. Trei zile si trei nopti febra f. mare si apoi au erupt bubitele si febra a disparut.
Sti ce a functionat la noi??? (am mai spus candva). Un leac babesc. I-am pus un prosopel ROSU impregnat cu tuica, pe burtica si asta face sa apara toate bubitele, sa nu stea ascunse...

SANATATE MULTA SI TINE-NE LA CURENT.

Poze

Mergi la inceput