Copilasi de Mai - Iunie 2004 (66)
Raspunsuri - Pagina 13
albinutza spune:
Fetelor,bun gasit din nou !
Incerc sa scriu si eu cand pot si cat pot.
anacami,acris
laureta sanatate multa puiutei Inisa,sper ca a trecut febra.asa facea si Raluca cand era mititica,intai aparea febra 40 si apoi celelalte simptome de gripa sau raceala.aproape tot timpul cauza era amigdalita.
monet felicitari pentru cea de a doua printesa, toata admiratia mea, sa aveti parte de tot binele din lume toti 4
cosminelu' meu cred ca e mult in urma fata de ceilalti la vorbit, e tare puturosel, nu vrea sa incerce sa spuna nimic la comanda, numai cand vrea el zice mama,tata, ata (asta) lela(raluca) si cam atat. nu ma pot abtine sa nu fac comparatie cu sora lui care la 2 ani vorbea foarte bine, doar pe r nu-l putea spune, am casete inregistrate cu ea, dar fiecare copil cu ritmul lui. e foarte pasionat de masinute , se joaca minute in sir singurel iar telul lui este sa se catere pe birou si sa dea drumul la calculator :), am facut fel de fel de improvizatii ca sa-l impiedicam si ultima solutie a fost un carton despartitor intre canapea si birou pe care in urma cu trei zile a reusit sa-l escaladeze. asta e.
eu sunt destul de obosita asa in general, Raluca este clasa I-a, dupa amiaza facem lectii, cosminelu' vrea afara la plimbare, trebuie sa fac si ceva mancare pentru pranzul de a doua zi, si timpul zboara, si uneori am impresia ca nu le mai pot cuprinde pe toate....
Pupici, mai revin cand pot.
tnicoleta spune:
Buna fetele,
revin si eu, am terminat revista si azi mai fac putina munca la birou.
Berta Sigur, simdromul asta l-am avut si eu. Si chiar daca aveam ce face tot imi venea sa fug de acasa ca nu aveam cu cine sa vorbesc si parca innebunisem. Nu gasesti ceva da facut acasa?
Carmen
Ericutul bolnavior. Si eu sunt de acord cu fetele, poate a facut o infectie la stomac. A avut si Bia asta vara, ii trecea diareea si dupa 3 zile o luam de la capat, am scapat de ea cu amtibiotic si eliminarea lactatelor timp de o luna. Poare te duci cu el la spital sa iti faca niste analize suplimentare.
Paloma distractie placuta la munte. Vreau si eu la zapada.
Laureta e superba Inisa.
sa va faceti bine. Amigdalita zice doctorul? Mai fai si un exudat sa depistati bine cauza. Unde ai vazut-o pe Bia grasana? Ca mi-e nu mi se pare.
Anacami Felicitari pentru treburile rezolvate. L-am vazut si pe Sebi tare destept este si vorbeste mama, mama. Distractie placuta.
Acris Distractie placuta si tie. Hai nu te mai supara ca mergi fara Amalia, incearca sa iti incarci bateriile si tu.
Roxi Ma bucur ca s-a rezolvat si e bine Viki. Mey ce virus pacatos, sper sa nu fi ajuns si pe la noi, ca Bia tocmai ce a luat-o si ea de aseara cu burtica la vale. Dimineata a facut de doua ori si aproape apa. I-am dat enterol si i-am spus soacaramii sai dea ceai de menta si sa lase nectarul la o parte.
Carmen Felicitari, sarcina usoara si sanatate multa.
Monet si voua va doresc distractie placuta si sa va incarcati bateriile cat mai mult. O meriti din plin.
printesele. Sa sti ca si Bianca face la fel ca Lia, nu pot face un pas fara ea.
Albinuta Bine ai revenit si serviciu cat mai usor.
Madisor Super, Clara zice "te rog". Inseamna ca mai avem o campioana printre noi.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005
tnicoleta spune:
Sa va spun ce boroboata am facut saptamana trecuta. Mi-a dat un coleg scaulelul de masa, ramas mic pentru pustiul lui, si eu l-am dus la soacramea cu gand ca o sa stea bb al cumnatamii in el. Toate bune, numai ca Bianca cand a vazut scaunul s-a instalat in el si urla daca il pui pe bb acolo. Iar ieri, a reusit sa traga un taburet langa scaun si s-a urcat in el. Soacramea o cauta prin casa si o striga Bianca, Bianca, ia ea tacea malc sa nu vina sa o ia de acolo.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005
Bebe Beca spune:
Carmen, felicitari!!! Sarcina usoara!
Laureta, cum mai este Inisa?
Noi suntem bine, am scapat de diaree, chiar foarte repede si numai cu ceai de menta si banane. Cred ca a baut vreo 2 litri de ceai de menta intr-o zi.
Albinuta, bine ai revenit!
Mona, Cristina, distractie placuta!
Nicoleta, tare scumpa Bia...
Fetelor, voi v-ati gandit unde veti petrece concediul anul asta?
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
DianaR spune:
Ioi, ca iar n-am scris de mult si tare imi e greu sa ma pun sa scriu... Noroc ca ne mai da Carmen vesti minunate, ca sa ma mai urnesc si eu la scris... Deci Carmen inca o data din partea mea multi pupici pe burtica dulce. O singura problema, eu zic ca ai 8 sapt de la ultima menstruatie... Poate ma lamuresti tu.
Mona, o dulce ca intotdeauna, mamica eroina! Pupici Liei cea nazdravana si Mayei cea cuminte! Felicitari, aveti 3 luni, o ce mare e deja!
Roxi, ma bucur ca ai primit mailul, mult succes la slabit.
Laureta si Carmen br, pupici la puiutii bolnavi! Laureta, boala aceea de care te temi tu cel mai mult (nu-i spun numele) se vede la RMN de cap. Deci macar scapi de o mare grija... Daca iti faci si de coloana cervicala iar ii super, poate o fi vreo herniuta acolo de nu te mai lasa umarul ala!
Ioana, pupici si Rebecai sa-i treaca diareea... Tu o mai alaptezi?
Irinel, burtica draga, te-o uitat Carmen la socoteala, o tragem de urechi un pic
. Ce-ti mai face burticuta?
Cius, Nicoleta, Paloma, Cris, Madisor, Alus, Mamaleone, Cami, Bertha va pup pe toate si ma iertati ca nu va raspund la toate...
Am experimentat cu Vladut statul fara pampersi, si n-a mers a facut copios pe el dar la olita nici batut. Asa ca m-am resemnat ca nu-i inca pregatit si l-am lasat cu Pampersi. Dar ieri o data si azi de doua ori mi-a spus "mama pipi buda" si l-am pus pe wc pe capacul lui special si victorie, 3 pipi. Ei, om vedea cat il tine si noua distractie.
Ii turuie gurita de numa, mai ales la culcare cand imi insira pomelnicul cu toata lumea sa ma intrebe dar ele ce fac si eu trebuie sa-i spun ca dorm si mami si tati si mimi (sau buni cum are chef), munu (bunu), ama (catelul nostru), Abet, Babi (Albert si Gabi prietenutii lui), Ana si Emi (mamicile lor), Adi (taticul lui Gabi), tuti (twety), nuna (luna), si sa nu mai continui ca nu mai termin. Cand gata o ia de la capat...
V-am pupat, am fugit la treaba ca-mi dorm barbatii...
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (24+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
tnicoleta spune:
Diana Super Vladut cu insiratul. Asa ii insira si Bia in drum spre casa. Mamaie, Eti (Stefi), Ali (Alex), Miai (Mihai), tati, tati Mu (tatie cu vacuta), tutuu (masina), Aca (Anca), Gogoe (Grigore), Enana (Elena) la finalul listei nu uita sa se treaca si ea Biaca. Da in timp ce vorbeste e atenta si la drum si imi da indicatii pe unde sa o iau "pati-pati" (pe aici) si intinde mana.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005
Bebe Beca spune:
Diana, inca mai alaptez pitica. Oare s-o intarca vreodata? Ca mie nu-mi prea vine sa o opresc... Draga mea...
Imi tot fac planuri de concediu. Ne gandeam la Grecia, mai dau cu nasul de destinatiile exotice si ma intristez ca nu putem ajunge si noi acolo...
Acum pitica mananca ananas si mami se duce sa faca baie. A venit tati la schimb.
Pupam mamici si burtici si copilasi.
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
alus spune:
Buna seara
Fetelor cu copii bolnaviori va dorim multa sanantate.
Albinutza bine ai revenit printre noi.
Ma scuzati ca nu va scriu mai mult dar il impachetez pe sot, maine pleaca dimineata ptr. 8 zile, vom fi singurele 
Pupici la toate 
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
cius22 spune:
Buna seara fetelor,
in primul rand vreau sa urez tuturor copilasilor bolnaviori multa sanatate,sa se faca repede-repede bine!Cand am citit,m-am intristat pentru fiecare puiut in parte!
Saptaman asta a fost infernala-sfarsit de semestru...cu predari de situatii,cu lucru la catalog,cu planificari,cu luat legatura cu parintii unor elevi etc.etc-de aceea am intrat mai rar,dar am citit mereu tot,chiar daca nu am apucat si sa scriu.
Iar saptamana viitoare,eu NU AM vacanta-doar copiii.Eu am un curs de perfectionare,de la 8 dimineata pana la 6 seara,in fiecare zi...mai rau ca in timpul scolii-de aceea imi cer scuze inca de pe acum,daca nu o sa fiu mereu prezenta printre voi.Sa nu credeti insa ca va uit.Sunteti mereu prezente in inima mea si toate sfaturile si cuvintele de incurajare pe care le-ati adresat una alteia,mi-au mers direct la sufletel!
Nu va suparati ca nu scriu fiecareia in parte!
Doar Albinutzei vreau sa-i urez "bine ai venit"! si sa stii Albinutzo,ca Victorasul meu se poate lua de mana cu Cosminel-nu vorbeste,dar se joaca minute in sir cu masinutele si are pasiunea calculatorului!...da' cum zici:fiecare in ritmul lui-sanatosi sa fie!
pe TOATE mamicutele si toti puii si burticile-cu supliment la cea mai tanara burtica-Mephala!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
Carmenbr spune:
Fetelor,
Sunati si rezervati-mi si mie un loc la spitalul 9 ca ajung curand.
Ieri chiar vorbeam cu Irinel, caruia ii multumesc din suflet pt ajutor, ca Eric se simte mai bine. Aseara bine-nteles ca nu a vrut sa manance, a facut din nou diaree, iar zi noapte s-a trezit la 4 plangand. In cinci minute, urla deja, nu mai plangea. Nu stiam ce sa-i fac, il mangaiam, il pupam, parca mai rau ii faceam, mai rau urla. Tata s-a speriat, barbatu-meu bine-nteles ca iar a inceput cu scandalul de rigoare si tot asa. I-am dat Tylenol, pastilute de dinti, degeaba. Fetelor, urla de ziceai ca-l tai, se incorda si se facuse vanat nu rosu. Intr-un final, i-am dat Motrin si s-a mai linistit. Nu stiu daca s-a linistit de la medicament sau pt ca obosise. A urlat efectiv 1 ora si jumatate fara sa se opreasca 1 secunda. Simteam ca-mi plesneste capul si nu stiam ce sa-i mai fac.
Lui i-au aparut canini de jos, dar parca nu am avut crize asa de rele de plans. Stiu ca s-a tot trezit plangand vreo 3 saptamani, dar il calmam repede si adormea la loc. De data asta a fost groaznic. Daca au fost caninii de sus, sper sa iasa amandoi odata, ca altfel ajung mai repede decat speram in Ro, dar mai trimit astia direct la nebuni.
Abia luni iau si rezultatele de la kk, sa vedem ce-i si cu diareea asta. Va multumesc din suflet la toate pt cuvintele frumoase si pt incurajare.
Carmen, felicitari pt sarcina! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
P.S. Fetelor, copii vostrii plang asa de mult, ca eu ma cert mereu cu barbatu-meu. El zice ca n-a mai auzit de un copil care sa planga asa mult ca Eric. Ca sa nu mai zic, ca el crede ca Eric are probleme ca nu vorbeste decat cateva cuvinte, ca nu le leaga intre ele.
V-am pupat si scuze ca sunt plangacioasa, dar simt ca-mi fuge pamantul de sub picioare,
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
Ericutzul meu bebelus
Am un anisor deja!