Copilasi de Mai - Iunie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ne inscriem la listutza de copilasi bolnaviori.Febra,acum are 39.6 .Nu stiu de la ce are febra ea se joaca habar nu are.Doar are obraji rosiiiii.
Eu m am programat pentru RMN de abia pe 23 martie.Am plecat suparici de la doctor ca nu vrea sa imi faca si la coloana ci doar la cap(de parca plateste ea din buzununar,platesc asigurarile),nici macar cervical.Speram sa fac si coloana sa vada cu ocazia asta si buba de acolo.Asta este,vedem pina la RMN poate schimba idea macar cervical.

tnicoleta Bia e superba si grasanaaaa so papi.Ce dor mi sa facut de bebe

anacami si noi pe acolo ne invartim 12-13 kile.Bravo ai facut treaba azi.Imi spui si mie toti pasi pentru mutarea alocatiei la cont ,nici noi nu am luat pina acum alocatia doar am depus dosarul atunci imediat dupa nastere.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dragelor!
Citesc de copilasi bolnaviori, le doresc sanatate multa!

Carmen, ma bag si eu in seama cu diareea: Iustin cand a avut diaree o perioada buna de timp, l-am depistat, in urma analizelor de sange cu intoleranta la gluten (celiachie).
Iti recomand sa-i faci niste analize.
Pupici si sanatate!

Monet, Diana, Piatra lunii....acum urmez eu. In sfarsit!
Sunt in 6 saptamani. L-am vazut in seara asta la ecograf.

Va imbratisez pe toate!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Buna dragelor!
Citesc de copilasi bolnaviori, le doresc sanatate multa!

Carmen, ma bag si eu in seama cu diareea: Iustin cand a avut diaree o perioada buna de timp, l-am depistat, in urma analizelor de sange cu intoleranta la gluten (celiachie).
Iti recomand sa-i faci niste analize.
Pupici si sanatate!

Monet, Diana, Piatra lunii....acum urmez eu. In sfarsit!
Sunt in 6 saptamani. L-am vazut in seara asta la ecograf.
Va imbratisez pe toate!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Iuhuuuu felicitariii.Sarcina usoara si o bebelina cuminztica

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna din nou,
Laureta, am fost in str. Parintele Galeriu (puncte de reper:aproape de intersectia Calea Mosilor-Mihai Eminescu), pe partea cu Pizza Hut (spre Sf.Gheorge, nu spre Obor), cam a doua strada; dupa ce intri pe strada, pe partea stanga dupa o banca si un service auto,... in capatul celalalt al strazii este Miko Beauty Center.
Cererea am depus-o la parter,birou pe partea stanga (initial,portarul m-a trimis la etaj).Am avut certificatul de nastere al copilului,buletinul si un extras de cont (aveau o lista f. mare cu banci ; eu am cont la ING).Mi-a completat o doamna o cerere, am semnat-o si gata! A durat un minut.Mi-a spus ca in martie va intra in cont toata suma restanta.Erau diverse cozi,din fericire pt. mine nu la alocatii, ci pentru alte probleme (ajutoare pt. caldura,etc..).Succes!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Carmen, felicitari!!!Sa fiti sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Carmen, felicitari si sarcina usoara!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna sera

Am sa ma laud cu Julia
Asatzi singura sa asezat pe olita si a facut si cacuta si pipi

Boneca- vream sa stiu ce amintire poate sa aduca sotul din brazilia tipic al lor lui Viki si tie

Mephala FELICITARI !!!!!!! si sarcina usoare

Laureta- va doresc multa multa sanatate si insanatosire rapida lui Inisa si lui mami. Inisa are ochi superbi.

Anacami- cred ca acum esti mult mai linistita ca ai rezolvat problemele, tie si lui Sebastian

Carmen- asa cum au scris fetele trebuie un tratament cu antibiotic, ar fi bine sa mergi cu el la alt doctor, prea mult il tine aceasta indigestie si insanatosire rapida

Paloma distractie placuta la munte, sa ne povestesti cum a fost, si desigur asteptam POZEEEEE!

Nicoleta- am vazut filmuletele sunt superbe si miau adus aminte de Julia cand a fost asa mica tie si lui Biamca

Va pup pe toate fetele de pe acest forum, ma duc sa ma culc.

Apropo, vad ca din ce in ce mai multe mame aici au din noou , poate celalalte fara ne apucam si noi de treaba, ce ziciceti?

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

a, deschid sa citesc si cevad? o veste frumoasa: felicitari, mephala, sa fie-ntr-un ceas bun! o sarcina super-faina iti doresc!!

sa va povestesc un pic de lia: e o smecheraaaaaa, aiaiaiai, toate le stie. numara pina la 6 in engleza si-apoi in romaneste:). zice o gramada de cuvinte si, mai ales, spre deliciul mamicii ei (eu:)), repeta cuvinte daca-i zic. "lia, zi 'pizza'. zice 'pitza'. zi 'carte' zice 'calte'. zi 'luna' zice 'luna'. zi 'apple juice'. zice 'apagiu'. zi 'french fries', zice 'flenflai'. si o gramada altele.......... asa ma distrez de ea. da' nu ma mai distrez cind o apuca istericalele: numa' si numa' pe mine ma vrea. mama sa o ia 'up' (in brate), mama sa o ia cu vloomvloom' (cu masina), mama sa stea lungita cu lia pina adoarme (si lia si mama!!:)), of, ma seaca copila asta. asta in situatia in care maya, bebelus la 3 luni, incepe sa se gingureasca, sa rida, sa-si tina capu' destul de bine si, mai ales, sa se histerizeze cind mi-e lumea mai draga. trag fetele astea doua de mine ca de cal. cit oi mai rezista, nu stiu!

simbata vin ai mei pentru 3 zile si, poate v-am zis deja, nu mai tin minte, io si sean mergem sa ne petrecem weekendul in doi, la un parc de distractii si pe mal de ocean. ioi, de-abia astept..... sint extenuata.

va pup si daca apuc va mai scriu miine seara.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Bun gasit fetelor.
Va scriu si eu dupa mult timp dar sa stiti ca v-am citit aproape tot ce ati scris.Nu stiu daca va mai amintiti si de minde dar acum ca am inceput serviciul si am acces la net mai usor, nici puii mei cei 2 nu sut pe langa mine, sper sa pot scrie si eu un rand doua din cand in cand.
Noi suntem bine,Cosminel s-a facut baiat mare dar si un mare puturosel :). Se intelege foarte bine cu sora lui Raluca, o asteapta sa iasa de la scoala ca sa se joace cu el, topaie amandoi si alearga prin toata casa ca doi nazdravani ce sunt.
Timpul meu e super programat, ma mir si eu seara tarziu cand realizez ca le-am rezolvat pe toate , ca am mai invins o zi dar imi sunt tare dragi puii mei si tot de la ei imi incarc bateriile.
Va pup pe toate si promit sa mai intru si eu printre picaturi.

Mergi la inceput

Buna!
Bine-ai revenit Albinutza!Pupici si lui Cosminel!
Monet, distractie placuta!O meriti din plin!Cred ca Lia este putin geloasa pe surioara ei mai mica si vrea sa iti capteze atentia!Sper sa ma insel. Sunt sigura ca cele doua surioare o sa se inteleaga de minune cand vor fi mai maricele!

De abia astept sa vina weekend-ul (desi pana atunci am ceva neplacut de facut; uff,nu mi-a placut niciodata hartzogaraia...dar daca trebe' si de asta..).
Maine mergem la o petrecere de copii; de abia astept, mai ales ca persoana sarbatorita este un pusti tare drag noua, care face astazi 3 anisori!!!Parca il vad pe Sebi in extaz la locul de joaca...
Sambata viitoare suntem invitati la un botez,am primit o invitatie tare dragalasa; din pacate, nu cred ca putem sa ne ducem decat la biserica. Cred ca voi fi emotionata si poate mi se va trezi dorinta de a avea un nou bb cat mai curand.
Va pupam!

Mananc litere sau pun in plus, asa ca re-editez destul de des.Scuze..

Mergi la inceput