Copilasi de Mai - Iunie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata!
Noi avem ceva probleme. Rebeca se confrunta cu cea mai crunta diaree pe care a avut-o vreodata, asta avand in vedere ca a facut diaree doar de vreo 2-3 ori pana acum. Ieri am avut o multime de lucruri de facut si, pana la ora la care am terminat noi, 23.30, Rebecutza, pe care am lasat-o la socri, adormise. Am inteles ca a mancat chiftelute si friptura de pui, nu stiu de la ce i s-ar putea trage... (sa nu mai punem la socoteala faptul ca, impotriva vointei noastre, mama lui Andrei i-a indulcit fetei ceaiul...). Pana acum nu i-am dat nimic, in afara de mult ceai de menta. Daca va continua si in seara asta, cred ca voi trece la smecta.
Urechea mea este mult mai bine, mai este o usoara jena, atat. Nu am fost la doctor, a trecut de la sine. Draguta, a tinut cu mine!

Carmen, sa stapanesti sanatoasa inelul! Si poate se vor rezolva si problemele. Stiu ca erai necajita si acum ceva timp...

Cami, Sebi este tare scump...

Laureta, Inisa a ales cu multa atentia carnea. Of, ochia aceia frumosi...

Va pup acum, tati are treaba la calculator!
Pupam burticile!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

IRINELULEEEEEEEEE,

Te implor trimite-mi si mie ce ai vrut sa-mi trimiti data trecuta pt diaree (ca nici nu mai stiu cum se numeste, Smecta parca). Eric are diaree din nou si vomita. Da-mi un PM cu telef tau sa te sun sa-ti spun adresa. Eu deja am luat-o razna.
Iti multumesc din tot sufletul.

Fetelor, e ingrozitor. A treia oara diaree in 5 saptamani. Nu mai stiu ce sa fac.

Azi ma duc la doctor din nou. I-am dat calciu carbonic si enterol de dimineata, facuse si putina febra. Sper sa-si revina curand, ca daca il tine iar 8-9 zile mor.

V-am pupat,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ericutzul meu bebelus

Am un anisor deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Carmen, parerea mea este ca diareea repetata a lui Eric, poate avea drept cauza o infectie bacteriana. N-am studii medicale, doar din ce am mai citit si eu si ce am mai auzit la pediatrul nostru. Cristinei pentru asa ceva i-a dat un antibiotic pentru infectii la stomac care se cheama Ercefuryl. Poate ai de unde sa faci rost. In perioada cu diaree, Cristina a baut numai lapte formula HN. Multa sanatate piticului!

Ioana, si piticutei tale multa sanatate! Si pe tine sa nu te mai deranjeze urechea deloc!

Bertha, sa scape frumusetea rara de viermisorii urati cat mai repede si usor!

Roxy, cum mai e Vicki? E mai bine? Multa sanatate si ei!

Mai, ce de pitici bolnaviori pe aici. Sper sa scape toti cat mai repede de probleme.

Noi suntem bine. Cristinei cred ca i-a iesit un colt de masea din alea ultimele 4. Mai avem inca 3 si am scapat cu iesitul dintilor de lapte.
Vineri vrem sa plecam la munte cu niste prieteni. Vreau sa o duc pe Cristina sa se joace in zapada si sa se dea cu sania, ca prin Bucuresti, iarna asta nu cred ca o sa vedem zapada sau oricum nu prea multa.

Am fugit ca vrea si sotul la calculator.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am iesit scurt de tot azi afara suntem asa molesiti o fi venit iarasi astenia?Cred ca vine la noi in vizita cam des :)
Si i am luat Inisei www.dropshots.com/day.php?userid=64851&cdate=20060201" target="_blank">un joc asa ca pina acum tarziu era calare pe el.

Carmen nu e bine atata diaree.Trebuie neparat sa i faci analizele si coprocultura.Smecta e buna sa opreasca diareea dar e foarte important sa hidratezi.E foarte periculosi pentru pitic deshidratarea.Da-i cat mai multe lichide orice si apa e foarte buna,lichid de orez fiert e bun,menta,ou fiert tare toate sa lege la burtica.Pupici la puiu mic bolnavior.

Bebe beca ma bucur ca te simti bine cu urechiusa.Multa sanatate la printesa.

Paloma super ca plecati la munte distractie placuta.

madishor sa iti faci cont pe droptshots.com sa va vedem,merge foarte usor si repede.

Io mec la nani,ma simt de parca am baut,oare mi a pus tati ceva in lapte?

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetelor

am pus niste filmulete cu Bia cand era mica mica
http://www.dropshots.com/day.php?userid=65623&cdate=20010101
Va sfatuiesc sa dati sonoul mic-mic, pentru ca s-a stricat sunetul cand s-au incarcat pe site si nu stiu de ce.

la copilasii bolnaviori

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fetelor, moooooor de plictiseala!!! Darius e la plimbare cu tataie si eu stau ca leguma pe scaun, n-am chef de nimic! Nici de tv, nici de carti, nici de net...cred ca sufar de sindromul mamicii care sta prea mult acasa cu puiul. Nu stiu daca exista sindromul asta, da' io sigur il am! Daca nu era sarbatoare, mai faceam ceva treaba prin casa, da' sunt destul de pacatoasa sa ma mai incarc si cu alte pacate

Va las, vedeti ce dispozitie grozava am! Mai vegetez putin pana vine baiatul.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Carmen, cam ce am vrut eu sa-ti raspund ti-a scris Paloma. Si eu cred ca ar trebui un antibiotic ca, prea seamana cu o indigestie (dar mai complicata) sau ceva bacterian. Daca era doar o data ziceai ca e trecator dar parca e prea des. eu stiu ca se mai da si calciu carbonic dizolvat in lapte sau ceai, dar asta in formele mai usoare.
Fug sa-l iau pe Andu de la scoala. De luni e iar in vacanta o saptamana/

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,buna!
Multa sanatate tuturor puiutilor si mamicilor bolnaviori/oare.
Sebastian nu prea a avut diaree (mai degraba da in extrema cealalta). Cand se intampla totusi sa mi se para mai moale, ii dau banana (efect aproape imediat)si mar copt;stiu ca si morcovul fiecrt "intareste"; mucilagiu de orez nu ar manca ca nu ii place orezul (cu lapte,taitei sau ca si garnitura).
Laureta,multa sanatate! Iti repet pentru a n-a oara:ma innebunesc ochisorii Inisei (asortati cu carlionti)!
Bertha, filmuletele poti sa le vezi cap-coada, fara intreruperi, daca mai dai o data play,dupa ce s-a incarcat complet; initial face streaming si il incarca cu pauze.Multa sanatate puiutului tau!In privinta ta, daca nu ai inceput inca serviciul, o sa intample asta destul de curand si apoi o sa vrei sa stai mai mult cu copilul...Cred ca cel mai bine ar fi sa ai firma ta, cand ai chef stai acasa, cand nu pleci la serviciu .Eu nu am de ales,adica ori acasa ori la serviciu;si asa mi-as dori cateodata...
Madisor, trebuie sa incarci si programelul lor de optimizare a up-load-ului; altfel, mori pe metereze pana pui un filmulet! eu nu am reusit sa le pun decat cu acest program

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

ieri mi-am luat o zi libera, am resuit sa rezolv o multime de probleme restante:
1. am fost si am facut cerere pt. transerul alocatiei lui Sebi intr-un cont (ca nu am luat-o de vreun an jumatate)
2. mi-am depus dosar de stimulent; mi l-au primit, acum sa vedem daca/cand il primesc...
3. am fost cu Sebastian la doctora si i-a facut Havrix doza 2.
Avea program dupa amiaza (pana la 19:00),eu m-am trezit ca vreau la doctor tot dupa-amiaza,asa ca nu mai putea veni acasa decat in alta zi.Daca tot mi-am luat liber, am zis sa rezolv totul; m-am dus la cabinet, ceea ce nu cred ca voi mai face curand...Aglomeratie mare (cred ca mai asteptau vreo 10 persoane,desi era sfarsitul programului ),controlul a fost mult mai scurt decat acasa (cand il intorcea pe toate partile), plus ca Sebastian a urlat in cabinet cat l-au tinut plamanii.Acasa,chiar daca ii facea vaccin, se linistea imediat! Starea de sanatate a lui Sebastian este buna, trebuie sa ii dau in continuare Vigantol, plus fier si calciu.
In greutate nu a mai luat aproape nimic in ultimul timp, desi este pofticios si mancacios ; acum are 12 kg (ca si acum vreo luna-doua) si vreo 84 cm.
Va pupam,revin putin mai tarziu!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Buna sa va fie inima!ca de obicei cu intarziere!Viki este ffff bine si-a revenit imediat dupa prima aplicare de tratament ,in cateva ore si-a revenit fffff miraculos !Am cerut mai multe explicatii de ce a facut asa ceva ptr mine este inadmisibil!1 este un virus fffff nenorocit care vine din AFRICA se ia prin aer mai ales cand bate vantul !2de la tocatorul de bucatarie ,apa,mizeria de pe jos si contactul cu copii raciti!aici in jp este foarte periculos si bacteria sau virus AKARU, care exista in aer,pe pat,perne cu siguranta ati auzit si stiti de acest inamic fff periculos!
In cazul nostru este luat din aer si contact cu altii copii!de ce va spun asta au venit de la sanatatea copilului sa vada conditiile de igienizare a casei si a blocului ptr ca ffffff multi copii au avut aceleasi sintome in mai putin de 30 de zile,toti au luat prin aer,au facut un fel de deratizare la bloc si parcul de joaca!Asa ca aveti grija cu iesitul afara cand bate vantul!Eu i-am schimbat iar medicul Viktoriei si este fffff bun,a cantarito are 12./5kg,si 85/5 cm!nu s-a dezhidratat ,si in rest este perfect sanatoasa!Suzeta nu a mai luato de 3 saptamani,nu v-am spus pana acum ca sa nu ma laud degeaba!face prostii ca de obicei,de ex azi a facut un scandal mare ca sai dau receptorul de la interfon si normal ca i l-am dat ,dar nu mi-am dat seam imediat ca cei de afara aud tot din casa ,si norocul meu ca nu a venit nimeni la usa sa reclame ca este galagie pe scara,am incercat sa pun piedica ca sa nu se mai auda nik pe scara,am pus o scobitoare si ce crize a facut ca nu mai auzea ea nika,i-am tras una un pic mai tare pe picior ca sa simta si s-a potolit instant!acum mai nou imi arunca jucariile in chiuveta , am gasit o zdranganitoare in frigider la legume,i-a pus cana cu suc in cap lui tasu cand dormea saracu de el,ce mai fetelor numai prostii face ,da e dulce foc!maine iar la dentistul teroristul,avem concert de plans!cam atat de Viki!
CARMEN iubita schimba doctorul,nu exista sa nu fie tratamente ,ptr asa ceva la copil si dai cat mai multe uscaturi si renunta la laptele de vaca un timp,dai suc de mere pur ,morcov fier,piept de pui la gratar,orezul cica nu este bun ca ,cade greu la stomac si nu mai are pofta de mancare cand are diaree,inceraca sa cauti suc ptr hidratare la magazinele de sport imposibil sa nu fie si ca orientare ION SUPPLY,AMINO SUPPLY,POCARI SWEAT ,dar cred ca este suficient sa intrebi contra deshidratarii si tre sa aiba ei ceva acolo!sportivii in concursuri au bidonasul cu ei in caz de sete si foame!Nu stiu ce sa-ti mai zic ,eventual sa-ti timit de aici cateva pliculete ptr pitic!daca vrei scrie-mi si intram in contact!MULTA SANATATE lui ERIC si multa forta ptr tine!
LAURETA nu am cuvinte ,ochii lui INISA sunt superbi si superbi e putin spus!
CIUSS o scumpa ca de obicei! VICTORAS si ROXYPTR TINE!
Diana am primit emailul ,mersic mult , am inceput sa citesc si parca nu mai am asa pofta de mancare,tre sa citesc mai cu atentie ,! VLADUT SI SAMBURELUL PTR TINE!
BERTHA vreau si eu macar 2 ore de plictiseala ca tine uitasem ! eu stiu cand unul din fam are viermisori tre sa faca toata lumea din casa tratamentul contra viermilor ca se transimte si s-ar putea sa aveti si voi ,suficient un pupic pe obraz!

BEBE BECA of diareea asta nesuferita rau! ai fosta la doc cu printesa?multa sanatate si sa treaca repede!
T NICOLETA iubita nui de la mancare ,ca eu nu am obiceiul sa fac mancare si ptr a doua zi,eu sunt cam pretentioasa cu nasul si ficatul va pupic dulce pe amandoua
ANACAMI bine ca Sebi e bine si sanatos si frumos, bine ca ai rezolvat problemele si acum stai mai linistita! dulce pe voi!
PD mersii mult iubita,Viki e ffffffff bine acum! dulce pe voi!
IRINEL,MADUTZA,MADISOR,MAMALEONE,MONET,MEPHALA,VANESSA PE BEBEI PTR VOI!
Acum va las ,ca este deja tarziu ,iar m-a apucat 2 noaptea!
Alus eu nu am inteles intrebarea ta despre BRAZILEA?! pe JULIA PTR TINE!

ROXY VIKI

Mergi la inceput