Copilasi de Mai - Iunie 2004 (66)
Raspunsuri - Pagina 9
anacami spune:
Buna,buna!
Simona,a fost o incercare de "reconstituire", s-a plictisit deja de rol si il trunchiaza f. mult; o sa o pun si pe cea initiala (daca mai aveti rabdare sa o "revizionati" in varianta ne-trunchiata, o sa pun un filmulet zilele viitoare).Ai un sot f. rabdator si harnicut!Altii ar fi lasat treaba si pentru mamici...Super-carliontii lui Victoas, noi am incercat sa-l tundem pe Sebi si l-am cam ciopartit; la retus nu a mai vrut sa stea, asa ca asteptam sa mai creasca...
Branza Monor (facuta undeva prin Bistrita Nasaud cred..) este branza tip Fagaras (branza cu smantana) care ne place cel mai mult; Sebi se duce singur la frigiderul bunicii (este mai mic si il deschide usor), isi ia lingurita (deschide sertarul,se ridica pe varfuri si ia 1-2-3 linguri - le gaseste pe pipaite
) si mananca singur din cutie.El ii spune "Danonino", ca i-am dat intr-o perioada si i-a placut mult...Acum nu ii mai dau iaurt cu fructe, de nici un fel.Si mie imi place la gust, mi se pare ca seamana foarte mult cu branza cu smantana facuta de mama si bunica.La ceilalti producatori,branza tip Fagaras mi se pare mai acra..I-am mai cumparat si branza crema (Almette,Esquisa,..), dar pe asta o prefera;mamanca cu placere si smantana!
LAureta, sanatate multa!LAsa ca vine caldura si mai trece din durere (se mai atenueaza in sezonul cald,nu?)
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
mamaleone spune:
cred ca am sa reusesc sa scriu, trebuie, asta din cauza ca amandoi sunt calare. Ce ma enerveaza...daca stau la bucatarie sau trebaluiesc prin casa nu prea ma baga in seama , doar cand incep sa se parasca, dar daca Doamne fereste apuc si io sa deschid o carte sau calculatorul mi se suie in cap.
Elena e cu " sicu" in gura, asta fiind suzeta. De cand cu caninii astia trage la ea din greu- mami unde e sicu meu? si daca vede ca nu rezolva cu mine il cheama pe frac-su si ii cere lui sicu... Saraca e suferinda, isi pune mana la ureche si zice" au mami, doare..." si de-abia se vad coltisorii la aia de sus, exact ca la victoras, ii facem frati de suferinta draga Cius. e fain, profa de bio, si mie mi-a trecut o idee trasnita(apropos de asta) sa ma apuc sa invat biologia anu asta si ceva din fizica si sa fac o facultate pe la medicina, una care dureaza 4 ani, da sunt cam in cumpana asa... ca pe facultatea mea economica nu dau doi bani, n-am rabdare sa stau toata ziua cu fundu pe scaun... mai bine sa simt ca ajut pe cineva, ca stiu sa fac intr-adevar ceva util...ma mai gandesc eu cand am timp, ca astia nici sa ma gandesc nu ma lasa.
Anacami, pai cu caloriferul ne-am incalzit, reseul il foloseam la bucatarie, dar noi cum stam la casa sunt camere ceva mai mari si mult mai inalte si se raceste repede si se incalzeste mai greu, asta e buba.
na, ca au inceput astia sa se muste. totul e sa nu-mi stearga mesaju, in rest nu mai conteaza,hihihi.
Carmen, la multi ani.
Anghel se lauda de zor aici ca el are maini, deci poa sa scrie, si deci ar trebui sa-l las si pe el sa scrie, si ce mai gesticuleaza...ufff, tre sa renunt, ca e ca un papagal.
incerc sa pun si eu niste filmulete daca scap de atia de pe mine.
inca o pupatura de la mine pentru toata lumea!
laureta spune:
Pana de inspiratie asa ca nuapte buna
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze
Irinel spune:
Buna fetele!
Din pacate eu timp de filmulete n-am, asa mi-ar place, nici poze, rar apuc sa ma uit pe cateva... De multe ori nici pe ale lui Danut nu le vad. Pe bune!
Madutza O sa ii transmit lu' Lili. Ei sunt bine, numai ca e in pana de timp. si-a schimbat serviciul si de acolo nu poate sa intre pe dc iar acasa nu apuca. Mai face si niste cursuri. Ce mai, e ocupata mereu. Ma bucur ca Ana e bine, eu zic ca faci bine ca ii dai intaritoare din astea.
Cius, sa stii ca n-am incercat kiwi, parca i-am dat candva cand era mai mic si i-a placut, da asta de muuuult.
Mamaleone, parca e din filmele de groaza episodul cu frigul, numai cand ma gandesc cu stateati cu copiii in apartamentul neincalzit...brrrrrrr, bine ca au reparat repede. Sa stii ca nici Danut nu face la olica, a facut intr-o duminica de 3 ori, cand am si povestit cu mandrie pe forum si pe urma, ba nu voia sa stea pe olica, ba sta degeaba. Ieri dimineata a facut iar, da aseara si azi nu, desi sta pe olica.... Da eu ma minunez ce bine vorbesc copiii vostri, ca al meu spune doar cuvinte separate, se face inteles cand vrea ceva, da nu leaga cuvintele inca.
Laureta, ok, m-am prins si eu, e vorba de spaga. Ca si nasterea e gratis in Ro da to trebuie sa dai, nu? Ufffff, sanatate multa multa!
Roxy ce mai face Vicki?
Anacami, daca iti doresti asa mult bebe2, n-amana prea mult ca din ce in ce ti se pare mai prost momentul si apoi o sa ti se para prea mare diferenta de varsta si tot asa.
Mamaleone, ma uitam la datele nasterilor puilor tai si am sesizat ca diferenta intre ei e cam cat o sa fie intre ai mei. Vad ca tu ai facut fata cu brio, sper sa fac si eu. Spor la invatat daca te hotarasti. Da o sa iti fie teribil de greu (ca timp ma refer) cu scoala, copii, casa... Insa stii cum e, daca vrei cu adevarat poti!
Irinushaaaaaaa, striga toate fetele dupa tineeee!
Ioana cum te mai simti cu urechea?
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 27+ saptamani
bertha spune:
Salutare!
Dragele mele, sunt asa de suparata, i-am repetat ieri lui Darius analizele de sange si tot are viermisori!

Eu nu stiu ce sa mai fac cu copilul asta, da' nu mai am mult si o iau razna!
Dupa tot felul de trat. naturiste (cu medicamente nu mai putem face, sunt prea puternice), rezultatul a fost ca euzinofilele au mai crescut cu o unitate!
In tot acest timp, el nu arata ca un copil cu viermisori, nu are cearcane, papa cat 2, e fff vioi, nu e palid, ce mai, nu are nici un simptom! Mai multi medici mi-au spus ca poate fi vorba de o alergie, dar nu a facut niciodata asa ceva, nu stiu ce sa mai cred!
Nu mai baga in gura jucarii deloc, in schimb, ii mai scapa manuta nespalata in gura...asa ca... O dr mi-a zis sa nu-l mai las sa puna mana pe jos, sa nu se urce in pat cu incaltarile de casa, dar, pur si simplu, nu pot sa fac asta, ce sa fac, sa-i leg manutele la spate?!![]()
Madutza, parca Ana a avut giardia. A scapat?
Fetelor, scuzati-mi jelania, dar sunt disparata, mi s-a luat de tot de parazitii astia!
Anacami, am incercat sa vad si eu filmulete cu Sebi, dar n-am reusit decat partial, adica erau 2-3 sec cu sunet, apoi pauza
Totusi, am remarcat cat de vorbaret e Sebi, cred ca e campionul grupei la categoria baietei. Bravo! E asa de simpatic!
Cius, tu ai intrebat de oua. Tot 2 ii dau si eu pe sapt. si ii mai fac intr-o zi galuste, dar nu cred ca se aduna cine stie ce ou in 2 galuste cat papa el la o masa.
lui Victor
Laureta, Mamaleone, Nicoleta, Irinel, Carmenbr, Monet, Boneca, Madisor, va pup si va salut, scuzati-ma, dar nu mai am energie sa scriu fiecareia, trebuie sa alerg mereu dupa maimutica mea care misuna prin casa non-stop.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
tnicoleta spune:
Berta Nu te mai necajii si lasa-l in pace pe Darius. Uite asa eram eu stresata cu Bia si giardia ei. I-am facut in decembrie cuproparazitologic si i-a iesit giardia. In ianuarie am repatat analizele la un alt laborator si au iesit negative. Nu i-am facut tratament, i-am dat in schimb seminte de dovleac (si prajite si neprajite), i-am pus usturoi in sosuri si cam atata. Dar oricum ideea e sa ii faci analizele la un alt laborator.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005
bertha spune:
Nicoleta, i-am facut analizele la 4 laboratoare diferite si degeaba! V-am mai spus ca si mama si soacra-mea sunt asistente la spitale diferite, asa ca le-au rugat pe colegele de la lab. sa lucreze atent analizele copilului. In afara de lab .astea de spital i-am facut la cele mai bune 2 lab. din oras, particular. Cred ca am facut mai mult de 30 de coproparazitare!
O sg. data au iesit oua de oxiuri. Iti dau o idee pt Bianca, poate merge la voi. Medicul de fam. mi-a spus ca e f bun trat cu miere si seminte de dovleac crude. Se macina semintele si se amesteca cu miere, in cant. egale. Se tine in frigider si se da 1-2 lingurite dimineata, inainte de masa 3-4 sapt. La noi nu a mers decat o sapt, Darius nu suporta dulciurile, se stramba saracul cand ii dadeam mierea aia...dupa o sapt a vomitat intr-o dimineata si n-a mai vrut sa manance nimic, asa ca am lasat-o balta.![]()
iti multumesc pt incurajari!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
alus spune:
Buna fetelor
La noi totul bine, Julia ca intodeauna mai face cate o nebunie.Astazi a rupt coperta de la o carte dea noastra Qvo Vadis
, ue ii explicam ca asta este a noastra iar ea imi spunea ca a iei
Ieri am avut o disputa cu sotul
,nu-am sa va scriu amanunte ca ar fi cam lung, dar a fost pe tema parintilor nostri. Stiti cum este cateodata, te mai certi pe aceasta tema cu sotul.
Bertha- imi pare rau de Darius, timem pumni sa se termine cat mai repede si viermisori sa-l lase in sfarsit in pace
lui Darius
Anacami- filmuletul este super,
, in legatura cu al doilea
Irinel are dreptate nu trebuie sa amani prea mult, noi neam hotarat mai intai in ianuarie anul acesta, acum in august, septembrie, si ne tinem de asta, in iunie vrem sa venim in romania, daca nu se va schimba nimic. Spor la treaba.
Carmen- trebuie sa fir inelul frumos, cu diamant! Cred cai spun si sotului sami cumpere unul, chiar daca stiu raspunsul:
AI ATATEA PTR> CE ALTUL!!!
Din pacate timpul ma preseaza, acum Julia doarme si as vrea sa fac cate ceva.
La toate fetele care nu le-am raspuns, Nicoleta, Carmenbr, Monet,Irinel, Boneca, Madisor, si restul fetelor va
si sper sa va raspund si voua.
Mai am o intrebare, stiti ce poate sa aduca sotul din brazilea, ceva al lor?
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
laureta spune:
Ma asez si io dupa ce am terminat cu Inisa pranzul pe ziua de azi.A www.dropshots.com/day.php?userid=64851&cdate=20060201&ctime=143148" target="_blank">papat carnitza o data dupa aia legumele![]()
Si isi revine la obiceurile vechi www.dropshots.com/day.php?userid=64851&cdate=20060201&ctime=130056" target="_blank">escaladarea patului
Eu miine merg sa iau trimiterea pentru RMN,sunt o gramada de hartii si de abia in martie daca o sa reusesc sa mi o faca(mama lui de RMN).Acum sper ca doctoritza sa nu se razgandeasca si sa zica ca nu mai am nevoie de RMN ca o iau de gat.M am saturat asa de tare de imi vine sa las totul balta.![]()
bertha mai era un subiect cu giardia.Si una dintre fete care are copilul la Dr Culcer zicea ca daca copilul e bine papa nu are semne trebuie lasat in pace.Giardia e la majoritatea copiilor si nu e grava daca nu da probleme.
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">
Poze
Madisor spune:
Salutare, fetele!
Scriu pe fuga, ca intotdeauna...
Irinel, incearca sa il pacalesti cu sucurile din fructe sau cu salata de fructe ornata frumos ca sa ii faca 
lui Danutz!
Cius22, Vlad e innebunit dupa lapte, asa a fost de mic... Cori mai putzin, da' mananca branza, iaurt si cascaval, de regula... Foarte rar smantana si lapte. In legatura cu povestea cu Cori, culmea e ca ...reusise
Cand am atentzinat-o eu s-a udat![]()
Madutza, am luat carnetu'. Pup-o pe Ana.
Bertha, eu zic ca Nicoleta si Laureta au dreptate... Mai lasa-l o perioada si apoi, eventual, mai faci niste analize, ca sa fitzi linistitzi...
Anacami, s-a facut un haios si jumatate Sebi...
Laureta, Inisa e o ochioasa carliontzata dulce...
Tre' sa ma lamuresc cum punetzi filmuletzele aici, sa pun si eu cateva... Sper sa am timp sa studiez problema...
Carmen, sa portzi sanatoasa inelul. Multa fericire inca o data!