Fetele din Zalau poftiti aici ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
is tare aiurita!!
fetelor va mulumesc pt urari.am un spor nu gluma. eu invat doar noaptea . mai am doar 7 examen.
va pup si mai vin.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bimilit spune:
am uitat sa va zic ca eu nu am primit banii pe decembrie , asa ca pe ianuarie nu stiu cand o sa-i vireze , din moment ce se misca asa greu cu luna decembrie.desi in lege scrie clar ca banii pe decembrie trebuiau virati cu cei din noiembrie(daca nu , se vor aplica sanctiuni).asa ca fetelor poate astea din ianuarie ii vom lua in martie.
elutaf spune:
'neata fetelor
bianca exact la asta ma refeream si eu cand am zis ca am auzit niste vesti rele, la faptul ca s-ar putea a banii pe ianuarie sa vina doar in artie cu cei pe februarie ... asa ca nu ma pot intinde la cumparaturi ca cu ratele pe care le avem banii lui ali de abia ne ajung sa supravietuim ... eu pe decembrie i-am primit, ca CCD-ul are suficienti angajati ca sa nu trebuiasca sa-i vireze bani directia muncii, dar cumnata care e asistenta medicala la o doctorita de familie inca nu i-a primit
Mihaelaam inceput diversificarea pe la 5 luni si ceva, dar incet, mai multe am inceput sa-i introduc acum dupa 6 luni, doar incet, cate un aliment nou la 3-4 zile, pana acum am mancat doar pireu de fructe si pireu de legume ... si de ieri cereale care i-au placut, sa vedem azi ...
distractie placuta la chef ... chiar ca vreau si eu unul tuturor
Mihaiela si Mihaita
Bimilit spune:
buna dimineata!!!!!!!!!!!!!!
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!
elutza eu sunt angajat unic in firma si trebuie sa astept sa-mi vireze banii directia muncii.l-am sunat pe contabilul firmei (unde sunt angajata)si azi se intereseaza de ce nu mi-au virat banii pe decembrie.dar sunt multe persoane care au primit banii pe decembrie impreuna cu cei din noiembrie in decembrie.iar dupa cum am tot auzit pe la stiri normal virarea banilor pe ianuarie se face concomitent cu alocatiile .eu primeam banii dupa 20 a lunii.acum om vedea ce si cum.
adriana cum sunteti?cum a fost la chefuiala?
carmen treci la o poveste!!!!!!!!!!!
mihaela distractie placuta.
elvira hai sa bem o cafea.
va pup si mai vin.
dianaiulie2009 spune:
Ciao,ciao!!!
Sa incep cu Paula , care e mai bine , face scaune legate , dar inca mi-e frica sa-i reintroduc laptele milli asa ca maimergem un pic pe nan fara lactoza si mancarica de regim . Acum avem alta problema , nu mai vrea sa doarma singura in patut nici la amiaza (dc.va amintit, va spuneam ca la amiaza adoarme singura in patut , numai seara trebuie sa stea cineva cu ea in camera )si ma chiunui iarasi cu adormitul in carucior . Problema este ca doarme foarte putin , cate 15-30 minute apoi se trezeste si maraie , iar noaptea se agita mult in somn . Am reusit sa-i pipai gingiile si aproape sunt iesite 2 maselute in partea de sus . Asteptam sa sparga gingia ca poate asa ne revenim la normnal cu toate .
La chef a fost bine , dar eu cum mi-am plasat fetele am fost la Elvira vreo 2 ore sa admir minunatiile .Cand aveti timp sa treceti pe la magazin ca sa va "spalati" ochii .
Andreea a primit deja cadoul pentru ziua ei ... tablita de scris si e foooooarte incantata , aseara a stat pana aproape la ora 12 sa scrie pe ea si sa deseneze . Ii place tare mult .
Inca o data multumirile noastre Elvira pentru tablita !!!
Bianca bafta in continuare la examene !!!
Mihaela distractie placuta la carnaval ... faina ideea voastra , zi mai multe amanunte ( co soti sau fara , cu papitza , toata noaptea,numai voi colegii ,etc.).
Va pupi si mai vin...
albumele noastre
sandana spune:
Seara buna!
Ce faceti fetelor? Sper ca bine.....
Bianca,multumesc de urare si in acelasi timp iti transmit multa bafta la examene....si cum se spune la vanatori....rahat pe stilou.....Mai fetelor cand va aud cum va chinuiti cu mancarea cu bebelutzii vostri ma simt norocoasa.Din fericire n-am avut asemenea probleme chiar daca Darius s-a nascut la 35 sapt...si cu doar 2200 gr. a fost si este un mancacios pe care cu greu pot sa-l pacalesc sa renunte la mancarea servita tarziu.
Fetelor nu stiti cat dureaza vacanta? 1 sau 2 saptamani ?
Eu sunt racita beton si stand pe calc...mi-am pus piciorele in apa fierbinte cu mustar (leacuri de la sotul ) .
Va rog sa-mi tineti pumnii pentru saptamana viitoare ptr.ca plec la TG.Mures sa fac litotritie (spargerea pietrelor din rinichi ) si totusi am emotii.
Bianca >scriemi te rog cum a fost ca parca tu ziceai ca ai facut deja.....te-a durut? sa nu ma pacalesti ca ....te belesec..
Tu bia am o problema mare....nu pot fuma....din cauza de raceala...
OK fetelor va doresc noapte buna.....somn usor....vise placute
dianaiulie2009 spune:
Mama da ce pustiu e prin Zalau !!!
Ce faceti fetelor ??? Chefuiti ???
Elvira spune-mi te rog la ce pagina este tricoul cu care ai foat ieri ? Ca eu am vazut ceva asemanator , dar era pe rosu cu alb , iar al tau e caramiziu cu alb si parca e mai fain . Si mai era o chestie care nu seamana cu al tau , in catalog este manaca alba mai lunga , iar al tau e caramiziu mai mult . Poate nu m-am uitat eu la pagina care trebuie !!!
Eu va spun noapte buna si vorbim maine !!!
albumele noastre
for2nity spune:
seara buna fetelor,
am scris azi de la servici un mesaj luuuung lung si nush cum am reusit sa-l pierd .
Adriana, esti mare figura, ma bucur ca i-a placut masuta. S-o stapaneasca sanatoasa. Apropos, am mai primit azi un model, nu vrei s-o vezi? Tricoul care l-ai vazut e din catalogul vechi, cred.Am sa caut maine.
Bianca, iertare cu plecaciune, azi cand am spus "pierd si eu timpul p-aici" de fapt era un banc. Eram superstresata si cu o groaza de treaba neterminata, da mi-a zis mama ca esti in magazin si iesisem sa te salut. Dar eram prea stresata si d-aia m-am purtat ca o dobitoaca, idem si cu Adriana, scuze. Promit ca data viitoare sa ma revansez. Si Bianca, cand ai mai si spus ce bine si eleganta sunt, vorba lu' nepotu' "m-ai spart" eu ma simteam asa murdara si urata.
Mihaela, distractie placuta , cred ca acum te chefuiesti, nu? Te asteptam sa ne povestesti cum a fost si sa vedem poze.
elutza, cum e cu diversificarea? Mananca bine Mihaita? Ii dai cu lingurita sau din biberon?
Claudia, La multi ani! iti doresc si eu, si multa sanatate. Bine ai venit printre noi, sper sa nu te speriem si pe tine ca pe Anca care n-a mai trecut pe la noi, sau Carmen care vine doar din an in pasti (sic!) Cum esti Carmen, esti bine? Bebe samburel cum e?
Noapte buna, va pup.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
dianaiulie2009 spune:
'neatza fetelor !!!
Elvira stai linistita ca te intelegem , dupa cum am mai spus , ma mir ca totusi poti sa fi asa de calma la cate ai pe cap . Si nu trebuie sa-ti ceri scuze , poate ca eu ar trebui sa-mi cer dupa cat te tot sacai
. Eeee ... cu tablita gata , ne-am rezolvat ... Andreea sta toata ziua si scrie , ba cu carioca , ba cu creta , ba ma pune sa-i spun ce sa scrie cu literele ... mai e si Paula prin zona si ii tot " mananca " literele si cifrele ... ce sa-i faci ... dar ma bucur ca este incantata si nu o arunca de-o parte ... la cati bani am dat pe ea , asta ne-ar lipsi sa nu ii fi placut
Pacat ca tricoul este din nr. trecut ca foarte mult imi placea ... dar si puloverul care il aveai peste el e bestial ... si ala tot de la q. ?
Hai ca mi-am amintit ceva ... mi-am cumparat o curea pe auriu si de ce sunt nu am pus-o pe langa mine in magazin si imi este mica , nu ma cuprinde , daca intereseaza pe cineva ... si nu a fost scumpa deloc , doar 15 lei ... strigati cu voce tare si v-o arat ... fac o poza
.
Va pupi ca mi se arde mancarica de pe foc ... mai vin ...
albumele noastre