Fetele din Zalau poftiti aici ( 4 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

'neata la amiaza

ne-am trezit de ceva vreme, dar pana ne-am organizat pe aici, pana am mancat a trecut ceva vreme ...

acum puiutul doarme si mami are liber la calculator ... dar nu pentru multa vreme ... de azi o sa introducem si masa de cereale chiar daca in ultimele nopti nu s-a mai trezit decat o data sa pape ... sper sa-i placa

sa aveti o zi placuta, placuta
tuturor

Mihaiela si Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

adriana am invatat pana la 3 dimineata si la 6,30 m-am trezit asa din senin( stresul e de vina).mai, noi suntem ok.matei a inceput sa pape laptic si cu mancarea nu avem probleme.inca nu mi-a facut figuri cu eruptia dentara.sper sa o tina tot asa.adi da tu ce-i dai sa pape la scumpa de paula?tare greu cred ca iti e.sa aveti distractie placuta la chefuiala.luci e dadaca?cum se simte tatal tau?
elutzalui mihaita.

PS elvira e dupa marfa???????????

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Fetele, va salut!
Sunt pe fuga caci am multa treaba. Da, am fost plecata si maine sau poimaine plec iar. Pana atunci va invit la o cafea si sa vedeti minunatiile ce le-am adus. Va pup si va astept.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Bianca tatal meu e bine acum , mmarti mergem sa-i scoata firele . Cu Paula intr-adevar ma chinuicu mancarea ca nu e invatata cu regimul alientar si fara lapticul ei ne e tare greu . Incerc sa-i dau din urmatoarele : branza topita triunghi, cascaval , paine topita unsa cu branzica la tub , orez fiert,mar copt,banana cu branza de vaci,mar razalit , cereale numai pe baza de orez , lapte nan fara lactoza ( la care am incercat sa adaug mucilagiu de orez , dar numai o singura data l-a baut), paste cu pesmet sau cu branzica sau goale . Trebuie sa-i pun in mancarica Hidrasec este ca si smecta , praf , indicat in cazuri de voma si diaree , pentru refacerea florei intestinale . Am incercat sa-i opresc diareea fara medicamente , doar pe baza regimului alimentar .

Elvira esti la magazin dupa ora 17 ? Eu vin sigur astazi la tine , daca imi plasez copiii ... sunt libera .... pe Andreea o las la cheful copiilor , iar pe Paula o duc la ai mei .

Elutza si eu sper sa-i placa cerealele . Daca le introduci seara in lapte sunt mai satioase , noi folosim Milumil cu 7 cereale , iar daca le prepari cu apa (sau lapte ) ti le recomand cele cu morcov si mar ( si celelate sunt bune , acuma depinde si de gusturile fiecarui copil ). Sa aveti pofta la ele!!!

Carmen ce mai faci ? BB e bine ? Sa zici cand mai scri retete , ok ???

Mihaela asteptam poze de la carnaval. In final ne-am hotarat si venim la SM la tomograf , dar numai dupa data de 15 . Te anunt eu ininte ...

Va pupi ca ne pregatim de chefuiala !!!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

adriana ma bucur ca tatal tau este bine ... sper sa ne poti spune curand despre Paula acelasi lucru

mihaela asteptam vesti despre carnaval

bianca multumim de si vi-i intoarcem tie si flacailor tai ... chef de invatat sa ai ...

elvira eu am fost ieri pe la magazin, dar daca stiam ca aduci marfa mai amanam o zi sau doua... oricum mai vin cat de curand ca am pus ochii pe ceva lucrusoare, care ne trebuie dar nu ne sunt foarte urgente, asa ca astept sa vad daca ne vin banii pe luna ianuarie ca am auzit niste zvonuri urate ...

tuturor, ne mai auzim

Mihaiela si Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_ardelean spune:

Salutare, salutare...
Uite ca mi-am facut putin timp sa scriu..
Bianca, un desti, mai, ca nu te mai vad pe mess?
Mi-e dor de povesti..sincer!Poate ne intersectam diseara cetva minute...Am primit catalogul, dar imi par scumpe...dar paravanul de soare mi-a placut si mie!Sa nu-ti spun ca M-am chinuit o juma de ora sa-l scot din posta ca il bagase fortat..
Fetelor, ce stiti de data in care ne vor veni banii? Ca am inteles ca prin mandat primele luni, dar ..cand?Si cum?Alfabetic?Dupa ce data?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandana spune:

Hello!
Adriana,multumesc de urare chiar daca am vazut-o abia azi 02.02.Te-am cautat sa mergem impreuna la cheful copiilo ptr ca Faviu a zis ca ne duce el dar nu erai acasa.Am fost in sfarsit la Magazulu copiilor si am cumparat o gramada la Darius.....precum si cadoul la copilasul sarbatorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandana spune:

Bune v-am gasit......
Pte cele ce nu ma cunosc....sunt Claudia...de ieri am 32 ani,casatorita si cu un poznas de fecior de 4 ani jumate pe care il cheama Darius.Sunt roscata...si chiar daca n-am 50 kg....ma consider o femeie frumoasa si desteapta Da? Credeti poate ca sunt lipsita de modestie dar nu e asa .....trebuie sa ne simtim asa.....indiferent de parerea celor din jur nu ? Ca doar fiecare din noi avem frumumusetea noastra aparte Da? Capul sus fetelor.....fiti mandre de voi....ca altfel cei din jur vor sesiza pesimismul unor femei complexate care nu va insemna decat ca sunteti niste femei slabe care nu prezinta nimic interesant.

Gata cu lauda de sine ca nu miroase a bine.
Mai pove .Trebuie sa plec ca a sosit BARBATUL si plecam putin in oras .Va pup.
anacezare si Bimilit ce prastie faceti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

fetelor va salut!

da, ieri am fost ocupata,v-am citit dar n-am avut timp sa raspund. Am facut o prajitura cu mere pentru carnaval, apoi am ajutat-o pe diana sa se pregateasca. Din pacate noi, parintii n-am participat anul asta la spectacol, copiii au vrut asa, sa se distreze doar ei. Au zis invatatoarei ca daca vrem carnaval, sa ne facem! Asa ca poze n-am, pe cand am ajuns copiii nu mai erau in costume. Am sa o rog pe diana sa se imbrace ma tarziu si promit si o poza, ca sa vedeti cum a fost imbracata.

Asaaaa, si daca tot e bal...maine am si eu carnaval, cu colegii de serviciu. La seful acasa, el organizeaza, dar noi ducem bautura si ce mai vrem, trebuie sa fim mascati...eu am o masca de la Venetia, dar haine nu stiu ce sa pun pe mine . idei, ceva?

adriana, astept atunci vesti cand veniti. Poate reusim sa ne vedem la o cafea, nu prea pot eu pleca de la serviciu dar cine stie...
sanatate Paulei! Silvia a avut probleme cu diaree de la un dintisor, pana n-a primit furazolidon n-a cedat.
petrecere frumoasa!

bianca spor la invatat in continuare! cate examene mai ai? si voua!

eluta ce mai face puiutul tau? nu ai inceput inca diversificarea? dupa 6 luni nu prea mai ajunge lapticul numai.

carmen, cum mai esti? dar bb?

claudia, bun venit inca o data! sa-ti traiasca darius!

elvira, hainute faine ai adus? de la cluj, arad, de care povesteam?

va pup si eu, pe mai tarziu!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!!!!!!!!
mama da ce va mai chefuiti.vreau si eu.
claudia LA MULTI ANI!!!!!!!!(scuze ca iti spun cu intarziere).Hai mai ca tu chiar esti faina.Cum stai cu cura de slabire?DArius( ma iubesti ) ce face?sincer imi e dor de el.
adriana greu iti poate fi. da te admir ca rezisti.orez cu roscove nu merge la voi?eu sunt mic copil pe langa tine si ma tot oftic de sicanele "catifelei"( mama si ce alergie fac).adi iti aduci aminte ca ne povestea o mamica in vara ca fiul ei la iesirea caninilor a varsat si a avut diaree si febra?din punctul asta e vedere inca nu am probleme.sper sa o tinem tot asa.mai ai pastile?nu-ti aduc?
elutza eu zic sa incepi cu cerealele fara gluten, sunt pt etapa a II si apoi sa treci pe cele de etapa a IIIa.sper sa-i placa lui mihaita.lui matei nu i-au placut cerealele .al meu e tare mofturos nu vrea nici biscuite sau piscot.da acum is multumita ca a inceput sa bea iar laptic.
mihaela distractie placuta maine.sa treci sa ne povestesti.
carmen is scumpe lucrurile de la q.. da is si de calitate( asa zice multa lume).eu astept codul de client a lui anacezara si ma avant in comada.mama da ma inebuneste tudor cu lenjeria de pat si cu boxerii.plus ca eu is topita dupa tinuta de la pag 7( cea cu fusta lunga, imi plac si czmele de morrrr).
elvira spune putin ce ai adus.haine super si jucarii? sau ce ? ca nu mai am rabdare pana trec pe la tine.cred ca cel mai repede ajung sambata .si printesa cu cine a ramas?taticu se descurca si peste noapte?

va pup si mai vin.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput