Fetele din Zalau poftiti aici ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
adriana eu am inteles asa; ca trebuie sa trec nr tau de client pe comanda mea.deci nu fac comanda pana nu-ti vine tie coletul.atunci imi dai codul tau de clent.mai pot astepta cu comanda .eu vreau multe produse de vara.cum e paula?la fete.
Va tuc pe toate si mai vin.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dianaiulie2009 spune:
Buna fetelor !!!
Vad ca se tin necazurile lant de noi ... am avut ieri o zi groaznica cu Paula . A facut KK apos cu mukus si nu reuseam nicicum sa-i opresc diareea . I-am scos laptele din alimentatie , desi e singurul pe care il manca , in rest nu accepta nimik . Am incercat cu orez,mar copt,banana,branza dar numai cum vedea ca duc farfuria cu linguritza la guritza , deja incepea sa maraie si sa intoarca capul . Azi noapte am pacalit-o cu un pic de lapte fara lactoza amestecat cu mucilagiu de orez si dimineatza iarasi . Acum s-au oprit scaunele , sper sa nu inceapa din nou . Mancam la regim si bem laptic fara lactoza deocamdata sa vedem cum reactioneaza . Bine ca totul merge inspre bine .
Va pup !!!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
LA MULTI ANI , CLAUDIA !!!!( Sandana )
Multa sanatate , fericire tie si familiei tale !!!
Sa ai parte numai de bucurii in viata !!!
albumele noastre
elutaf spune:
buna fetelor!!!
cum sunteti, eu am dormit azi-noapte relativ bine ... MIhaita s-a trezit doar o data si asta fara sa intervin cu nimic ... am incercat aseara sa-i dau lapte praf si a inceput sa urle ca din gura de sarpe ... cred ca l-am speriat asa ca s-a pus pruncul meu pe papat tzitzi
adriana e bine Paula acum?
elviracred ca o sa vin azi pe la mag ca sa-mi fac aprovizionarea, dar inca nu stiu sigur daca am cu cine sa-l las pe pui si mi-e groaza sa-l iau cu mine
biancanu exagera cu cafeaua tuturor
Mihaiela si Mihaita
Bimilit spune:
salutare fetelor!!!!!
am intrat sa va salut.mama eram pe pagina 3.pai se poate?????????????
adriana imi pare rau de voi.da ce a declansat scaunele apoase/ oare caninii?cum sunteti in rest?sa aveti o noapte linistita.
elutza sa creasca mare Mihaita.nu te speria de ce patim noi cu ingerasii nostri ca nu e musai sa treci si tu prin asa ceva.
elvira azi nu ne-am cafengit.se poate??????????????????
mihaela cred ca esti in febra pregatirilor de carnaval.cum a iesit fustita?distractie placuta Dianei si Silviei.
carmen unde esti?????????????????????????
va pup si mai vin.
Bimilit spune:
buna dimineata!!!!!!!!!!!!
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!!!
va astept cu o cafea fierbinte si cu vesti bune.copilasilor!!!!!!!!
dianaiulie2009 spune:
Vai Bianca da ce matinala esti ??? Cum de te trezesti asa de dimineatza ? Sa nu-mi spui ca stai sa inveti toata noaptea !!!
Elvira nu e prin zona de aia nu raspunde la apel , a plecat un pic prin tara ... saptamana viitoare abia astept sa merg la magazin sa vad ce lucruri a adus .
Paula a inceput sa faca KK legat , dar foarte rau ne impacam cu mancarica de regim . si , in plus , nu prea accepta laptele fara lactoza , o mai pacalesc noaptea cand se trezeste si cere ceiut , ii dau sticlutza de lapte si abia atunci il bea . Chiar nu mai stiu ce sa-i dau sa paape , ca as tine-o pe mancare de regim macar pana luni .
Voi cum ati trecut peste noaptea asta ? Sper sa nu aveti eruptii dentare ca si noi , cu atatea probleme ... si Paula e si capricioasa ... va dati seama ce chin e pe noi cu papitza ...
In rest totul e bine , dupa masa mergem la ziua unui baietel , dar numai cu Andreea ca mi-e frica sa o duc si pe Paula intre copilasi .
Astept vesti despre voi , restul zalauancelor ... ca vad ca tare ne lasam pe tanjala ...
Pupici la ccopilasi si mamaici ...
albumele noastre