Fetele din Zalau poftiti aici ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
elutaf spune:
neata fetelor,
iarasi s-a facut amiaza .. dar pana am strans pe aici ... pana ma pus mancarica la foc, a trecut timpul ...
acum am cateva minute libere ... asa ca o sa fiu foarte rapida
i-am dat si ieri la mihaita cereale, de data asta mai multcam 50 ml, a si supt bine aseara, si in sfarsit am avut si eu o noapte linistita ... a dormit de la 10 pana la 6 ... deci aveam dreptate, mihaita se tot trezea pentru ca nu era satul ... acum lucrurile stau mult mai bine, am si laptic mai mult si scapam de introducerea laptelui praf cel putin pentru o perioada
... mancarica i-o dau doar cu lingurita, de fapt pe biberon nici nu prea vrea sa puna gura, nici macar pentru ceai ... om vedea noi ce-om face cand n-a mai fi laptic la mami, dar poate trecem direct la canuta ...
va si incerc sa mai vin
Mihaiela si Mihaita
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
am trecut sa va arat poze. am sa revin cu povesti.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
dianaiulie2009 spune:
Mihaela am vazut pozele . cred ca ati tras un chef pe cinste , cel putin din poze asa reiese . Ce fain de voi ca aveti asa initiative si va mai si destindeti nu doar munciti .
Sa ne faci poze cu costumatia Dianei de la carnaval ... cine stie poate o sa avem si noi candva carnaval si macar " furam " ideea ....
Pupici la BB si mamy ....
albumele noastre
Bimilit spune:
salutare!salutare!
mihaela am vazut pozele.super chef.cred ca te-ai distrat nu gluma.am o curiozitate : ce diplome si cadouri s-au impartit?sa inteleg ca ovi a fost dadaca?
claudia iti spun sincer ca nu merita sa te temi.e un procedeu fff usor.sincer nu simti nimic , pt ca ti se face anestezie.( sau poate eu is prea nesimtita si nu am simtit nimik?);sa nu te speri cand esti in asteptare pt ca aparatul face un zgomot identic cu zgomotul lovirii pietrei cu un ciocan.eu am stat intinsa si conectata la aparat 45 de minute, timp in care am dormit , iar cand am fost gata eu am rugat-o pe d-na dr sa ma mai tina 30 min ca sa fiu sigura ca s-a sfarmat tot, dar nu era neveie pt ca eram monitorizata si se vedea absolut tot.la mine a fost mai nasol pt ca eu eram in criza renala de 10 zile si deja deliram.in clipa in care am iesit de la aparat nu ma mai durea absolut nimic.eu am stat pana a doua zi la tg mures( m-m cazat la hotelul din fata spitalului) pt ca a trebuit sa duc ceea ce am eliminat la laborator pt analize.sa sti ca pe mine m-a durut ( usturat ) cand am eliminat nisipul.iti tin pumnii.pupici la ma iubesti.PS eu nu am fost niciodata asa de bolnava incat sa nu pot fuma
.fa tratament urgent ca intra fabrica de tigari in faliment
.
elvira draga nu m-am suparat si nu am de ce sa te iert pt ca nu ai gresit cu nimic.sincer ma mir ca mai rezisti.sper ca nu te-ai suparat tu pe mine cand am spus ca se vede ca ai fetita si de aceea ai lucruri super pt domnisoare.NU UITA SA-I DUCI PRINTESEI BLUZITA CU "VREAU UN FRATIOR!"
adriana cum sunteti?fa o poza cu tablita.eu nu am vazut-o.
elutza spor la diversificare!!!!!!!!!!
carmen unde esti??????????????????????????????????
VACANTA DUREAZA O SAPTAMANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VA pup si mai vin.copilasilor!!!!!
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
sandana spune:
Fetelor la apel scurt ! Abia acum am reusit sa ma ridic din pat ptr ca toata ziua am stat sub patura din cauza de raceala/Am si fumat o tigara in sfarsit ...deci e semn cA IMI REVIN INCET.
In seara asta trebuie sa mergem la o zi onomastica si mi-e tare groaza in starea asta....caci nu pot nici bea...cu fumatul incet....asa ca voi vedea cat o sa pot sta.Dar sper sa ne distram putin ......
Mai fetelor ziceati de ceva tricouri inscriptionate de genul "Vreau o surioara " doresc si eu....daca aveti pontul transmiteti-l.
Adriana> sper ca nu a facut Darius prostii la tine.....cand face exmatriculeazal acasa urgent.....
Bia> mersi de incurajari.......te sun oricum sa-ti spun cum a fost dupa ce ma ciocanesc astia din TG>Mures......
for2nity >multumesc de mesaj dar who are you....? haideti mai ca eu nu va conosc...mai putin pe bia si adriana.....
Noroc ca m-a instruit putin adriana aseara si sper sa va pun si eu niste poze .
Ok.....nu prea am foarte mult timp la dispozitie.....weekend placut...sa cresteti mari si sanatosi.....PA SI PUSI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
da, a fost un chef reusit, distractie mare! Am fost numai colegii, suntem si asa destui, daca mai vin si perechile nu mai incapem. De data asta petrecerea a fost la sefu' acasa, e ceva perioada cu carnavaluri in germania(nu stiu daca v-am spus ca e neamt, nu stie vorbi romaneste, desi e de 10 ani aici!-la chestia asta are o bulina neagra din partea mea) si a vrut sa faca ccc carnavalul cu aceasta ocazie.
Ovi a fost dadaca, nu-i e greu, e obisnuit cu fetele, de multe ori se ocupa de ele seara cand eu mai butonez pe aici .
La noi se fac chefuri destul de des, eu am participat la cel din septembrie, la aniversarea a 10 ani de existenta a firmei, sunt poze in album. Apoi se organizeaza asa cu participare comuna, se rezerva la cate un local mese si mergem in grup. De obicei fara soti/sotii, prieteni/prietene.
bianca, nu erau diplome, se voiau un fel de pancarde cu firme pentru care lucram noi, fiecare manechin a purtat o astfel de hartie ca un fel de misto pentru defectele pe care le aveau bluzele(prea lungi, largi, maneci lungi, inegale...etc.). Cadouri nu s-au dat...a fost un chef doar cu ce a dus fiecare, sefu' a facut un coktail de vinuri cu fructe. Fara mancare, complicatii...
mai ai 7 examene???? dar cat tine sesiunea???
sandana, eu nu te cunosc, cel putin dupa nu\ume...pune cateva poze, cine stie...
elvira, spor la treaba! nici in we nu esti mai libera?
pupici la toate
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
for2nity spune:
Seara buna fetelor.
fata asta a mea scumpa si minunata m-a terminat. Pe bune.
De cum am intrat in casa o tinem intr-una intr-o joaca si rasete. Joaca care s-a terminat bineinteles cu o tranta de toata frumusetea, dar deh...ne-am comportat barbateste, am dat cu apa rece pe fruntic , am suspinat de 2 ori si iaca sta in tarc si-mi trimite bezele.
Cate o seara din asta imi incarca moralul pentru toata ziua dar fizic ma termina.
Mihaela, ce sa spun, stau cu drag acasa dar parca ma mananca-n fund si pe a doua zi ma doare capul. Cum ziceam, fac ce fac da' fac cu drag.
Bianca, lasa tu tricoul cu "Vreau un fratior" de te aude tat'su se aliaza cu voi si mi-a fi musai de-un tricou...adica frate, na!
Claudia, I'm nobody, but I can easily be anyone I'm kidding!
Las' ca ne-om cunoaste si noi de nu ne cunoastem deja si brei...urarile nu se intreaba de la cine vin...se spune doar "multumesc"
Fetele, tre sa tragem o intalneala ca uite ce se intampla. Si hai sa va spun la ce m-am gandit. Fac si eu "galeria copiilor nostri" Ce ziceti, cotizati cu poze? De fapt nici nu cu poze, pozele le fac eu, voi doar sa veniti cu strengarii la pozat.
Si daca tot s-a chefuit lumea atat de bine ce-ar fi sa facem si noi un carnaval? unde ar fi nimerit oare? Si ce ocazie sa inventam pentru asta? As face ceva fain, as premia costumatiile cele mai reusite, etc. Ce ziceti, va aliati? Idei, ceva?
Va pup, mai vorbim maine.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Bimilit spune:
iar chefuiala???????????si eu vreau!!!!!!!
claudia tricouri inscriptionate gasesti la elvira.eu i-am luat la matei cu " eu sunt seful!".ma bucur ca iti revi si uite asa nu raman someri producatorii si comerciantii de tutun
.fata incet cu
.
mihaela sesiunea e pana pe 26 februarie!
elvira da-mi adresa sotului tau si rezolv problema cu fratiorul( nu eu sa fiu mama ci tot TU
).
adriana unde esti??????????????????????????????????????
va pup si mai vin.
Bimilit spune:
elvira URA!!!!!!!!!!!vrem carnaval!!!!!!!!!!!super idee!!!!!!!!!unde?si cand?????