Fetele din Zalau poftiti aici ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
dianaiulie2009 spune:
'neatza !!!
Elvira super ideea cu pozele si carnavalul . Cam unde te-ai gandit sa-l facem , cu soti sau fara ? Si ideea cu galeria foto e interesanta ... venim la pozat cu copilasii ... da zi unde si cand ( la mine mai dureaza 1 saptamana pana cand am unda verde sa ies cu Paula ... dupa vaccin ... stiti voi ... ) .
Mihaela zi-mi si mie ce inseamna " ccc " ? Nu de alta , dar sti voeba aia " sa nu mor proasta " !!!
Seful tau e de 10 ani in RO si nu stie vorbi romaneste ? Da cum se descurca pe la cumparaturi , ca banuiesc ca la servici are traducator ? Ma bucur ca v-ati distrat si ca totul a iesit Ok !!!
Bianca ... ce sa-ti spun ... bafta in continuare la examene , sa ai grija cum conduci ... da cum te descurci si cu invatatul si cu Matei si cu restul treburilor prin casa ... ca mie cel putin mi se pare tare greu cu toate .. si n-am de invatat
Claudia , iti doresc drum bun si ... fi tare ca trece repede ...
Elutza cam asa se intampla cu cei care papa tzitzi mai mult timp , accepta foarte greu sticluta sau suzeta ... nu te speria ca doar puteti incerca sa beti din canitza . Cerealele cum le dai , prin biberon sau tot cu linguritza ? Sa aveti pofta in continuare la ele !!!
Paula e bine acum , face scaun legat , am inceput incet,incet sa-i dau mancarica normala( adica nu la regim ). Imi arata toata ziua usa si imi spune taitai-taitai ... mi-e si mila de ea saracutza ... dar mai avem un piculetz si iesim noi pe strasse ...
Saptamana viitoare sunt amandoua fetele acasa si sper sa ma descurc mai usor . In rest totul e Ok !!!
Va doresc o duminica placuta !!!!
albumele noastre
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Elvira, super idee!!! Daca se poate sa organizati in we, ar fi si mai bine, venim si noi!
adriana, in firma seful meu umbla cu traducatoarea, daca are nevoie sa vorbeasca cu cineva care nu stie germana. In rest la cumparaturi l-am vazut singur, habar n-am cum se descurca, merge la marketuri cu autoservire.
ccc se foloseste in cazul in care vrei sa eviti o cacofonie. In cazul de mai sus era "sa faca carnavalul..." Nu-ti fa probleme, am invatat si eu de aici, de la altii.
bianca, te admir ca poti invata, sa ai grija si de casa, de copii. Uite, eu nu stiu daca as putea asa ceva!
Fetelor, o duminica frumoasa va doresc!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
elutaf spune:
buna fetelor,
am ajuns si eu in sfarsit un pic la calc ...
Mihaela tare faine poze si super chef
Elvira imi place la nebunie ideea cu carnavalul ... si cea cu pozele ... da-ne detalii
Biancaspor la invatat, si mai ales chef de invatat
Adriana suzeta o luam cand ne e somn, cerealele le papam tot cu lingurita ... asa m-am gandit si eu ca om trece direct la pahar ...
Ma bucur ca Paula este bine. tuturor
Mihaiela si Mihaita
for2nity spune:
seara buna, fetelor.
iaca am ajuns si eu acasa, ce zi agitata dom'le.
Mihaela, elutza, si nu numai, carnavalul va fi pe data de 5 martie, duminica. Va incepe la ora 16, costumatia obligatorie, fara tema, personaje cunoscute...inca n-am stabilit toate detaliile. Primele 3 din cele mai reusite costumatii vor fi premiate de un juriu format din parinti, alesi inca nu stiu pe ce criterii...vor participa un numar maxim de copii, inca nu stiu cati pe baza de inscriere...ca locatie va fi la etajul unu deasupra magazinului de jucarii...Adriana incearca sa faca rost de un DJ, apropos Adriana, azi am auzit numai de bine de varul tau...tare bine ar fi de-ar veni el...
Despre restul va mai tin la curent, cum ziceam accept si astept idei...si sper sa va inscrieti si voi nazdravanii la concurs. Aaaa. m-am gandit si la o proba, o poezie sau un cantecel...etc...proba de dans eventual, sau nu, poate e prea complicat...
Iar despre poze ce sa mai...toate site-urile de copii au galeria poznasilor, noi de ce sa nu avem ??? hihi. Au fost foarte receptivi parintii la ideea asta, ma si mir, deja am 15 poze.Cu Alexia 16. se putea sa lipseasca ea...?
De maine se vor putea admira la locul de joaca din magazin.
Asa ca fetelor, va astept la poznat. Sa nu care cumva sa lipsiti chiar voi.
Ma duc sa mananc ceva, va pup si mai vorbim.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
elutaf spune:
neata fetelor
puiul meu iarasi m-a chinuit azi-noapte, ieri la ziua nu prea a vrut sa pape si s-a trezit din doua in doua ore sa recupereze ... or fi iarasi poznasii de dintisori desi nu se mai vede nimic nou la orizont ...
elvira daca te putemajuta cu ceva pentru carnaval, spune-ne ... eu mi-as dori sa nu lipsim, desi la oncurs nu putem participa ca inca suntem prea mici , dar om creste noi si atunci
va pupici pe toate si mai vin
Mihaiela si Mihaita
dianaiulie2009 spune:
Saluti !!!!
Paula se comporta mai bine , in sensul ca nu mai e asa de maraita ziua , iar seara adoarme fara prea multe figuri . Andreea ma tot zapaceste la cap sa o duc la sanie sau sa o las sau sa vina copii la ea . Dar eu nu stiu care cu cine stau pe acasa acum ca e vacanta ... asa ca sta la calculator , se joaca pe tablita ... mai pierde vremea pe aici si trece 1-2 vacantza .
Elvira sper sa ajungem si noi la poze inainte sa se umple peretele ...
Bianca ce faci ... ai lipsit la apelul cafengistelor !!! Sper ca nu sunt probleme cu Matei sau Tudor !!??
Va pupi ca plange Paula ...
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Hellllooooooo !!!!
Cam slabuta miscare prin Zalau !!!
Va este frig , fetelor ????
va doresc noapte buna si sper ca maine sa fiti mai active !!!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Da se poate , mai fetelor , tocmai pe pagina 3 sa fim ?????
Ia poftiti rapid la apel ... cum sunteti , ce va fac minunatiile de copilasi ?
Ale mele printese sunt bine , am fost aseara la Elvira sa ne pozam , s-au jucat pe acolo de numa-numa ... cred ca azi iar ii facem o vizita ...
Va astept cu vesti !!!
albumele noastre