cum ati reactiona daca v-ati prinde sotul/sotia cu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Nu as face scandal dar nu ar ramane nici un lucru de al lui intreg. Haine, televizor, DVD, statie, boxe, masina, pe toate le-as face praf.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna!
Pai pe scurt..aveam 20 de ani si eram tare indragostita de el. Si..credeam ca si viceversa! In fine...prietena mea ma avertizase ca ceva nu e in regula. Ajunsa la tzara la bunici, vrand sa le demonstrez tuturor ca se inseala, mergem la discoteca fara ca el sa fi aflat ca am ajuns in localitate. Don'sorul "meu" dansa lasciv cu o don'soara, iar gurile lor erau strans conectate! Si priza se facea pe partea dorsala..feminina! Si eu am incremenit, mi-a venit sa plang DAR mi-am continuat drumul. Explicatiile au fost tardive si fara nici un rost! Acum ii multumesc pt "gestul" acela. Si am ramas prieteni.
In fiecare zi INSA nu uit sa-i multumesc Lui DD pt minunea mea de sotz! El m-a facut sa realizez ca "ideea" de jumatate CHIAR EXISTA!
Succes in alegerile pe care le faceti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Ba eu am reactionat foarte "hollywoodian" cind mi s-a intimplat, acum multi ani.
E adevarat, nu era barbatul meu - dar era omul pe care il iubeam de 6 ani, si in care aveam toata increderea din lume.

Si dincolo de reactia "de moment".... a doua oara cind l-am vazut am vrut sa trec cu masina peste el.
Noroc ca s-a ferit.
Eu as fi facut-o.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Aura, m-ai lasat paf cu raspunsul .

La mine cred ca depinde unde s-ar intampla. Daca ar fi oriunde in alta parte decat acasa in mod sigur as iesi pe usa fara sa ma uit in urma si fara sa le spun nimic. Daca as fi acasa ar fi mai penibil pentru ca unde as putea sa ma duc?? Dar scandal nu as face in nici un caz, cu ce m-ar ajuta? Numa' sa ma simt si mai penibila in fata inculpatilor...

Mergi la inceput

Ba eu am reactionat foarte "hollywoodian" cind mi s-a intimplat, acum multi ani.
E adevarat, nu era barbatul meu - dar era omul pe care il iubeam de 6 ani, si in care aveam toata increderea din lume.

Si dincolo de reactia "de moment".... cind l-am intilnit pe strada a doua zi am vrut sa trec cu masina peste el.
Noroc ca s-a ferit.
Eu as fi facut-o.

Si mintea, si sufletul meu au reactionat in aceeasi directie.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Buna intrebare!!!!!!! Cred ca as muti instantaneu, dar asta mi-ar da de gandit mie. Ce are aia si nu am eu? Cu ce am gresit?
Nu stiu, zau habar n-am, ptr. ca nu stiu cum as reactiona si nici nu vreau sa aflu vreodata.
Dar tot parca as face ce a zis adrianai. Citez:
Nu as face scandal dar nu ar ramane nici un lucru de al lui intreg. Haine, televizor, DVD, statie, boxe, masina, pe toate le-as face praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

pai, sa vedem: lui i-as taia-o si ei i-as smulge tot parul din cap si apoi mi-as cere scuze ca am deranjat si as pleca! glumeam! asta visez dar nu as fi in stare! pur si simplu as inceta orice relatie cu acea persoana!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu sunt impreuna cu sotul meu de 11 ani si avem o fetita.Ne intelegem foarte bine si niciodata nu mi-a dat nici un motiv de neincredere sau gelozie.In aceasta situatie daca l-as prinde cu cineva ,as trece peste episod si mi-as vedea de treaba in continuare.
In nici un caz nu m-as gandi sa divortez.Nu consider ca merita sa imi stric casnicia pt o aventura.Daca n-ar fi doar o aventura ....nu stiu .Se schimba datele problemei.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

depinde de virsta pe care o am la momentul respectiv...
la 20, ii crapam capul lui, clar
la 21, ii crapam capul ei, sigur
la 22, imi crapam mie capul, poate
la 23, rideam de celulita ei de juna
la 24, rideam de fatza lui mirata
la 25, rideam de mine ce fraiera sint...
la 30, inchideam usa, socata, mirata
la 35, ma feream sa-i surprind, dadeam 7 telefoane inainte..
acum am 36: m-ar amuza
la 40: o sa fiu putin ofticata ca mi-a luat-o inainte
la 50: o sa fiu prea ocupata
la 60: o sa fiu mindra ca am un armasar inca viril
la 70: il bag la poveshtirile adevarate de pe "acasa"
la 80: il bag in cartea recordurilor
la 90: o sa ridem impreuna de ridicolul situatiei!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monagan

Buna intrebare!!!!!!! Cred ca as muti instantaneu, dar asta mi-ar da de gandit mie. Ce are aia si nu am eu? Cu ce am gresit?

Cu nimic, desigur.
Singura greseala e ca nu esti alta femeie.
Nu alta mai buna, mai frumoasa, mai devreme acasa.
Ci alta pur si simplu.
Analizele astea comparative le facem noi, nu ei.

La ei, nevasta e din alt film....
Din alt timp si spatiu.

Poate de aia sint si toti asa socati daca se intimpla sa dai peste ei: ca si cum s-ar intersecta 2 lumi paralele.

Elise

Mergi la inceput