cum ati reactiona daca v-ati prinde sotul/sotia cu

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Am avut o relatie de vreo 15 ani care s-a terminat. Stiam ca ma insala, dar preferam sa cred ceea ce-mi spunea adica ca acele pitzipoance nu inseamna nimic pt el, etc banuiesc ca stiti tot spanacul adiacent.

Dar acum stiu sigur ca ma deranja. Nu mi s-a intamplat sa-l prind efectiv cu cineva, dar increderea in persoana respectiva s-a tot diluat-diluat-diluat pana a ajuns sa nu mai fie!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

"L-as ierta doar daca ar fi cu un barbat si desigur el fiind pasiv" - asta mi-a spus o colega! Eu cred ca as turba de furie nu pentru ca m-a inselat ci pentru ca m-a umilit lasandu-se prins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

depinde de virsta pe care o am la momentul respectiv...
la 20, ii crapam capul lui, clar
la 21, ii crapam capul ei, sigur
la 22, imi crapam mie capul, poate
la 23, rideam de celulita ei de juna
la 24, rideam de fatza lui mirata
la 25, rideam de mine ce fraiera sint...
la 30, inchideam usa, socata, mirata

Daniela.... eu am 30 de ani -
la 20, ii crapam capul lui, clar
la 21, ii crapam capul lui, clar
la 22, ii crapam capul lui, clar
la 23, ii crapam capul lui, clar
la 24, ii crapam capul lui, clar
la 25, ii crapam capul lui, clar
la 30, ii crapam capul lui, clar....

si la 90, la fel.
Amin!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

"L-as ierta doar daca ar fi cu un barbat si desigur el fiind pasiv"

Si am continua discutia asa... ca intre fete....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns argo spune:

Dar care e diferenta intre: a-l prinde cu o alta in pat si, a afla, in oricare alt fel, ca te inseala? De fapt este acelasi lucru, in realitate, pana la urma, singura diferenta fiind ca, nu mai trebuie sa iti inchipui ce pozitii au "folosit", ci vezi in mod direct. Intr-adevar, socul poate fi mai mare, dar pana la urma, tot aia e. Asta daca poti accepta realitatea. Daca nu, este singurul mod in care o femeie (sau un barbat), poate sa creada ca este inselata. Sunt nenumarate cazuri (la un moment dat m-am numarat si eu printre ele) de femei carora intuitia (si multe-multe alte semne) le spune ca sunt inselate, iar ele continua sa se amageasca sau, mai bine spus, sa traiasca cu ochii inchisi. Asa ca eu cred ca, intr-un fel, este mai bine sa vezi cu ochii tai si nu sa te chinuiesti luni in sir intrebandu-te daca o face, daca nu....
Asa ca revenind, de ce i-am doar daca i-am prinde in "flagrant"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Cum as reactiona?Probabil cu tact si diplomatie.Daca as suprinde "actiunea" la mine acasa,as invita don`soara sa paraseasca ringul,iar dupa vreo 10 minute de Yoga(sa ma linistesc),as discuta cu inculpatul.Si apoi vedem la ce concluzii ajungem.Insa,moale pt dansul nu ar fi situatia deloc.Mai mult ca sigur ca ,l-as invita apoi si pe dumnealui sa paraseasca ringul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iman spune:

cam atat!!!!!!!
fara prea multe cuvinte,probabil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Eu am vorbit serios.

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

quote:
Originally posted by canuta-om-sucit

Eu am vorbit serios.

aura

De ce te-ai bucura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipinela spune:

....sper sa n-am surpriza aceasta niciodata, dar de gindit m-am gindit si eu, cu mult inainte de a citi ceea ce ati scris voi.
Intuitia imi spune ca as reactiona violent dar daca as reusi sa-mi mentin calmul, cred ca primul pas pe care l-as face este sa-i adun hainele don'soarei, sa i le fac bucati, franjuri, apoi as pune-o sa-mi puna camera si patul la punct asa cum le-am lasat eu, dupa care as invita-o in mod "elegant" sa paraseasca ringul in costumul Evei. De aici incolo ma lasa imaginatia...

Mergi la inceput