The best of sept-oct 2004 (102)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Fetelor sunteti niste scumpe, multumesc pt urari! Mama e bine, nu am fost la dr , i s-a declansat si criza de ficat si asteapta sa treaca.. si criza si we, ca-n spitale-n we e jale. A venit insa de ieri la mine si e bine, am vazut-o eu, si-a revenit. Cosul era complet infundat, am rezolvat-o, acum e totul ok.
Am citit despre voi si va doresc tuturor nopti dormite si dinti multi, mucisori zero si bebei mancaciosi!..iar in special burticilor multa odihna si samburici sanatosi
Timea, v-am vazut si pup mult fetele ! BB2 o sa fie coleg de zodie cu mine, abia astept sa vad daca respecta DPNul... cum ziceai ca nasti? A, si burtica nu mi se pare mica deloc, tu ce inaltime ai? Eu sunt inalta si abia din luna 5-6 a inceput sa se vada nitelus...
Pufy iti urmaresc semnatura.. ai ajuns la 6+...
Nu mai stiu, am vrut sa zic multe... s-o pup pe Mada pt curajul de a calatori singura? si de a infrunta vamesi ticniti... si pe Yasmeen pe funduleata iritata ... si noua tot cu Be[anthene ne trecea, cica e un unguent la plafar mult mai ieftin dar nu mai stu cums e chema... identic cu bepanthen-ul...
Multumesc mult de tot si pt info ref la tetinele in X . Noi vroiam sa luam din astea nu pt cereale (nu prestam) ci pt ca am auzit ca nu curge lapticul din ele asa usor ca din celelalte daca bibi e intors invers... asa e??? Oricum vroiam sa trecem la baut laptic doar din cana cu supapa anti-curgere...
Uff... acum o astept pe socrella sa vina de la spital, Gogo si mama dorm, am fost cu ea in Cora de ne-am luat blugi si niste bluzite albe de corp de bumbacel cu 37ooo, pampersi... a fost Gogo cumintica pe drum, a stat in carut, ceea ce e o realizare maaare.
Hai ca va pupacesc.... multam inc-o data pt tot

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Mada

salut fetele,
am reusti sa-mi revin de pe drum, sa ma hodinesc putin
nici nu vreau sa-mi aduc aminte ce poveste de kakao am patit
la 4 si 10 dimineata ne-a dat vamesul jos din tren ca nu aveam o hartie cum ca am voie sa ies cu mandra din tara.
pueteti sa va imaginati peisajul, era un viscol de nu vedeam la 2 metri in fata, minus 18 grade in noaptea aia, ca la turbati

of, ce patanie, ce ghinion!
cred ca innebuneam!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67430&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniver31
Mai este vre-un copilas care papa tzitzi de la mami sau noi am ramas ultimi????

ei, nu sunteti chiar ultimii; si Vlad mai suge, dar numai dimineata si cu un interes in scadere.

presimt ca in curand ii voi da lapte praf - dar nu cu biberonul, nu vreau sa ma intorc la sterilizat tetine...

deci in curand voi savura, dupa ani de zile, o cafea si o

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67430&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cybip felicitari pentru dintzocul cu nr 6!!!!!La cat mai multi si fara dureri dc se poate!

Andreea ma bucur ca e mai bine mama ta!Ce criza de ficat a facut?Poate de colecist....(fiere)????(asta e cu dureri in partea dreapta a abdomenului, dureri de cap, greturi, varsaturi/diaree)...Offff! Multa sanatate!!!
Cat despre semnatura mea tocmai o modific....Ca nu stiu dc e bine cum mi-a calculat ecograful(numai dupa marimea sacului embrionar), asa ca imi pun sapt de la UM.

Herra poate patesti ca mine: bucuroasa ca am reusit sa-l intzarc pe bazuc dupa o gramada de vreme de alaptat, mi-am zis : acum pot da iama in toate bunatatile la care n-am prea avut acces pe cand alaptam....si nu m-am bucurat prea mult ca.....iaca bb2! Asa ca alta perioada de mancat sanatos, fara aia-aia-aia(adica tot felul de tampenii), fara un pic de bere/vin(ca la asta mai pofteam din cand in cand cu toate ca ffff rar)...!

Pupici!

Ioana(7+) &[maritim] Alesio(08.10.2004)[/maritim]
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

IOana, eu am cumparat canutele de pe buburuza.com si apoi din farmaciile help net, nu stiu daca aveti si in Arad. Sunt grozave, au supapa care baga aeru in sticla de nu mai inghite invidu si, pana incepe tetina sa se largeasca, nici nu curg. Ele cica sunt canute, au o tetina mare ca un tzutzuroi taiata in Y. Acuma problema e ca nu se mai importa, am rascolit pamanatu in lung si in lat si am dat de ala care le importa, urmatoru transport prin februarie, nu a stiut sa zica de ce. Prin urmare, daca le gasesti, ti le recomand.

Noi acuma cica a plecat tanti care ne face curatenie si ne-am apucat sa gatim papa bun sa avem peste we.Ma rog, eu gatesc iar tero plimba un castron de biscuitei din sufragerie in bucatarie. Evident ca mai sunt si dezertori din castronul ala pe care fiul ii calca in picioare fara mila...ei si ce, mai bag aspiratoru o tura in seara asta. Macar avem ce manca, nu?

Asta in asteptarea taticului din dotare care a promis ca vine mai devreme. Ce o fi insemnand asta....cred ca inseamna ca nu vine chiar asa tarziu ca in timpu saptamanii, ca in creeru meu mai devreme inseamna macar la sfarsitul programului daca nu chiar mai nainte...ma rog, chestie de gusturi ....

Asadar, va dorim we placut in cazul in care nu mai intram.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pufymic
Herra poate patesti ca mine: bucuroasa ca am reusit sa-l intzarc pe bazuc dupa o gramada de vreme de alaptat, mi-am zis : acum pot da iama in toate bunatatile la care n-am prea avut acces pe cand alaptam....si nu m-am bucurat prea mult ca.....iaca bb2! Asa ca alta perioada de mancat sanatos, fara aia-aia-aia(adica tot felul de tampenii), fara un pic de bere/vin(ca la asta mai pofteam din cand in cand cu toate ca ffff rar)...!

ei, poate nu chiar asa, sa ma mai "destrabalez" si eu putin! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Andreea ce nasol cu crizele astea de fiere(le am si eu si inca nu am scapat de ele,se cere zeama de cutit cica!!")dar mai stau...Daca vrei nr la un chirurg bun...am eu.()daca este de operat ca la mine)

Ce bine imi pare ca nu suntem ultimi.....of!si cand ma gandesc ca trebuie sa facem si treaba asta....greu!

Aissa multi pupici si de la noi.Deabia astept caldura ...poate reusim sa o punem de o intalneala in Herastrau.

Va pup acum ca a venit teroristul..nu de alta dar stie de unde se inchide calc si mai trimit eu msg maine

o seara placuta si un we super .

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna seara, dragele mele!
Am intrat f scurt sa va spun ca am vb cu o vecina de-a mea care lucreaza la primarie (sect6) si a spus ca acolo se vorbeste ca, totusi, banii pe ianuarie se vor da in februarie. Sa dea Domnul sa fie adevarat!
Maine seara plec sa-mi vad odorul!... nu mai pot de dorul lui! Pupati-va dulce bebeii din partea mea!...
Ma duc sa invat ca maine am examen...
Weekend placut!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Daniver tare as vrea sa ne vedem! Trebuie sa reusim.
Ionela stateam si nu stateam linistita cu banii. Dar mi-a atras atentia cineva asupra unui subiect de la legislative, primul dintre "fierbinti", ceva cu modificarea OU 148. Ideea e ca s-a modificat ceva in cerere ca sa nu mai depunem lunar si....suspansul e acum ca nu se stie despre cele care am depus deja dosarul in Amzei ce facem? Se pare ca vom mai face o coada sa depunem noua cerere...... Dracu sa-i ia ca daca nu m-am saturat. Si noi tot avem contact cu netul, mai aflam de o modificare, dar sunt femei care nu stiu cu ce se mananca chestiile astea si habar n-au ce trebuie facut.

Si ca tot am nervi si ma zapaceste Ale (e rupta de somn, daca o pun in pat urla, vrea doar in brate si luata in sufragerie se culca pe jos) stiti cum e omul, daca nu ai probleme iti faci.
Am observat ca isi tine degetele mici de la picioare sub celelalte, practic calca pe ele. Asta e o "sechela" de la faptul ca a tinut multa vreme degetele stranse, chiar ii ziceam "maimuta" ca apuca cu degetele de la picioare. Eu am suferit mereu ca nu am degete frumoase la picioare, in special cele mici. Si nu as vrea sa fie si ea la fel. Pot oare sa o fortez cumva sa scoata degetele mici de sub celelalte? Eu cand o incalt incerc sa i le asez, dar vad ca tot asa le gasesc. Grea problema v-am dat pe weekend, ma simt ca Busuioc la Protv!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare! Scriu incet sa nu ma auda socrella ca ma linseaza daca vede ca nu dorm,am dat si luminozitatea monitorului la minim doar-doar o pacalesc..
Aissa esti mai tare ca nea' Busu sa stii! Eu dau premiu cui va dezlega problema degetelelor micute ale lui Ale!
Mina facusi mancare ? Dezertorii i-ai dat la groapa comuna?
Ionella ce ma bucur ca mergi la Alex! Eu vreau poze cu flacauasul & bunicii din tinuturile lui Heidi...
Herra si toaaate celelalte mamici care alapteaza/intarca.... va admir mult , deseori ma gandesc cum e sa alaptezi un dintos infometat
Pufy si Daniver - mama are intr-adevar crize de fiere (greata, varsaturi, cap, rau). Nu vrea insa sa mearga la dr, eu cred ca de fapt nu vrea sa ia "zeama de cutit" cum zice Daniver... Zice mereu ca o sa tina regim si n-o sa mai aiba nimic... si n-o pot convinge sa faca analize, dar trebuie! Cutit-necutit treaba se agraveaza..... trebe' mult curaj, dar asta e.... Asa ca Daniver apelam la tine cu toata increderea in caz de hotarare definitiva.. la ce spital e dr.chirurg? Si tu... de ce nu ai curaj daca chiar e asa grav? Offf.... sanatate si iti tin pumnii...!!!
Sa ma laud si eu.. fiica-mea stie cica sa deseneze un fel de baloane . A tot exersat ea si acum ii iese si ata cu care-s legate.. o sa prind in poza sa va arat, ca sterge tare repede, tre' sa fiu pe faza.. asa dulce e cand o inreb ce vreau sa-i desenez si zice: muu, titza, nenea, tata, mama, ham, mau, bbrrrmmmm (asta cel mai des) sau sufla (=balon) sau inspira (=floare). Ma bucur ca-mi mosteneste pasiunea, am si eu cu cine desena

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput