The best of sept-oct 2004 (102)
Raspunsuri - Pagina 13
daniver31 spune:
Buna dimineatza ...mai dam si noi la lume....nu prea reusim sa tinem pasul cu voi la scris si nici la cetit nu prea dar.....recuperam!!!
Ma bucur Ionela ca va mai da-ti o sansa.Sa auzim de bine.
Pufy,mie poftele imi veneau noaptea cand saracul sotul meu se punea in pat sa doarma(el mergea la serviciu!!!!)si daca nu vroia sa se duca...
.Ma amuzi teribil cand aud la ce poftesti.....
La capitolul somn....la ora 12 si binenteles ca sta ca o maimutica lipit de mine de nu ma pot misca in pat....de fapt..
...inca nu l-am intarcat ptr ca plange rau rau .Mai este vre-un copilas care papa tzitzi de la mami sau noi am ramas ultimi????de adormit il mai pacaleste mama sa adoarma,ziua daca nu suge este ok dar in timpul nopti la ora 02 00 daca nu ma gaseste in pat si daca nu ii dau tzitzi.....este dezastru!!!!asa ca...astept sa se insoare baiatul....nu mai este mult!!!
A si apropo de somn:copilasii vostri in timp ce dorm:casca???!!!???
Ca Daniel asa face!!!!
De tetine...nu am idee ...dar nu din cauza ca nu ma intereseaza ci din cauza de copil ce nu mai pune gura pe nici o tetina.nu vrea si pace!!!!
Cauza am banuit-o ca ar fi 2 canini si o maseluta iesiti in acelasi timp....asa ca il las in pace.
De iesit afara......era cazul sa iesim ca Daniel proceda ceva gen Mateiu lui Mina numa ca dupa ce pleca cineva....se punea pe un plans de zile mari si o ora dupa ce reuseam sa il impac...
cu mine.
La capitolul palavrageala....trage tare pe limba lui acolo...uneori il inteleg ce imi bolboroseste el alteori....ma uit ca la un japonez
.dar ne intelegem noi si cand nu dau semne ca as intelege....ma i-a de mana si ma duce unde are treaba domnul,asa ca se rezolva treaba!!
Binenteles ca vrea sa pape singur cu lingurita si din farfuria lui....si ce este dupa in jumate de bucatarie....nu va spun,sac!
Nu scriu eu des dar si cand scriu....
va las ca acum baiatul meu nu mai vrea sa stea in brate si sa se uite la cum tastez eu ......vrea si el.Asa ca va pupam dulce si va dorim o super zi frumoasa .
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)
frosa spune:
Copilul meu nu este "fan" dormit. Am reusit totusi performanta sa doarma de la 10.00 pina pe la 5.30 dimineata , bem laptele dupa care inca o portie de somn. La prinz doarme o ora jumatate aprox. si asta este tot. Mi se pare cam putin dar .... fiecare copil cu ritmul lui.
timea nici nu pot sa-mi imaginez cum este cu copil mic si burtica. Hai ca mai ai putin si ...... incepe balamucul![]()
Mada ce-o fi fost in creierul lor 
mina spune:
Monica, pai hai ne luam de mana ca si vizigotu la fel de tare iubeste somnul. Eu ma consolez bombanindu-l ca lasa, cand ai sa fii de varsta mea, tare ai sa mai regereti tu ca nu dormit pe saturate acuma. Voiam sa te intreb: micul tau cum a reactionat in primele zile de bona? Ca al meu copil e cam nervos in ultimele zile si face istericale mai mult decat ii sta in fire.
Deci Ionella nu ma tenta ca ti-l trimit daca e de dormit ;)
Mada, neplacuta patanie. Sper ca nu a racit pitica din cauza asta.
Pufy, chiar asa, nici o pofta nimic?
Timea,ma bucur tare sa mai avem vesti de la tine. Tinem pumnii sa fie bine peste 2 saptamani ;)
Despre tetinele pentru suc si cereale....eu nu prea m-am inteles cu alea in X, la un moment dat cumparam tetine din alea de la Stony Angel, alea cu gaura cea mai mare. Dupa ce am descoperit insa canutele de la Bfree am scapat de tetine si biberoane. Acum numai cu canuta asta bea laptele cu cereale dimi si seara. Ca in timpul zilei bea numai apa plata, ceai f rar iar suc deloc. Astea le bea cu un pahar cu pai de care a prins maaaaare drag in ultima vreme. I-am luat si un set din ala de la Farlin pentru antrenamet, de ala de are si tetina, si pai si tzutzuroi la cana...e neplacut ca asta curge de se uda teroristu tot. Paharul ala cu pai de va ziceam nu curge.
Aissa, aseara nu mi-a mers conexiunea deloc, imi cer scuze si mai trimit un pupic pentru grija ta. Poate mai incercam azi transmisia, ce zici?
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
cybip spune:
Buna fetelor!
Si noi cu probleme, fii-mea a facut o iritatie urata la fundulet, acum vreo 2 zile a avut un excces de zel in a face kk de vreo 5 ori si hop si iritatia, dar ce sa va zic plansete si vaicareli de la opareala aia, am dat cu bepantene, vad ca s-a mai dus.
Iar cu NEdormitul suntem in continuare campioane...offffff dintii astia! Dormim mai nou leganate in carut
si acompaniate de jelituri.
Mada sa stii ca m-am gandit la voi zilele trecute si ma intrebam cate ore ati calatorit cu trenul? nu ti-a fost greu doar tu cu Ilinca?(exceptand vamesul dement si statul in frigaraie la -20°C care nu erau programate)...voiam sa-ti spun ca pentru mine Budapesta inseamna muuult de tot dar asta intra la capitolul calatoriilor de suflet 
Fetelor lamuriti-ma si pe mine cum sta treaba cu tetinele in X sau canuta Bfree...ce sunt alea...cum arata? Canutele astea chiar ajuta sa scapi de biberon?
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Andreea cum e mama ta?Ai dus-o totusi la spital?Nu e de joaca.....
Mina de unde ai cumparat canutele de la BFree?Si cati ml au?Sunt cu supapa anticurgere? Cu tzutzuroi sau cu pai?Ca are si Alesio 2 canute cu tzutzuroi(de la Primii Pasi) din care bea apa, numai ca sunt prea mici sa-i pun lapte in ele(si sunt ambele portocalii, si le stie ca numai apa poate fi in ele....asa ca vreau si alta culoare pt lapte....).Ca m-am plictisit si eu de biberon....si as vrea sa trecem cu totul la canita!
Timea am vazut pozele cu burtica ta....parca nu-i asa mare....sau mi se pare....si cu Mara cea scumpica!E tare dulce cum se joaca ea cu Winnie si cu magarusul!
Iti tinem pumnii peste vreo 2 sapt
!
Oana si eu tot seara tarziu am pofte....de la sunca presata vad ca nu mi-a mai trebuit nimic....spre suprema fericire a lui ovi
!
Mada cum e Ilinca?N-a racit dupa peripetiile cu vamesul?
Cybip si noi avem probleme cu iritatia la fundulet dar numai cand ii iese cate o masea sau cate un canin nou. Si folosim cu succes Dermaheal (crema pe baza de seminte de susan) si Cutaden (alternativ).
Mai fetelor sunt suparata de nu va pot spune!Fiu-meu, banditul ala mic, a gasit un mod original de a se sterge pe manute...
Indiferent ca are suc de fructe, ca e uns, ca e murdar de banan sau de noroi, se sterge....de par!!!!!
!
Mor cand il vad!!!!!Si mai ales ca trebuie mai nou sa-l spal pe par in fiecare seara!!!!....cu frigul asta mi-e si frica sa nu se raceasca....
!Dar nu va zic cum arata parul dupa operatiune...
Pupici!
Ioana
5+ &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
aissa spune:
Of, nu-mi merse netul pana acum.
Pufy nu te mai stresa! Lasa ca fiecare face cate una. A mea cand nu mai vrea sa manance scoate din gura si isi intinde cu mana pe toata fata si in urechi, si in nari. Acum scoatea limba la mine, avea o coaja de la mazare pe varful limbii si pt. ca nu i-am luat-o a luat-o singura cu mana si mi-o intindea. Ca v-am spus mai demult ca s-a invatat sa ii ling eu degetele.
Cybip eu folosesc o tetina in x la sucul de portocale, si una care e mai largita (adica imi intra mie varful degetului) la iaurt (ca smecherita mea si iaurtul il bea). Nu stiu daca ajuta la altceva decat la comfortul meu psihic (ca stiu ca a mancat/baut copilu').
Andora ce ai facut? Cum e mama ta?
Daniver
, de mult nu te-am mai vazut!
Cristina si
Ale (30.09.2004)
Naty spune:
Intru si eu repejor, n-am apucat sa citesc decat pe sarite.
daniver si Dodona mea mai casca in timp ce doarme.
Andreea of, ce rau imi pare ... ce ati facut?
timea am vazut si eu poze cu Mara mica si scumpica si mamica ei mare! Iti doresc sa treci cat mai usor cu putinta peste saptamanile ramase si NASTERE USOARA!
Si Dodo e nesuferita tare noaptea, aseara aproape ca nu a dormit, eram la ai mei si dormea cu mama si pe la 2 am auzit niste plansete groaznice, nu va zic cum am sarit, am crezut ca a cazut din pat sau asa ceva - de fapt se suparase pe mama ca vroia sa o culce la loc si nu sa faca "bau". Dupa aia s-a mai culcat pe la 4, dar a tot gemut in somn, cred ca niscaiva masele-s de vina.
Sunt bucuroasa ca in ultimele zile si-a dat si ea drumul mai tare la vorba, zice cate 2-3 cuvinte noi pe zi cum ar fi (de ex. ieri a zis clar "mar", iar alaltaieri "carte" - ma rog p-asta nu l-a mai repetat.
Sunt tare mandra de repertoriul fie-mi in imitarea animalelor, face ham-ham, mau, mo-mo (mor-mor), ga-ga, mac, auuuuuuu (lupu), chi-chi (chit-chit), muuuuu si le recunoaste in carticele.
Raluca si
Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
cristia spune:
Timea: bafta pe ultima suta! Mara e o frumoasa!
Oana(Daniver): si eu il mai alaptez inca pe Andrei.Nu am avut nervi sa-l intarc de una singura (adica fara de cineva care sa accepte sa doarma cu elmacar cateva zile: mama sau soacra; ca sotul nu se pune; doarme asa de agitat ca nu-l las eu cu copilu in pat).In plus pedoatrul meu mi-a zis sa-i mai dau toata iarna, pentru anticorpi.
Mada: multi nebuni pe lumea asta.Bine ca n-ati racit (ca n-ati racit, nu?)
Pufy: poate incerci sa-l pandesti si sa-l opresti sa se m stearga pe par...Nu stiu ce sa zic; poate daca l-ai tunde (numaru' 1) ...dar nu cred ca vrei.
Mina: si al meu a protestat si inca mai protesteaza la bona;In serile in care intarzii (si deci il las mai mult cu bona) ma pedepseste, adica se vrea luat numai in brate, tzipa sa-i dau tot felul de chestii la care vede clar ca nu ajung decat daca ma cotzopenesc pe scaune...Din fericire nu are crize de-astea prea des.
Andora: sanatate mamei tale!
Cristiana mami de
Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi
pufymic spune:
Raluca felicitari pentru progresele Dodolinei!!!
Si eu tocmai ii scriam in jurnal, inainte de a posta tu, ca statea bazucu cu cartea cu animale pe genunchi si tot punea degetul pe cate unul si-l imita:"mauuuuuuuuu, ham, ham, " si mai departe e indescifrabil ca nu va pot zice cum stie el ca face pestele sau barza....
!
Sunt tare scumpici!
Cristiana chiar nr1 nu l-as tunde numai pentru asta....o sa mai incerc sa fiu pe faza si sa-l sterg eu pa maini inainte sa apuce sa-si intinda mancarea-n par.....Andreiutul ce minuni mai face?
Cris
si mersi de incurajari....vad ca nu-i unul cuminte.....de care sa fie mamica lui multumita....sau suntem noi prea carcotase
!
Acum l-am culcat pe gombot, dupa obisnuita de acum repriza de 10 min. de urlete....merg si eu sa ma intind un pic ca nu mai pot de obosita...
Pupici!
Ioana
6+ &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
cybip spune:
Da Pufy asa m-am gandit si eu ca de la pardalnicii astia de dintzosi i se trage, ca eu mai mult de o ora jumate nu o tin cu un pampers si intotdeauna dau cu dusul si sapun la fiecare schimbat. Hohoho ...pai Alesio are par (nu 3 fire ca mandra mea) si trebuie sa si-l coafeze si el cumva daca tu nu ai grija de freza lui, ce strica niste noroi pe post de gel...Si noi prestam baie generala in fiecare seara tot pe motive de branza-n par 
Dar avem si realizari - dupa alte multe nopti nedormite hop si al 6-lea dinte.Offfffff ce de mai sunt de iesit...
Aissa merci de info cu tetina
...m-am lamurit intr-un final desi nu stiu de ce nu m-oi fi prins de la inceput.