The best of sept-oct 2004 (102)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ionella multam de speranta, poate macar cei din sect.6 or lucra dosarele alea mai rapid... hihi ce egoista sunt

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by aissa

Daniver tare as vrea sa ne vedem! Trebuie sa reusim.
Ionela stateam si nu stateam linistita cu banii. Dar mi-a atras atentia cineva asupra unui subiect de la legislative, primul dintre "fierbinti", ceva cu modificarea OU 148. Ideea e ca s-a modificat ceva in cerere ca sa nu mai depunem lunar si....suspansul e acum ca nu se stie despre cele care am depus deja dosarul in Amzei ce facem? Se pare ca vom mai face o coada sa depunem noua cerere...... Dracu sa-i ia ca daca nu m-am saturat. Si noi tot avem contact cu netul, mai aflam de o modificare, dar sunt femei care nu stiu cu ce se mananca chestiile astea si habar n-au ce trebuie facut.

Si ca tot am nervi si ma zapaceste Ale (e rupta de somn, daca o pun in pat urla, vrea doar in brate si luata in sufragerie se culca pe jos) stiti cum e omul, daca nu ai probleme iti faci.
Am observat ca isi tine degetele mici de la picioare sub celelalte, practic calca pe ele. Asta e o "sechela" de la faptul ca a tinut multa vreme degetele stranse, chiar ii ziceam "maimuta" ca apuca cu degetele de la picioare. Eu am suferit mereu ca nu am degete frumoase la picioare, in special cele mici. Si nu as vrea sa fie si ea la fel. Pot oare sa o fortez cumva sa scoata degetele mici de sub celelalte? Eu cand o incalt incerc sa i le asez, dar vad ca tot asa le gasesc. Grea problema v-am dat pe weekend, ma simt ca Busuioc la Protv!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Aloooooooooo, Doamna, lasati va rog degetele fetei in pace. Si io le am identic si la fel si sunt cat se poa de fericita. Fericita si constienta ca am pedichiura urata, dar ce conteaza?????
Calmati-va-ti, va rog!!!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

IO am hranit baietii, i-am culcat si acu imi fac de cap pe net in singuratate....astept sa se termine o masina de spalat sa le si intind.

Da, Andreea, am gatit la greu: spanac, cartofi tzaranesti, ciupercutze umplute, gratar de pui si fish fingers. Haoleu, Ovi, daca citeste Ioana iarta-ma, nu e vina mea ci a Andreei ca m-a intrebat. Cat despre dezertori...am mai prestat o tura de aspirator ....

Mina si

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

IO am hranit baietii, i-am culcat si acu imi fac de cap pe net in singuratate....astept sa se termine o masina de spalat sa le si intind.

Da, Andreea, am gatit la greu: spanac, cartofi tzaranesti, ciupercutze umplute, gratar de pui si fish fingers. Haoleu, Ovi, daca citeste Ioana iarta-ma, nu e vina mea ci a Andreei ca m-a intrebat. Cat despre dezertori...am mai prestat o tura de aspirator ....

Mina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Andora si Mina m-ati binedispus de dimineata.
Gata, las copilu' sa paseasca cum doreste!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by andora
Herra si toaaate celelalte mamici care alapteaza/intarca.... va admir mult , deseori ma gandesc cum e sa alaptezi un dintos infometat

ei, pe mine nu ma musca decat cu totul...ocazional - de exemplu aseara; pentru ca a inceput sa nu-i mai trebuiasca dimineata, am incercat sa vad daca nu doreste seara...
dar taica-sau apucase sa-l spele pe dinti, cu degetarul ala de la nenedent, din care musca Vlad de mie era sa-mi rupa degetul...
si in concluzie m-a muscat si pe mine, ca tot era la capitolul asta!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67430&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

Am deschis subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67667" target="_blank">AICI!!!

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62432&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761&whichpage=1" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic

Mergi la inceput