bebelusi de ian-feb2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 9
amo2004 spune:
Hai ca am reusit si eu sa ma uit la ceva poze, asa ca le iau pe rand:
Le-am admirat pe Iri, Mandy si Amanda la un anisor, m-am amuzat de mutritza dulce a Hanei in poza "familia zombie", mi-au incantat privirea fotografiile profesionale ale lui Matei (super ideea, Liviana, iar Matei e foarte fotogenic), i-am mai vazut pe Victor (vrem si noi tricicleta ca a voastra), pe Rayan cu pompitza si pe Gabriel la ocean(Catiflo, cand am un pic de vreme iti trimit un PM legat de cresa) si am vazut un spiridus (piersicuta)dormind langa un brad perfect... Si-acum ma duc si eu la culcare, ca maine la scarbici o sa fiu out-of-order.
Mai, mai, hai ca uitam sa dau raportul
. La 1 an si 2 sapt (aproape), avem 11,5 kg si 77 cm. Si doi dinti (cica se pregatesc si ceilalti sa iasa...ihi, pana il ajungem din urma pe Sergiu imi ies mie peri albi).
La culcare, mamici! Noapte buna
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
gabry spune:
Fetelor...am si eu o intrebare prosteasca.
Voi tineti cont de parerea pediatrilor in privinta papucilor?Mie mi-a recomandat doar o anumit tip de papuc pentru acum,dar nu va spun cit costa....120€,adidasi pina la 3ani NU!
Pina la urma i-am cumparat,intradevar sint usori si-i tine piciorul strins,dar ca estetica nu mi se par cine stie ce....si i-am luat la reducere cu 89€.(mai scumpi ca papuci mei)

Sa-mi raspunde-ti si mie,please ca,capitolul trecut am scris o gramada despre ispravile Elenei...si nimeni nu ne-a bagat in seama.

Multumim anticipat...si va pupam dulce.
crinuta spune:
Gabry, eu in asemenea situatii tin cont doar de ce spune ortopedul, mai precis tati in cazul nostru.
Rar ma convinge pe mine un pediatru in asemenea probleme, iar despre papuci chiar nu am discutat cu pediatra, dar uite ca m-ai facut curioasa si o voi intreba.
Crinuta si
Rayan
ana maria spune:
La Multi ani Maria si Alexia!!! sa cresteti mari, sa fiti sanatoase si norocoase!!!
Felicitari copiilor umblareti!!! Iar pentru mamici o veste buna din experienta noastra. Dupa ce a inceput sa mearga viata noastra s-a mai usurat (Victor Stefan merge bine de la 11 luni si asa ca am putina experienta). A devenit mult mai independent se joaca singurel cu jucariile lui, se duce si le ia si le plimba de colo colo, iar cand se plictiseste vine si ma ia de mana ca sa-i deschid usa spre alte camere. Dpa prima luna de mers s-a saturat de stat intr-o singura camera si vrea sa se plimbe. Partea care ramane totusi dificila e ca trebuie sa ne plimbam dupa ei ca au tendinta de a face prostiute (scoate cratiti din dulap si pleaca cu ele prin casa, umbla la prize, desi au capace de protectie, vrea sa deschida usi si isi poate prinde degetel de asemenea isi pot prinde degetele in sertare).
Crinuta ma bucur ca v-au trecut mucisorii. Ti-am zis ca si eu am apreciat pompita minune doar ca mucisorii se refaceau mult mai tare. Si la noi dupa 2 zile de pauza de pompa a scapat de curs nasul. Numai ca la noi a durat in total aproape 2 saptamani intrucat eu ii scoteam mucisorii de cateva ori pe zi cum scria pe prospetcul de la pompa (cred ca uneori si de 7-8 ori, mai ales cand era tati acasa si putea sa-l tina pe nazdravan). Tu folosesti montata la aspirator? Ca eu trageam cu gura.
Voi scoateti puisorii afara pe frigul asta? Eu l-am dus ieri pana la Unirea,cu masina ca a vrut sa-mi cumpar un aspirator si l-am sos si pe el la plimbare. In magazin e ok ca e clad doar ca putinul cat -am scos afara (de la usa blocului pana la masinaz-5 metri si din parcarea acoperita -pana la usa magazinului 10-15 metr a reusi sa se irite pe fata, a facut niste bujori in obrajori si l-am dat cu crema. E drept ca l-am scos aseara cand erau -11 grade. Cred insa ca ma mai potolesc cu iesitul lui afara.
Cory voi in Ca cum ii scoateti pe frig? Pana la ce temperatura se recomanda?
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
BDana spune:
Amo Cris a pus intai manuta pe bani, pe care insa i-a lasat pe tavita
, apoi a luat peria de par, patentul (care se afla acolo impotriva vointei mele) si cartea, intr-un final , de mi-a venit si mie inima la loc.
Mihaitu ce a luat? Scuze daca ai mai spus dar eu nu am fost pe faza. In general nu reusesc sa citesc chiar tot, sau daca citesc nu mai apuc sa si raspund. Mi-a luat mult timp sa pricep de ce nu mi se raspunde si mie la mesaje dar vad eu ca mai toate suferim de acelasi lucru. Asa ca ...fara suparare.
Gabry eu la incaltari ma uit doar sa aiba talonet si sa ii tina glezna. Dar in casa oricum nu ii pun incaltari ci tarlici sau totosi, cum s-or numi, pe care mi-i impleteste si mie cineva. Se simte foarte bine cu ei, nici nu ii simte in picioruse.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Prima aniversare
Megg spune:
Buna fetelor,
Am cam absentat ca am treburi pe la serviciu si din pacate o s amai dureze....
Crinuta, da, eu spuneam ca mi s-au rupt niste cizme de la Leornardo in mai putin de o luna de cand le-am luat. Nici nu mai aveam bonul, am obtinut extrasele de cont (platisem prin card) si aparea scris acolo ca s-a virat suma respectiva catre Leonardo. Mi le-au schimbat.
Anda, cum e cu bona? 
http://community.webshots.com/user/megg2005
Megg si bb Mara
amo2004 spune:
quote:Mihaiut a mai intai luat banii, a pus mana pe sticla de sampanie (asta e!) si apoi pe racheta. Nu i-au trebuit cheile de la masina/casa, telefoane, laptop lucruri pe care le vrea el de obicei.
Originally posted by BDana
Amo Cris a pus intai manuta pe bani, pe care insa i-a lasat pe tavita, apoi a luat peria de par, patentul (care se afla acolo impotriva vointei mele) si cartea, intr-un final , de mi-a venit si mie inima la loc.
Mihaitu ce a luat? Scuze daca ai mai spus dar eu nu am fost pe faza. In general nu reusesc sa citesc chiar tot, sau daca citesc nu mai apuc sa si raspund. Mi-a luat mult timp sa pricep de ce nu mi se raspunde si mie la mesaje dar vad eu ca mai toate suferim de acelasi lucru. Asa ca ...fara suparare.
Gabry eu la incaltari ma uit doar sa aiba talonet si sa ii tina glezna. Dar in casa oricum nu ii pun incaltari ci tarlici sau totosi, cum s-or numi, pe care mi-i impleteste si mie cineva. Se simte foarte bine cu ei, nici nu ii simte in picioruse.
Gabry, la incaltari si eu ma uit sa-i tina bine glezna si sa fie usoare. In casa sta in sosete.
Ana Maria, eu nu-l scot afara la temperaturi sub -10 grade. Defapt sub -5 grade iesim doar daca e musai. Ai mare dreptate cu prinsul degetelelor la usi si sertare. Ei sunt fascinati acum de inchis/deschis usi, sertare. Ar face asta intr-una.
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
danielai spune:
Galaxy - vaccin de 1 an se poate cumpara Infanrix, costa peste 1 mil. Daca ai copilul inscris la medic de familie (inteleg ca ai revenit de curand in tara) se face gratuit un alt vaccin - nu stiu cum se numeste - si se iau si bucal niste picaturi.
Gabry - ghetute m-am uitat doar sa fie de calitate ca sa nu transpire piciorul,sa aiba talonete si sa tina glezna. In Bucuresti se gasesc mai multe modele care indeplinesc aceste cerinte la un pret in jur de 1 mil. A, si neaparat sa aiba deschidere mare in fata ca sa-i poti baga usor in picior. Exista si 2-3 firme celebre cu ghetute la preturi de aprox 80-100 EUR, dar n-am fost sa le vad ca sa-mi dau seama de diferente. Deocamdata fetita mea nu se impaca deloc cu astea, merge impiedicat, in schimb cu piciorul gol sau cu botosei cu talpa moale merge f bine.
Ana Maria - eu am citit ca -5 grade e max la care ar trebui scosi copii. Dar si eu am scos-o ieri (pe la pranz cand erau -8) 50 m pana la mama care sta aproape, ca se plictisise de 2 zile in casa.
Dana - si Maria a facut la fel cu banii, i-a mangaiat intr-una, dar nu i-a ridicat de pe tavita (cu toate aceste asistenta a declarat sus si tare ca se accepta. eu cred ca vor fi cam "alunecosi"). In schimb cartea a ridicat-o si a fluturat-o deasupra capului clar.Dupa care, ca orice fetita care se respecta a ales si parfumul.
danielai spune:
Galaxy, am uitat sa mentionez ca tre sa astepti minim o luna de la ROR pana la urmatorul vaccin, chiar daca asta inseamna sa depeseste putin 1 an.