bebelusi de ian-feb2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Fetelor, iata-ma si pe mine dupa foarte mult timp de cand n-am mai scris. V-am mai citit in treacat din cand in cand, dar de scris n-am mai prea avut timp ca am inceput serviciul Am mai scris pe forumul de probleme legislative, sa ma lamuresc cu dosarele alea pentru stimulent. Am rezolvat problema, am depus dosarul, oare banii cand ii primim?

Simona e racita acum, tuseste cam mult, dar in rest e bine fara nici o problema, am sarbatorit-o weekendul trecut si a ales lingurita, banii si paharul - petrecareata, nu gluma. I-am facut vaccinul de un an - Pentacthib, si a reactionat cam rau, cu temperatura mare toata ziua. Acum as vrea sa o tund si nu prea stiu unde sa ma duc, ii intra perisorul in ochii. Poate stiti voi unde m-as putea duce, o frizerie speciala de copilasi.

Sper sa am timp pe viitor sa scriu mai des.

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
poze cu Simonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

O sa pun in curand poze cu Simona la un an sa o vedeti cat a crescut. Merge de la 10 luni jumate, si bine de pe la 11, e foarte vioaie si umblareata si ma urmeaza peste tot in casa. Are 6 dinti deja, toti iesiti intre 10 luni si 11 luni jumate. Gata, cam atat mai aveam de spus.

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
poze cu Simonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Andrutza, bine ai revenit! Sanatate Simonei si felicitari pentru independenta (umblat singurica).

Mamici care ati depus dosarul pentru stimulent, cand primiti banii anuntati va rog pe forum, ca tare sunt curioasa daca ii vom primi sau e doar praf in ochi. Sa stiti ca eu de pe forum am aflat de stimulent, asa ca raman datoare .

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Felicitari umblaretilor! La multi ani sarbatoritilor!
Megg, cu bona e greu dar merge spre bine. Nu prea mananca infanta dar o fi de la dinti, stiu si eu?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

La multi ani sarbatoritelor de astazi: MARIA(danielai) si ALEXIA (Miha T). Sa cresteti mari si sa aveti o viata frumoasa.

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Anda cu tortul nici o sansa! da, Gaby zice ca e bun si ca il mananca el pe tot;
Magga ma bucur ca ai scris ca ai dat jos gratiile de la patut;
Fug ca plange Andrei de mama focului; revin;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani!
MARIA

ALEXIA

Sa cresteti mari, frumoase, destepte, norocoase si sa ii bucurati pe parinti!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Hop si eu cu o intrebare: ce cantitate de mancare mananca copii vostri pe zi?

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Gabry mie pediatra nu mi-a zis decat ca incaltamintea este cel mai bine sa fie din piele,insa eu stiu ca este bine sa fie si un pic mai inalta ca sa tina si glezna.Prin casa si Iustin merge deocamdata doar cu ciorapi mai grosuti sau botosei tricotati.Ti-am scris si eu ceva pe msn .Ai primit?
Ana maria nici eu nu il scot pe Iustin cand sunt mai putin de -5 grade decat daca este musai.
Andrutza i-mi pare rau sa aud ca Simonica nu se simte bine.O frizerie Pt pitici ar fi "Ciufulici"insa eu am tuns-o acolo pe Rebeca dupa ce a implinit un an si am platit la vremea respectiva 125000lei dupa aceea nu m-am mai dus ,ma duc aici in cartier la o frizerie unde i-mi ia doar 60.000lei.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Liviana, multumesc pentru raspunsul despre programul lui Matei. Am vazut pozele cu el la 11 luni si m-a distrat cupios poza in care era in birou Mai stiu pe cineva care se baga peste tot.
Am vazut ca sta singur in picioare, felicitari! Merge sigur?

ixxi, felicitati pentru fetita ta care merge!

La Multi Ani sarbatoritilor de ieri si de azi: STEFAN, MIHAI, LUCA STEFAN, MARIA, ALEXIA! Sa cresteti mari si sanatosi si sa ii bucurati pe parintii vostri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput