bebelusi de ian-feb2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Bubu ,Amo multumim pt felicitari.
Ubi eu nu masor exact cat manaca dar i-ti zic asa aproximativ :la ora 10-200ml fructe cu biscuit
la ora 14-200-250ml supa ,piure sau ma rog ce ii dau
la ora 18,30-19-150-200ml iaurt cu cereale sau lapte cu orez,sau ce ii mai dau,
in rest mananca tzitzi dimineata la 7,30 la pranz innainte sa adoarma ,seara inainte sa adoarma(21-21,30) si toata noapte la greu.Masurile ti le-am zis de la gradatia blenderului.

MARIA
ALEXIA

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Andrutza, imi pare rau ca si voi tusiti...si noi ne luptam de o saptamana, dar doar cu mucisori si tuse de la secretiile acumulate, fara febra. Eu i-am mai dat seara nurofen, iar pt. tuse Ambroxol 5 zile si de 2 zile ii dau Sinupret. Eu l-am tuns singura pe Vlad, la baie, el se juca in apa si eu tundeam bretonul si pe la spate l-am egalat, iar parul il aruncam un wc, nu l-am lasat sa cada in cadita.

Ubi, nici eu nu masor cantitatile, dar iti zic orientativ:
-dimineata 180 ml lapte (azi nu a vrut deloc )
-ora 10 - o banana cu o lingura branzica de vaci + un iaurtel cu fructe(50g)
-la pranz - un castronel de piure cu carne/sau ciorbita cu painica/sau pilaf, etc (cred ca sunt 250g)+ o mandarina sau un danette de vanilie
-la 18 - un mar ras cu biscuiti+ un iaurtel cu fructe(50g), sau un iaurt natural(150g) cu biscuiti
-seara - 5 linguri de cereale cu lapte Milubrei cu biscuiti(se fac cu apa, ies cam 150g)

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Multumim pentru urari. Azi mi-am luat liber sa stau cu puiuta mea, deoarece acum un an eram sub anestezie si deci n-am putut sa stau cu ea in prima zi.
MihaT va trebui sa ne intalnim odata sa le facem cunostiinta la fetite! Am vazut pozele cu blondina ta, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea!!!
Eu pot trimite invitatii pentru a vedea poze doar daca doreste cineva, nu am albume publice.
Ubi, Maria mananca cam asa (aprox):
ora 6 - 150 ml lapte cu cereale
ora 10 - fruct cu biscuiti 200 ml
ora 13 - piure de legume 200 ml
ora 17 - branza cu fructe 200 ml
ora 21 - lapte cu cereale 150 ml
ora 2 - lapte cu cereale 150 ml (da, inca manaca noaptea, nu dati cu oua, stiu ca nu e bine, dar nu putem renunta sub nici o forma)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

La multi ani celor 2 fetite sarbatorite de astazi, Maria si Alexia sa creasca mari, sanatoase si sa aiba o viata frumoasa.
Mai, da` copiii vostri mananca, nu gluma. Al meu Cris papa dimineata fructe cu biscuite si branzica max. 200g, la pranz ciorba sau felul 2, ce-i dau eu acolo, intre 150-200, niciodata mai mult iar seara, iaurt cu fructe, cu branzica si cu cereale cam 200g, cred ca ar merge si peste dar nu ii dau eu ca mi se pare suficient. Acum nu stiu, oare ar trebui sa suplimentez? Aaa, si tzatzi la culcare si la trezire iar noaptea de nenumarate ori.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Gabi, nu credeam ca mai e cineva care alapteza si zuua. credeam ca sutn ultima "pacalita". Eu ma aflu insa in perioada de renuntat la mesele de peste zi de la san pentru ca altfel nici nu stiu cum il voi intarca, pentru ca in majoritatea cazurilor adorame la san.

Anda nici nu stiam ca ai chemat o bona. Sper ca soacra ta e ok.

Andrutza o frizerie draguta pentru bebei e la Ciufolici, langa parcul Obor pe strada Christigiilor. Si piticu' meu are perisoru mare dar mai astept pana la primavara. E drept ca lui n-i cade in ochi Poate e o idee buna sa-i tunzi tu doar bretonul.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

LA MULTI ANI MARIA SI ALEXIA! SA FITI FERICITE, IMPLINITE, SANATOASE SI SA AVETI O VIATA CAT MAI FRUMOASA!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Multam mamici, m-am mai linistit. Constat ca mancam cat voi sau chiar mai mult. Cu toate astea...suntem inca la clasa de balet.
Noi papam asa:
La 8 dim: lapte NAN2 cu 2 lingurite de cereale sau gol - 250g. O luam la masa cu noi si mai ciuguleste 2-3 bucatele de paine cu unt. I-am dat si cascaval/swaiter dar mesteca la el....
La 11-12 cand se scoala dupa somn, fructe. Acum ii fac portocala, banana si gref la blender si-l bea ca pe un suc.
La 14:30 - supa sau felul 2 - cam 250-400g
La 17:30-18 - iaurt cu cereale
O luam cu noi la masa si mai ciuguleste iar paine cu unt - cu branza de vaci daca avem.
La 21 cel tarziu lapte 250g cu 2-3 masuri cereale.
Apa cam 200g pe zi cand se cere.

Si inca o intrebare. Ati inceput laptele din comert? Eu i-am dat ieri cam 30g de lapte Brenac de 1.8 si a baut. O mai las cateva zile sa vad reactii si pe urma vreau sa incep sa-i bag treptat laptele. Leta zicea ca i-a pus in biberon cu cel praf. Leta, ma insel? Cum ai procedat?

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Maria!
Alexia!

Daniela, eu vreau sa vad, pls...
stai linistita ca nu da nimeni cu oua, fiecare copil este diferit.
insa ar fi bine sa nu o mai lasi prea mult sa manince noaptea. ce variante ai incercat? apa in loc de lapte, ceai?? suzeta?

Rebecca mea este fan 100% suzeta, mai ales in timpul noptii. NU vrea frate, fara ea!
As'noapte a dormit cu mine in pat, ca asa a vrut d-ra...pe la 5 dimineata, a scapat suzeta sub pat, patul fiind pat de mijloc si lipit de perete, asa ca nici o sansa sa o recuperez prea usor. asa ca am lasat-o in pace, sa vad ce face...s-a frichinit mai bine de o ora, era agitata -nu a plins-dar se vedea clar ca ii lipseste si nu isi mai gasea locul. Asa ca m-am apucat sa caut pe intuneric prin sertare si am gasit una mai veche, cum i-am dat-o...in 5 min a adormit. dar eu sint cam adorimta azi, caci tocmai intervalul 5-7 l-am dat peste cap. cred ca o sa renuntam greu la ea...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Hai ca eu cand nu scriu cu lunile, cand nu ma mai opresc.
Constat ca suntem singurii care vrem sa tundem la copil mai mult decat bretinul si chica (care orcum nu sunt prea bine reprezentate)? DEci, noi am luat masina de tuns, sa il tundem pe Cristi nr. 1. Ne gandeam chiar la 0, dar am zis ca e prea "dramatic".

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Dana- si noi i-am tuns bretonul Alexandrei acum o luna jumate si sambata, duminica cand ii taiem turta, o si "coafam". Tot cu masina.

LA MULTI ANI:
STEFAN (ja)
MIHAI (la reveuse)
LUCA STEFAN (carlota)
MARIA (danielai)
ALEXIA (Miha T)

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput