bebelusi de ian-feb2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 12
PatriciaArdeleanu spune:
Noi papam asa;
- ora ~9 dimineata: 210 ml lapte
-ora ~12: o banana, mar cu biscuite, sau combinate+suc grapefruit
-ora ~4: supica/sau piure legume+carne/orez+ficat sau ou+legume, etc
-ora ~18: un iaurt normal sau cu fructe
_ora 21-22: 210 ml lapte cu cereale. (210 este apa). de cele mai multe ori lasa in bibe si 100 ml, dar are seri cind rade tot.
nu ii dau nimic sa ciuguleasca intre mese, bea ceai/apa/suc destul de mult. daca ciuguleste, nu mai maninca la ora mesei cum trebuie, si face mofturi.
Cred ca sintem inca in topul balerinelor, nu avem nici 9 kile inca.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
lbelciug spune:
Buna fetele,
sunt foarte entuziasmata! Tocmai m-am intors de la mag. Casa Retro de unde am cumparat cate ceva pt piticul meu. Pe mine ma interesau mai mult jucariile din lemn cu mecanica, dar din pacate nu am gasit prea multe pt varsta 1 an (contineau obiecte mici care prezentau riscul de a fi inghitie). Am luat in schimb un catelus care are un bat lung si pe care il poate trage/impinge si un suport metalic cu spirale prin care trec niste bile de lemn. Pe langa jucarii am mai luat cateva obiecte utile pt party copiii: coifuri, ghirlande cu LMA, scobitori cu tot felul de clovni in varf, baloane, trompetutze.
Kita, oferta nu vor sa trimita pe email caci cica le ia prea mult sa faca una.
Da, Sirimie, Matei merge singurel. Multumim pt aprecieri. Se baga pe unde nu-ti imaginezi ca ar incapea.
Spun si eu La Multi Ani sarbatoritilor de azi, Maria
si Alexia
. Sa cresteti mari si frumosi, sa aveti o soarta buna iar parintii sa aiba multa rabdare si intelepciune ca sa va creasca si sa va educe frumos.
Ptiiiii, parca nu mai am rabdare sa vina timpul ca sa-l sarbatorim si noi pe Matei. Sunt incantata rau de cumparaturile de azi. I-am luat si nepoatei bonei un mic cadou, niste forme pt modelaj cu plastilina.
Danielai, stai linistita. Nici Matei nu a renuntat la masa de lapte noaptea. Fiecare copil cu ritmul lui.
Andrutza, oare cu aparatul de tuns n-ai reusi sa-i faci o freza? Eu asa ma gandeam sa procedez cu Matei dupa motz. Acum nu stiu, e doar un sfat, dar tu faci cum crezi ca e bine. E drept ca fiind fetita, Simonica are nevoie de o ingrijire a parului mai deosebita... Sa-mi spui si mie te rog ce solutie alegi si cum a suportat-o Simonica. Pupici.
BDana, nu esti deci singura care vrea sa-si tunda copilul cu masina, nr 1. ![]()
Fetele, pe cine intereseaza, cartea Intelege-ti Copilul a lui Kay Kuzma (si nu numai) o puteti descarca de pe site-ul viatasisanatate ro.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze 11 luni
Professional pics
coraly spune:
BDana, cum sa fiti singurii? Eu l-am tuns pe al meu de 4 ori pana acum, si nu doar bretonul, ci de peste tot cate 3-4 cm. Si de cateva zile tot aman tunsul din nou, ca mi-e groaza. Chiar, mi-ar prinde bine o masina.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
crinuta spune:
Dana, si eu l-am tuns pe Rayan acum 2 zile, si i-am taiat destul de mult, de imi venea sa plang uitandu-ma la buclisoarele alea frumoase.
Bretonul i l-am tuns de 2 ori pana acum.
Referitor la lapte de vaca, noi intentionam sa trecem pe lapte de vaca cat mai tarziu posibil, asa ca deocamdata continuam cu lapte praf.
Crinuta si
Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
Nici eu nu trec direct pe lapte de vaca, macar pina spre 2 ani ii dau tot praf. Deja am inceput trecerea de la Bebelac la Nan Junior (1-4 ani). Pina face un an o sa ajung la Nan complet.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Patricia, si cum accepta Rebecca laptele Nan?
Noi inca suntem pe Milumil 3, mai ales ca lui ii place foarte mult si e foarte bun.
Crinuta si
Rayan
danielai spune:
Dana, mie mi se pare ca Cristi mananca cantitati normale. Nu vad diferente fata de Maria.
Ubi, bona a incercat sa-i dea lapte integral (fara sa ma intrebe, dar asta-i alta discutie) si nu i-a placut. Asa ca mai stam pe Bebelac.
Patricia, imi da peste mana la ceai si apa. Suzeta n-a vrut de la inceput.
Liviana, multumim pt pontul cu cartea.
Multumim celor care n-au facut urari!
alipiticot spune:
Buna seara!
Raisa mea mananca f putin fata de ce spuneti voi.
la 9.30 un mar cu iaurt,cereale, branza vaci maxim cate 3 lingurite de fiecare,dina care daca mananca jumatate e bine.La pranz bors sau supa sau altceva maxim un polonic,eu zic ca nu sunt mai mult de 150g,ea le mananca exact asa cum sunt facute nici pasate macar.
la 6, maxim 100gr de ceva,gen iaurt,branza cu smantana,piure,pilaf etc.In rest suge san seara si dimineata si noaptea de 2 ori.
Peste zi daca nu mananca bine ii mai dau lapte de vaca ,de la tara de la ai mei si bea cred cam 100ml /zi
Si la noi are 9 kg ,dar nu pare slabuta dar nici grasa.Eu sunt multumita la kg,mai nemultumita sunt de cum se alimenteaza.
Nu in ultimul rand La multi ani si sa cresteti mari si sanatosi Stefan,Mihai,Luca Stefan,Maria si Alexia
noi nu ne am tuns ca nu avem ce,suntem tare cheliuta cu f putin par.Dar nu mi fac probleme,asa mai arata si ea ca bebelus.
Va pup!
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
ana maria spune:
Alipiticot, dar fetita ta chiar nu arata slabuta. E tare haioasa si mi-a placut ca deja o dai in masinute. Eu nu ti-am raspuns la intrebari pentru ca intru rar si nu reusesc sa citesc tot.
Dau acum o cautare din urma sa vad daca te pot ajuta cu vreo informatie. Acum am gasit un mesaj si imi amintesc ca il citisem. Si Vi ctor Stefan are niste cercanase, m-am ingrijorat si eu putin. El are o piele extrem de alba si i se vad toate vasele de sange superficiale. As pune si pe seama asta micile cearcane. Oricum ma gandeam sa-i repet analizele de sange ca sa fiu sigura ca nu e anemie.
Ana Maria si Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!