bebelusi de ian-feb2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Buna seara fetelor!

La multi ani si sa cresteti mari si sanatosi Stefan,Mihai,Luca Stefan,Maria si Alexia!!! o viata frumoasa va doresc! pupici de la Codrin

si noua ne-a recomandat pediatra formula pina spre 2 ani cica! eu care nu i-am dat decit sin oricum nu ma pricep dar acum deja ma interesez! uite ne da o prietena putin Milumil 3 sa vedem miine dc ne place . ca sa stim dc cumparam... dc nu, mai incercam si cu altele. de exp lui ii plac ffffff mult Milubrei (mai ales 7 cereale cu lapte) dar cind i-am cuparat Nestle pt a mai varia modelul A REFUZAT!!! a tb sa le arunc si sa fac rpd tot Milubrei (noroc ca mai aveam) si le-a ras! deci e clar ca are preferinte!

acum am si eu o intrebare pt cunoscatoare: EXISTA FORMULA DE JUNIORI FARA AROME DE FRUCTE??? noi am vrea LAPTE SIMPLU!

crinuta si Patricia si cine mai da formula pina spre 2 ani, care ar fi explicatia? ca eu nu ma gindesc decit la concedii cind e mult mai simplu sa incalzesti rpd apa undeva si sa arunci praful in ea, decit sa umbli cu cutii dupa tine... ma rog, asta si pt ca noi sintem cam umblareti

merci mult!
pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, banuiesc ca Nan junior e fara arome.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Voi ii lasati sa mearga pe gresie? Daca da, fara sosete? Eu acum de cand cu frigul asta i-am pus papucei in picioruse, desi la noi tot cald e in apartament, dar cum el nu scapa nici o ocazie sa deschida usa si sa iasa nu am ce face.
M-a epuizat azi. Vrea numai lucruri interzise. Cand scriu la pc ( ca acum de ex) vine, imi da mana la o parte si vrea sa " scrie" el, iar daca nu il las mama ce urla.
Nu mai zic ca de ieri l-am invatat sa pupe si acum ma pupa ca o ciocanitoare.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Shobo, se recomanda lapte formula pana la 3 ani pentru ca este imbogatit cu vitamine care nu exista in laptele natural. dar asta e doar o recomandare, noi toti am crescut cu lapte de vaca.
Multumim pentru urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Crinuta, tocmai citeam ca ei asa invata, prin atingere. De-aia se enerveaza cand nu-i lasam (si Maria face la fel). Concluzia este ca ori il lasi, ori inchizi calculatorul ca sa nu-l tenteze.
Cu gresia, cu 2 perechi de sosete nu cred ca sunt probleme, mai ales ca zici ca e cald.

Mergi la inceput

Merci Daniela!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Multumesc Ana Maria si sincer m-ai facut sa ma simt prost ca ti ai cerut scuze asa ca am reeditat msj fara prima parte,ca nu asta a fost intentia mea.
Intradevar ea nu pare slabuta la fata dar la corp e normala fara multe straturi si daca sta cu fata in sus chiar se vad coastele.......
In legatura cu cercanele chiar sunt ingrijorata si poate totusi reusesc sa i fac analize.tot aman.
Crinuta noi o tinem intr-o singura pereche de sosete,chiar si pe gresie,dar asa am tinut-o mereu,acum depinde si cum l-ai invatat.ea cateodata daca e rapida pleaca si deculta,dar e f bine si cald in casa.
shobo eu vreau sa alaptez chiar si pana la 2 ani asa ca nu cred ca am sa i dau formula.Am si acum in casa o cutie de milumil de cand am nascut-o.Iar cu lapte de vaca,mai mult asa de sete si sa o invat cu laptele ii dau.
O seara buna!

Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Alipiticot, bravo tie ca vrei sa ii dai laptele tau pana la 2 ani.

La noi in bucatarie e frig de la hota, desi in seara asta am scos aeroterma si aia incalzeste in 5 minute, dar totusi, mi-e frica sa il las fara papuci pe gresie si deja nu il mai pot tine doar intr-o camera.
Deschide usile, da scaunul la o parte, mai precis il rastoarna pentru a trece si tot asa.

Voi le dati paste? Daca da, cum, in ce combinatie? Cu branza, cu pasta de rosii?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Ubi, eu ii faceam laptele praf cu 180 ml apa + 6 lingurite praf = 200-210 ml bauturica . Schimbarea de la lapte praf la lapte Dorna am facut-o asa:

ziua 1 - 150 ml apa + 5 lingurite praf + completare Dorna pina la 210
ziua 2 - 120 ml apa + 4 lingurite praf + completare Dorna pina la 210
ziua 3 - 90 ml apa + 3 lingurite praf + completare Dorna pina la 210
ziua 4 - idem ziua 3
ziua 5 - 60 ml apa + 2 lingurite praf + completare Dorna pina la 210
ziua 6 - 30 ml apa + 1 lingurita praf + completare Dorna pina la 210
din ziua 7 - doar Dorna

Practic am scazut cantitatea de lapte praf incetisor.
I-am dat lapte dupa aceasta schema si dimineata si seara. In cazul in care s-ar fi stricat la burtica i-as fi facut laptele praf cu zeama de orez, dar nu a fost cazul. Acum ii dau Dorna semidegresat (1,5 %). Cind am combinat cu laptele praf i-am dat Dorna 0,1%.

Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta si eu cred ca in ciorapi este de ajuns, mai ales ca ei nu stau intr-un singur loc destul de mult sa le inghete piciorusele...si Andrei cutreiera toata casa si l-am verificat de cateva ori dupa ce si-a facut turul pe gresie si avea piciorusele calde...eu ii mai dau pantofiori in casa dar doar fiindca vreau sa se obisnuiasca sa mearga si incaltat...
De ce vrei sa-i dai lapte praf atat de mult? Pe noi, pediatra deja ne-a trecut pe lapte de vaca, acum suntem in perioada intermediara....

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput