bebelusi de ian-feb2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Va multumesc din suflet pentru urarile de ziua Alexiei,si puii vostri sa creasca mari,sanatosi si sa va bucurati de ei.Azi am avut petrecere cu copii,a fost frumos dar obositor pentru ea.A primit multe cadouri frumoase.Acum a adormit,a cazut lata.Merg sa spal niste vase si am sa va arat si poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Crinuta, eu i-am luat paste integrale le-am fiert si le-am bagat in blender cu legume fierte (inclusiv rosie, dar fara cartof) si am pus chiar si putina rosie cruda. Dar nu s-a omorat cu gustul. I-am dat o data si niste paste la borcanel, nici alea nu i-au placut din cale afara. (tot cu legume erau combinate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, merci de raspuns. Eu insa am senzatia ca seamana cu mine la circulatia periferica, deoarece nu o data i-am vazut piciorusele reci, mai ales cand veneam de afara.

Referitor la laptele praf, tin sa ii dau in continuare deoarece e imbogatit cu vitamine, si din ce am citit se recomanda asa, pana la 2 ani cel putin.
Uite, analizele i-au iesit foarte bine, ma refer la cele de sange, deoarece cea de scaun o vom repeta, si banuiesc ca si laptele a avut un rol important in asta.

Ce face Andrei? Hai povesteste-ne ce face prin casa, sa vad daca doar Rayan face nazbatii, ca pe mine deja ma dispera.
Vrea domne' doar la pc, la telefon, in bucatarie, sa inspecteze el tot, iar daca opun rezistenta, valeu ce urla.
Incepe perioada grea fetelor...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna seara, fetelor! Noi am fost la petrecerea Alexiei(MihaT), ca e vecina si prietena noastra si sunt putin cheaunita de agitatie facuta de copilasi(6 in total - intre 1 an si 2 ani jumate), va inchipuiti fiecare vorbind pe limba lui si fugind de colo-colo. A fost f. frumos, poate intra si ea mai tarziu cu poze.

Si eu ma gandeam sa-l trec pe lapte pasteurizat pe Vlad, pt. ca nu mai mananca Milumil 3 aproape deloc. Azi nici nu a vrut sa guste macar...

Crinuta, eu ii fac paste stelute cu legume date pe razatoarea mica si ficatel de pui(sau piept) pasat in ele.

Shobo, si Vlad e fan Milubrei cu lapte si biscuiti, le mananca seara 5-6 linguri facute cu apa.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Daniela, eu am observat ca daca le fac la blender sunt cam cleioase. Nu stiu ce sa fac, dar vreau alta consistenta.
Uite, nu m-am gandit sa le amestec cu legume, voi incerca, suna bine.

Mai dati-mi idei de papa, ca nu stiu ce sa ii mai fac. Ne mai inspiram una pe alta.

Miha, asteptam pozele!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, ma bag si eu in vorba: Vlad fuge la calculator cand eu ma ridic de acolo, bate cu amandoua mainile in tastatura(cica scrie), trage mousul de coada(adica de fir), opreste si deschide monitorul de n-spe ori, iar daca vin si il cert, se ascunde sub masuta(calculatorul e pe o masuta). Alte nazbatii: scoate rufele murdare din masina de spalat si le intinde prin casa, l-am gasit cu peria de la aspirator in gura, se duce la usa de la intrare si tipa " pa-pa" si bate cu manutele in ea de se aude pana la parter, se urca si se da jos din pat...si nu mai imi vin acum in minte.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Bubu pe langa toate, dar absolut toate trasnaile enumerate de tine Iustin mai face cel putin una :arunca in wc tot ce ii cade in mana si nu vreau sa va zic cate suluri de hartie igienica au avut aceasta soarta ,fiind cele mai la indemana.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Si dra mea ma duce la usa si bate cu manutele si face pa si vrea afara degeaba imi bat eu gura sa-i zic nu mamico afara e groaznic de frig...

Crinuta, ca sa scapam de pacoste i-am dat o tastatura veche si un mouse pe care i le-am pus pe jos. Asa protejam calculatoarele noastre.

Leta, am inceput si noi cu laptele pasteurizat. Dar zilele astea si-a dat complet peste cap programul de masa, ba nu mananca la 10 ba nu mananca la pranz... azi a refuzat si fructele si iaurtul, practic a mancat doar 220 ml de lapte dimineata, foarte bine la pranz, deloc la 17 si cam 160 de ml acum seara...

Lumea zice ca e de la dinti.

Om vedea

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Mergi la inceput

Aha, m-am linistit!

Hai mai povestiti ce fac puii ca e tare amuzanta perioada asta.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ana Maria, soacra-mea e bine dar ne-a anuntat acum vreo 3 saptamani ca e cazul sa cautam bona, ceea ce am si facut.

Ce mai face Irina: Danseaza. Plange cand imi aude vocea. Daca e singura si intra bona, vrea la bona, daca e cu bona si intra taica-sau in camera, nu mai vrea decat la el, daca apar si eu s-a rupt filmul, mi se arunca in brate si se lipeste de mine si se cocoata pe mine si ma trage de par si rade si iar mi se arunca in brate, cam cum face cu jucariile de plus care-i plac: isi lipeste capsorul de ele si face iiiiii... copil, deh...

In dormitor avem o veioza cu trei trepte de luminozitate care se aprinde la simpla atingere. O avem de vinerea trecuta si am impresia ca nu o vom avea pt mult timp pentru ca irinei ii place si o stinge si o aprinde de cateva zeci de ori pe zi. Toaleta a descoperit-o abia ieri, nu are acces la Hartia igienica si nici la cosul cu rufe de spalat.

Si cam atat... pana acum...
MihaT, sa-ti traiasca fetita...

Doamnelor, cand ne transformam in "copilasi de ian-feb2005" poate ar fi o idee buna sa strigam catalogul si sa refacem lista. ce ziceti?

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Mergi la inceput