bebelusi de ian-feb2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Felicitari Ixxi, bravo pt. piersicuta!
Si Ducu meu merge singurel tot asa, 3-4 metri, apoi o ia putin pe aratura si se lasa in fundulet, dar cand vrea sa ajunga undeva se duce in picioare! Pai sunt mari de-acum...

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Ixxi, sa iti traiasca piersicuta mergareata. Am vazut-o in albumul de Craciun si e tare dulcica.
Galaxy bine ai revenit si acomodare cat mai rapida si mai usoara.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Felicitari Ixxi.

pupici Piersicutei din partea noastra

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by coraly

My God! Dana, ce e cu reptila aia in farfurie???

Doamne ce-am mai ras, ai fost mortala cu intrebarea asta :)

Dana (BDana), stiucile arata super si au fost cu siguranta foarte gustoase. Si eu zic ca iti seamana Cristi. Ce a ales de pe tavita?

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Patricia ,Kita multumesc pt raspunsuri.Kita daca te poti uita chiar te rog sa-mi zici si mie daca merita sa ma mai duc.
Ixxi felicitari pentru umblareata.
Si Iustin merge in picioare de cateva zile,iar eu cand l-am vazut cum tremura ca o piftie si totusi are vointa sa mearga in picioare m-am topit.Am scris si pe forum dar din pacate nu a vazut nimeni

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Gabifelicitari pentru Iustin umblaretzu..O sa aiba curaj si acusica o sa-i treaca si tremuratu..
Ixxi multumumim de urari si ii dorim piersicutei sa invete sa mearga din ce in ce mai bine..
Si nu in ultimul rind LA MULTI ANI!! sarbatoritilor de azi STEFAN, LUCA si MIHAI sa cresteti mari si sanatosi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Gabi, scuza-ne, nu a fost cu intentie.
Felicitari pentru umblaret.
Asta e, suntem toate ocupate, stresate, mai scriem cu un ochi la pc, altul la copil, asa ca e imposibil sa nu ne scape ceva, cel putin mie imi scapa multe.

Bubu, ti-am ramas datoare cu un raspuns: nu mai e mucos, eventual are ff putin, dar fata de cum a fost e ok.
De 3 zile nu l-am mai chinuit cu pompa minune.
Pompa e buna, dar din pacate secretiile se refac.
La noi toata povestea asta a durat cam 5 zile.
Vlad cum sta?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Cory, Crinuta multumim .Mai eu am glumit fireste ca inteleg ca timpul este limitat si este imposibil sa nu ne scape cate ceva.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Felicitari Iustin si din partea lui Vlad !!!

Crinuta, Vlad tot mai are mucisori vascosi si albiciosi, mai folosesc pompita de 4-5 ori pe zi si a cam inceput sa fuga de ea! Mai tuseste putin, cand se mai aduna secretii in gat, haraie putin acolo, si parca si-ar drege glasul, daca intelegi ce vreau sa zic. Eu zic ca e spre bine...sper!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Ixxi, Gabi si Oana (Bubu), felicitari pentru umblareti! Abia astept sa-l vad si eu pe-al meu.

Anda, felicitari pentru noua titulatura, deci sa inteleg ca avem pile pe la stapanire? In ceea ce priveste articolul, adevarat ai grait. Am dat si eu FW pe la prietenele mame sau viitoare mame (sper sa nu le fi speriat prea tare).

Ubi, scumpa Alex, cu servetelele. Ia vezi si tu partea plina a paharului: ai o fata ambitioasa si care duce treaba la bun sfarsit, dovada ca nu s-a lasat pana le-a scos pe toate din cutie

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput