bebelusi de ian-feb2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
lbelciug spune:
BDana, daca tot am ghicit, spune-mi te rog si cum ai preparat pestele. Cu ce l-ai umplut? Mercic. Banutul cum l-ai folosit? Ai lipit parul cu ceara de el?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze 11 luni
Professional pics
BDana spune:
Liviana am luat motul taiat si l-am lipit cu ceara de banut. Noi nu avem mult par, si nici motul nu era foarte bogat asa ca nu a fost prea greu.
Cat despre stiuca, sotul meu o jupoaie CU GRIJA, atunci cand este pe jumatate dezghetata (se taie doar pe burta) si apoi scoate oasele din carnea ramasa. Carnea se da prin masina de tocat, apoi se amesteca cu ceapa calia, ou, peste afumat, verdeata, eventual si ciuperci maruntite si se baga toata compozitia in pielea de stiuca. Se baga la cuptor si...gata. Se serveste cu sos de rosii, cu diferite condimente, dupa gust prin el.Sper ca nu am uitat ceva. Oricum, treaba asta e de efect, la anumite ocazii si nu numai.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Prima aniversare
bubu05 spune:
Liviana, i-am vazut pe baieti despuiati
. Imi plac mult pulovarasele lui Matei, cine i le face?
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
Hihi Oana, ti-au placut baietii mei asa-i?
Cam destrabalate pozele, dar frumoase. Pulovarasele mi le face o tanti, o cunostinta, nicidecum ruda si culmea e ca nici bani nu vrea (ii fac insa mici cadouri in schimbul manoperei).Imi place tare mult cum le face, are imaginatie si poate reproduce orice desen de pe hartie prin lucratura manuala.
Bdana, merci de reteta, insa cred ca zic PAS. E prea risky jupuitul de piele.
Mai mai dar pe unde se ascund restul fetelor? Banuiesc ca nu afara caci e prea frig...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze 11 luni
Professional pics
galaxy spune:
Salut fetelor!
In primul rand, va multumesc pentru urari!!
Noi inca incercam sa ne acomodam. E o tara noua, si cam totul e diferit pentru mine.
Robert creste, vorbeste mult, merge singur prin casa. Ii place foarte mult sa cante si sa "citeasca" carti. Sa facut un baiat mare si dulce. In decembrie am facut vaccinul ROR, deci suntem si noi immuni acuma. ![]()
Am si eu o intrebare: cat platiti voi pentru vaccinul de 1 an si care vaccin ati facut? Noi pana acuma am facut Hexavac.
Va pupam,
io, tati si Robert(22.01.2005)
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.
bubu05 spune:
La multi ani, pt. sarbatoritii de azi:
STEFAN
MIHAI
LUCA STEFAN
Sa cresteti mari!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Alina Maria spune:
Buna seara , am intrat acum cand am venit de la lucru sa urez un mare La multi ani scumpilor nostri Stefan , Mihai , Luca , sa va faceti mai si frumosi si sa ii inbucurati pe parinti vostri !
Galaxy bine ai revenit si tu , ma bucur ca sunteti bine , cat despre acomodare , sper sa fie cat mai repede castiu cum e . Multi pupicei lui Robert din partea noastra si asteptam poze .
Fetelor mie ciuda pe voi camai aveti timp sa faceti mancaruri asa de sofisticate eu de abia pot sa fac o ciorba si aia o data pe saptamana .
Multumesc mult Magga si tu esti o dulcica .
Va pup !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an 
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Witchie spune:
Alina nu am uitat de povestea ta si inca nu am sters-o din pacate insa nu am avut timp sa o pieptan. Daca mai ai rabdare e perfect, nu am renuntat la idee.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...
ixxi spune:
am intrat si eu putin sa ma laud.....piersicuta mea a inceput de ieri sa mearga singura!!!!!!!
ieri facea doar 2-3 pasi, iar azi a inceput cate 3-4 metrii, este asa de incantata.....numai in picoare sta! iar eu sunt asa de fericita....caci cade franta de somn si doarme neintoarsa...
ce mare s/a facut piersicuta mea!!!
Beatrice si
piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi