bebelusi de ian-feb2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Dana, Rayan sta inca in tarc putin, dar numai dupa ce vede ca degeaba riposteaza.
La cate prostii face nu il pot lasa nesupravegheat, asa ca daca ies din camera pt mai mult timp sigur il pun in tarc.
Ziua doarme doar in tarc.

Vestea buna la noi este ca am scapat de suzi complet. Nu a mai cerut-o deloc, adoarme fara.
In sfarsit imi merge si mie forumul, desi greu, dar macar pot scrie.

Liviana, am facut aseara melcisorii, nu puteam deschide sa vad detaliile, asa ca am facut din memorie si au iesit super.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

My God! Dana, ce e cu reptila aia in farfurie???

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Cu placere, Crinuta.
Vad ca si lui Bubu i-au iesit pateurile ca si melcisorii nostri. Probabil retetele sunt asemanatoare.
Am mai pus si noi cateva poze.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze 11 luni

Professional pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Magga, am mai auzit de varianta de a renunta la 2-3 gratii, cit sa poate cupilu' urca/da jos cind vrea, chiar o colega de-a mea a procedat asa,dar mai spre 2 ani, incolo. Asa am de gind si eu sa ii fac mai incolo, sa invete insa sa se urce singura si da jos ca inca nu stie, deocamdata ii fac eu instructaj pe canapea

coraly, sa stii ca am auzit de la diverse cunostinte care locuiesc in occident (Italia, Sua,) ca in case nu au foarte cald, adica stau cu pulovarase, helancutze, etc, in casa, nu ca la noi, in picioarele goale si maiou. Cel putin, eu asa ma simt bine, aseara, cum am vazut ca a scazut putin temperatura si mi-era frig la umeri , am dat putin drumul la caldura (AC)...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by coraly

My God! Dana, ce e cu reptila aia in farfurie???

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Coraly, nu e o reptila, ci peste! Daca nu ma insel sunt 2 bucati de stiuca.
Dana, ai folosit cumva banuti de argint pt parul taiat din motz?

Poze 11 luni

Professional pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

BDana, chiar iti admiram pozele cand am intrat pe forumul de "la bucatarie" si ma uitat la pestele ala de pe platou, arata super! Si piticul parca seamana cu tine?

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ibelciug, pai mi-ati facut pofta, tu si Crinuta, dar din lipsa de sunca, am facut cu branza telemea. Au iesit f. buni. La melcisorii cu sunca ai rulat toata foaia aia de aluat, sau ai taiat-o pe jumate?

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Coraly m-ai amuzat. Intr-adevar sunt stiuci umplute. Bingo Liviana. . Am folosit un banut vechi, de argint, pe care Cristi la primit de la nas la botez.
Oana pe bucati parca are de la mine, dar per ansamblu e taica-su.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Prima aniversare

Mergi la inceput

Bubu, daca te referi la lungimea foii de aluat, da, am lasat-o intreaga. Foaia dintr-un pachet am taiat-o in 3 sau 4 fisii de circa 10 cm latime si apoi le-am intins cu sucitorul ca sa se subtieze si sa ajunga cam la 13-15 cm latime.

Poze 11 luni

Professional pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Se vede ca nu sunt mancator de peste

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput