bebelusi de ian-feb2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 5
Witchie spune:
Kita, diplomatul trebuie sa stea cam 24 de ore la frigider ca sa se intareasca frisca. Si eu am facut pt ziua irinei tot cu frisca vegetala si a fost foarte bun. dar l-am facut intr-o cratita mare in care am pus un celofan si l-am montat invers: practiv fundul cartitei a devenit partea de sus a tortului, apoi blatul, iar un strat de crema si deasupra al doilea blat: strans celofanul si tinut la frigider 24 de ore, a doua zi rasturnat pe platou, a iesit minunat!
Nu te grabi sa-l arunci.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...
Witchie spune:
Ubi, si irina are aceasta placere deosebita cu servetelele umede. Dar cand o schimbam si sta pe masuta de infasat si arunca asa, unul cate unul...
Raportam si noi: 9 kile si 74 de cm. Ramanem la balet.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...
PatriciaArdeleanu spune:
kita, merci
Gabi, nu stiu ca nu am mai intrat de mai bine de o saptamina, dar paote intru diseara si iti spun.
Ubi, cum adica atirnata de tablia patului??
sarise deja din patutz???cel putin asa imi suna mie atirnata... sau aplecata peste tablie??mie mi-e si frica sa o mai las prea mult in patutz, nu se lasa foarte jos (nu ca ar petrece f mult timp in patutz
).
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
kita spune:
Anda merci, dar data viitoare incerc si cu frisca din smantana
Ubi si de acum incolo unde o sa o tii in timpul zilei pe Alexandra?, ca iti este frica sa o mai lasi in patut, nu?
Gabi I, la mag de pe Mosilor incepuse sa cam bata vantul printre rafturi, pentru 12-18 luni abia de mai gaseai ceva ca sa combini, mai bine zic sa te duci la cel din Tei sau chiar la Carrfour colentina (na ca m-am bagat in discutie, nu va suparati nu?)
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
Ubi spune:
Patricia - da, a se citi: statea atarnata peste tablia patului
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
Ubi spune:
Kita - pai eu sunt socata, nu ca fiica-mea era aplecata peste tablia patului ci ca scosese din cutie toate servetelele umede. In patutul de lemn, chiar daca sta foarte aplecata nu are sanse sa cada (deocamdata). In cel din sufragerie (care se si strange si pe care-l folosesc ca tarc, abia ajunge cu nasul la margine). Eu atunci o pusesem sa doarma ca in rest, daca am ceva treaba o catapultez in cel din sufra.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
bubu05 spune:
Si Vlad e campion la scos servetelele umede din cutie !
Eu am facut niste pateuri cu branza. Vreti sa vedeti? Iata-le
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
magga spune:
Citind isprava Alexandrei, realizez ca sunt singura nebuna pe aici care-a dat jos o parte din gartiile patului copilei. Sincer, mie mi se parea ca nu-i prea mai pria dupa gratii si l-am pus pe sotz sa taie un rind din ele. Pentru cei de la protectia copilului, sa stiti dumneavoastra ca la virsta asta copilul are suficienta notiune a spatiului cit sa nu cada ca prostul si oricum patul e jos si sub pat e o saltea si desi intr-o luna n-a cazut niciodata, daca va cadea, cade pe moale. E atit de simpatica cum se instaleaza singura in patutz cind i se face somn, iti vine sa o papi nu alta. Iar in weekend se trezeste inaintea mea, iese singurica din pat si vine sa ma caute. Sper sa nu ma luati drept vreo mama inconstienta, am stat sincer sa ma gindesc, le povestesc sau nu le povestesc, pina la urma m-au mincat degetele si am scris-o. Ca sa nu mai zic ca am desfiintat si masa de infasat, oricum nu ne lasa sa o schimbam decit in picioare.
Coraly, ce chin !!! Eu am ajuns la concluzia ca injectiile sunt totusi mai avantajoase decit cele pe cale orala, sufera copilul pe moment, dar nu lasa urme. Peste papa ?
Alina Maria, esti o scumpa si foarte atenta, precum intotdeauna, si sa stii ca mie mi se pare ca Mandy are si ceva de la tine, dar n-as putea spune ce anume.
Crinuta, poti tu te rog sa schmbi si la noi, 9.660 si 80 de cm. Am facut o tura la medic pentru ca nu mai facuse copila kk de 5 zile si am aflat ca e totusi ok si ca totul e bine. Mai ales ca a facut tocmai cind era la control.
Lavinia, sincer nu stiu cum am facut pozele alea, caci si atunci cind este cu taica-su zici ca are copilul capul mai mare decit al lui, ceea ce in realitate nu este asa, mai ales ca mie mi se pare ca pe zi ce trece e mai slaba si ca picioarele sunt din ce in ce mai bete. Numa obrajii sunt de ea, dar are si cui semana. Chiar n-a luat decit 100gr intr-o luna, desi doctoreasa noastra zice ca e normal. Noroc ca nu-mi cistig viata din fotografie, ca nu cred ca m-ar plati clientii.
Liviana, ti-ai dat tu bine seama, la mine-n casa e mai frig, 19 grade ziua, 16 noaptea, dar n-o imbrac chiar asa de gros, jacheta era de bumbac si tocmai ne intorsesem de afara, iar restul erau rochii, alea-s intr-adevar de lina, pentru ca n-am covoare si parchetul e mai rece, ca sa nu mai vorbesc de gresie.
BDana spune:
Kita multumim ptr vizionare si copliment. Cat despre cumintenie...mai lucram la asta. 
Mai, mamici, pai copii vostri stau in patut, ceea ce e bine, ca al meu nu sta decat 2-3 minute cand sunt la baie sau duc gunoiul la ghena sar si atunci se lasa cu tipete si ros marginea patutului care este din lemn. De jur imprejur sunt urme de dintisori, iar mie mi-e teama sa nu ii intre aschii in gingie...
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Prima aniversare
coraly spune:
Magga, io nu stiu cum e mai bine, ca noi am facut o tura oral (cefalosporine, care se zice ca nu dau efecte asa grave) si apoi gentamicin injectabil...si cred ca de la aia ni se trage.
Scuze daca sunt indiscreta, dar asa vreri voi sa fie temperatura? Sau asa e situatia? Mi se pare cam racoare.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an