Bebelusi de martie - aprilie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Gabrianah, Carmenduta - va multumesc!

Rrox - ai dreptate, am incercat sa fiu mai ingaduitoare, drept care n-am mai dat pe acolo.
Si ultima oara cand am incercat (de fapt vroiam doar sa mai citesc), adica sapt trecuta, am aflat ca inca o mamica a trebuit sa renunte la sarcina. Biata de ea era in 5 luni, a trebuit sa i se provoace nasterea. Nu ne-a dat detalii fioroase, sa nu le sperie pe celelalte gravidute, dar iti dai seama ca iti lasa un gust amar...
Asa ca asta e unul din motivele pt care zic ca la noi e mult mai bine

Excelenta ideea cu lamaie in supica, Irinei ii place gustul acru de nu se poate. Poate asa o conving sa manance legumele mai cu avant...
Va pun si poze cat de curand. Ioanei cu ochi albastri!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna fetele mele dragi....

|URAAAAAAAAAAA mai avem un pic si scoatem "copilul" de la reanimare cu atatea mesaje de iubire de la atetea supermamici dulciiiiiii...Pai sa le pupacim pe toate!!!

Noi azi am coborat tarziu ...de fapt ne-am trezit tarziu ..apoi am dat buna dimineata Dariei care ne astepta cu cafeaua pregatita.... dupa care am trecut la treaba ca 2 zile am somat..dar nu pe Net... si in curand ajung rufele pana la tavan si vasele din chiuveta o sa ne sufoce..acum am luat o pauza micaaaaaa sa va pupam si sa va scriem cate ceva.

Nino ...noi am schimbat deja un patut ca saream parleazu, desi acela era coborat la ultimul nivel..cel de acum este el mult mai mare (cica este destinat copiilor peste 6 luni pana la 3 ani ) si "zabrelele" sunt mult mai inalte ...ati putea sa incercati ..daca se mai poate sa dati voi gauri ptr inca in nivel mchiar daca nu e prevazut.Capul sus ca acu se face mare si il lasi la joaca in fata blocului cu copii ..Cat despre bors ...mmmmm a facut Ben aseara `one sup`( ciorba pe romaneste) o bunatate ..ti-o zic io care atunci cand mananc ciorba e sarbatoare nationala....dar parca merge dreasa cu niste bors

ionela_r
Pupacim babuta nazdravana

ocrainic ne bucuram ca sunteti bine si ca ne cititi--acu mi-am dat eu seama de unde are David ochii aceia superbi ,,,pupici si bafta la tenis ....simpatic grecu.....Zuzule si Adela toti greci sunt asa ???????ca parca as face o excursie solo in Grecia...de fapt ce intreb eu de greci cand mama ce barbat era Apollo...hai ca iar am luat-o pe aratura ..saracul neuron e pe duca ce sa ii faci

Caramella
superba plimbareata ...si e buna berea dupa papa?...pupam si Craciunita frumoasa

carmenduta2003 sarut mana de aprecieri ...va multumesc la toate ..v-am zis ca mi-o iau in cap de atatea cuvinte frumoase...anyway ..si Benny de pe la 5 luni jumatate a inceput sa refuze laptele praf ..pedriatra mi-a recomadat sa nu il scot sub nici o forma din alimentatie( laptele) pana la 1 an cel putin ..l-am pacalit cu lapte cu cereale ...apoi am gasit lapte cu diverse arome ..cu legume ,fructe,vanilie si biscuiti ( daca ii puneam eu biscuiti in lapte nu era bun ) si cu astfel de laptic ne ducem noi zilele de pe la 6 luni...adevarul ca e cam scump ..dar e gata facut...nu stiu daca in Ro exista dar ideea e ca sa incerci sa il mixezi cu cate ceva ...pupici lui Brad Pitt ca e o dulceata ..si azi am mai vazut odata pozele ..sunteti o familie frumoasa

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ocrainic - am vazut si eu pozele!!
inca un bebe frumos si zambaret!!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

aha,deci perfuzia a inceput sa se faca simtita;bine ca n-am ajuns la transfuzii
Eu sunt din nou zombi,nu stiu ce se intampla,dar Alexut are (aproape)9 luni si nu-si mai regleaza odata somn,papa etc.Mancam cu plansete,ne jucam cu maraieli,sclifoseli si cersit in brate si ne culcam cu urlete si lupte interne.Cand zambeste,lasand la o parte ca are cel mai fermecator zambet pe care l-am vazut vreodata,e sarbatoare nationala.Daca il gadilam,isi pune pumnuletul ala grasut in gurita sa nu rada,dar la plans nu se abtine asa,ala este free.Aseara,dupa ce cazuse la datorie la 21:20,s-a trezit la 0:45 si pana la 3 am tinut-o intr0un plans.Motivul;il mutasem in alta camera,mai calduroasa.Camera era noua,nemaivazuta?Nicidecum,era camera in care ne jucam in fiecare zi,ore in sir,dar din patut probabil ofera o perspectiva mai infricosatoare decat din tarc!Apoi,ca nu cumva sa ne pierdem antrenamentul,s-a mai trezit de control de vreo 2 ori,la 4 si la 6,apoi la 7 definitiv.Cu asa program,sa tot fii binedispusa si binevoitoare

LA MULTI ANI George!
Felicitari pentru premiera dintoasa,Julia!
andira,vezi ca stii unde ti-e locul?La infuzie cu tine!
ank,dana,adriana-impresionant!
carmen,imi pare rau,dar ai circumstante atenuante,si pot sa-ti spun ca numai cine nu munceste nu greseste,nu e nimeni perfect,asa ca fruntea sus!Mi-a placut onestitatea.Alte persoane ar fi declarat ca au stiut totul dar s-a produs o nedreptate sau o eroare...
hiroral,ocrainic,gabrianah,marox,ana,valenka,danna...asta da infuzie[sper ca n-am uitat pe nimeni,dar la asa navala],aveam nevoie si eu sa va simt in preajma si mi-era dor de voi!Pupici!Si profit sa multumesc tuturor celor ce s-au dovedit prietene sincere,tuturor celor ce m-au rugat si convins sa raman,inclusiv mamicilor de pe alte topicuri,care mi-au scris pe privat,a fost o surpriza placuta sa vezi ca insemni ceva si ca atatea persoane isi amintesc cu duiosie si gratitudine ajutorul oferit la un moment dat si ca asta primeaza!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

andira Frumoase vorbe ptr copilasul nostru...capul sus tragedii se intampla dar trebuie sa fi optimista , vesela si fericita ptr ca bb mic o sa fie sanatos si fericit alaturi de o o mamica frumoasa, un tatici fericit si o surioara superba

carmenduta2003 Iubita sa nu te simti fraiera ..asta e ..mai sunt concursuri ,iar tu esti in stare sa le treci ..se mai intampla ....Rares are o mamica desteapta si frumoasa si va fi mandru de ea

Hiroral Subscriu la ce a spus Rrox

quote:
E din ce in ce mai dulce! Mai povesteste-ne despre ea daca ai timp
...va pupam...

rrox3 pupci de la Benny ..aseara stia ca va uitati la el si vroia numai in brate

danuta_t va asteptam cu drag inpoi cand aveti timp

gabrianah multumesc si tie ptr cuvintele frumoase ..asta e legea compensatiei ..un pic de durere dar rezultatul e cel mai bun...multa sanatate lui Nati ...super la teatru ...Sebi a fost numai cu gradi ca eu aveam program si de 18 ore ...dar ne-am luat revansa in vara cand am fost la teatru in parcul de distractii si a fost super frumos ..si Benny era fascinat de lumini si miscarea de pe scena

ellinia...pai suntem fete vorbarete..

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Mergi la inceput

ocrainic,cum vad pozele,ca n-am priceput?

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

caramella,am vazut o fetita careia ii sta superb in rosu si pe care o fugaresc baietii chiar si in roz,si niste parinti foarte tineri si frumosi!

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

mamacita Pai cred ca piticii nostri s-au inteles ...asta e CONSPIRATIA SPECIALILOR ...ca nu vezi ca nu ne lasa si pe noi sa facem nani pui .....Ma bucur din suflet ca te simti din nou bine alaturi de noi si ca acum stii cat pe importanta esti ptr noi ..ca si fiecare Supermamica din listuta si nunumai ( ca sa lasam listuta deschisa)

An-k ce face Bia ? e mai bine? Dar voi ? Va pupam si va dorim sanatate maxima

Danna_J Ne e dor de voi dragi printese...speram ca totul e bine ..pupici ptr printesa Sara si ptr mamica ei dulce si frumoasa

Adseana Ce face Ale ? Cu ce pozne ne mai incanta?

Andrruzza Vrem vesti despre voi

Ana71 mii de ptr tine si amandoi ingerasi tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

dragele mele, cum am promis, I'm back. am inceput serviciul si am gasit ceva timp sa citesc ce ati mai scris.

alessia, pupici pt mesajul "stimulator" si merci ca ne-ai pus si noua poza la Speciali.

mamacita, ce bine ca ai revenit. le asteptam cu drag si pe andruzza si adseana.

rrox, merci pt multimea de sfaturi. ce bine sa fie prin preajma mamici cu experienta.

nu am apucat sa vad albumele individuale, numai pozele Specialilor. toti bebelacii sint niste scumpi, iti vine sa ii maninci.

noutati despre noi: maimutele mele sint acasa cu mamaia si tataie. le maninca urechile. ieri a fost si tati cu ele acasa dar azi sint numai cu bunicii. sa vedem cum se descurca pt ca e cam problema cu somnul. sint invatate da mearga cu mine la culcare si avem circ de fiecare data. cum le pui in patutele lor cum incepe programul. Livia urla si Maya mormaie. cind Livia oboseste si vrea sa doarma, Maya se ridica in picioare si incepe sa zgiltiie patul. si uite asa trece o ora. pina la urma adorm amidoua de oboseala, dar iti scot ceva peri albi intre timp. sper sa reuseasca sa le culce ca altfel nu te mai intelegi cu ele.

va pup. fug la datorie.
Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calimend spune:

Buna fetelor! Sunt pe aici de ceva vreme dar am asteptat un moment sa ma "bag"si eu printre voi cu cateva vorbe.Eu sunt Alina ,din Iasi ,am 30 ani si un bebelus Calin David de 10 luni (nascut pe 18 martie 2005 ,cu 3.700kg si 55cm)--- care merge deja singur si are 6 dintisori ,iar unul in curs de iesire ---te rog frumos Alessia105 sa ne treci si pe noi la "specialii"---
Ellinia si al meu bebe a refuzat la un mom dat sa manance legumele la pranz ,dar l-am pacalit cu banana-luam o lingurita de legume cu carnita si ii treceam varful prin banana pasata -si el, simtind gustul dulce, inghitea tot .A durat toata treaba in jur de 2 sapt.Apoi am descoperit ca nu-i plac legumele aromate (telina,patrunjel) si le-am eliminat de tot. Am introdus in schimb broccoli si dovlecel.Nu renunta la lingurita ca s-ar putea sa regreti mai tarziu.Succes.
Cenia nu cred ca este vreo problema ca nu ti-a venit ciclul (daca ai fol. met.contraceptive).Eu am intrerupt alaptarea la 7 luni si mi-a venit ciclul la 9 luni .Dureaza oleaca pana se regleaza organismul dupa nastere. Pe de alta parte sunt pers care chiar daca alapteaza au ciclu din primele luni dupa nastere.Eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji.Va pup cu drag de la Iasi!

Mergi la inceput