Bebelusi de martie - aprilie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Daca m-am apucat de vazut poze, acum ma uit la toate.

Asa ca am vazut si "gogoneata" Alicia, care este, cred, cel mai blond copilas din grupul nostru, seamana cu mamica ei. fetitei frumoase.

Si am revazut-o pe micuta papusa de portelan, Karen, frumoasa japoneza. Hiroral, nu ne mai incanti cu niste poze mai noi?

Rrox, mi-am adus aminte de expresia Ioanei in cateva poze, cu nasucul incretit. Si Rares face la fel, are o mutrita dulce cand isi increteste nasucul, si scoate un sunet de zici ca vrea sa-si sufle nasul. El isi stramba si gurita, isi increteste si fruntea, i-am o poza pe aparatul unor prieteni, o sa o pun in album cand ne vor aduce CD-ul.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

carmenduta2003 multumim frumos.Si Rares este un dulce.
Dora nu mai bea lapte ziua, de la 5 luni.Abia o pacalesc noaptea.

ninocikap nu mai poti sa-l lasi singur niciu o clipa.
Si Dora este o nazdravana.

Acum tipa de somn.
pupici
Ionela si Dora

http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

carmenduta eu ii pun si cate un pic de bors facut in casa de mama mea, nu cumparat, si ii place si asa... eu zic ca poti sa il incerci o data sa vezi daca ii place... Alex mananca masline... am gasit unele care nu sunt sarate... si ii mai dau mamaliguta cu branzica si un pic de unt... din gris i-am facut si eu galusti in supa de pui.. dar amestecat doar cu galbenus...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

ionela asa e nu pot sa il las .. ideea e ca el merge bnisor in picioare.. dar iti dai seam ca trebuie sa stau tot asa dupa el... patutul mai era scaparea mea.... si acum am pierdut-o.....

Caramella vazut si eu gogoneata.. ce blonda e.. si baietelu ala rau care vrea sa o pupe.. pai intai sa o scoata in oras...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ellinia iaurt cu banana nu i-am dat niciodata, eu banana i-o dau cu branzica si cu mar sau portocala. Iaurtul de obicei cu para si cereale, dar ii mai dau si cu borcanel Hipp mere+afine sau unul cu multe fructe. I-am dat si cu piersica Hipp, dar a fost prea acrisor, l-a mancat mai greu. Nu a avut nicioadata probleme cu stomacelul.

Andira Ce mai face irina? Povesteste-ne ultimele ispravi! Ma bucur ca-ti place tot la noi si nu fugi la mamicile celelalte . In rest, fii mai ingaduitoare, pe orice forum intrii sunt mai multe mamici la prima sarcina si multe nestiutoare. Familiile cu mai multi copii sunt inca minoritare, in special in randul celor cu acces la Internet si computer. Oanei!

Carmen Multumesc! Ioanei ii place la nebunie sa-si increteasca nasucul, cum spui tu. Cateodata si sufla, alteori doar stramba din el. E tare haioasa. Cum e cu examenul, cand il ai?

Hiroral Am vazut ultimele pozici cu scumpa de Karen! E din ce in ce mai dulce! Mai povesteste-ne despre ea daca ai timp. Am vazut ca are si o prietena draguta. Si a zburat cu avionul?

Nino se pare ca trebuie sa faci ceva cu patutul lui Alex. Trebuie inaltate lateralele. micului explorator! Poti sa-i acresti supica si cu zeama de lamaie, abia primeste niste vitamina C suplimentara. Eu asa ii facem Mariucai, dar asta in jurul varstei de 1 an, pana atunci am cam tinut-o cu mancare de bebe. Si acum ii plac mult mancarurile cu zeama de lamaie

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

Mergi la inceput

Ionela asa e ... nu il mai pot lasa nici in patut... si era singura mea scapare ... ca daca il las pe jos .. el merge binisor... si trebuie sa ma tin dupa el...

Caramella am vazut gogoneata blonda... draga sa ii spui baietului ca intai sa o scoata la plimbare si apoi sa o pupe

Poze

Mergi la inceput

Rrox problema e ca nu mai pot ridica lateralele patutului.... sunt fixe... de acrit ii pun bors pentru ca eu gatesc f mult cu el... nu pun zeama de lamaie sau zeama de varza... si imi place mult..si am zis ca tb sa se invete cu el... si din ce am mai citit este destul de sanatos borsul.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Buna fetele mele dragi!!!!
nu o sa va vina sa credeti, dar la mine este 3.30 noaptea si eu, femeie fara somn. Se vede nu, ca pe mine nu ma trezeste David in timpul noptii, el dragul de el doarme de la 8 la 8, asa ca de ce sa nu-mi fac eu nopti albe. Motivul? 2

Primul, a trebuit sa citesc ultimele 3 capitole de cind nu am mai fost pe aici, si trebuia sa termin, ca altfel dupa cum zicea Marox, simti ca efectiv nu ai ce zice! Deci, ma bucur ca s-a terminat totul cu bine pe aici! Mamacita, fara tine nimic nu ar fi fost la fel pe aici, eu mereu citesc cu fffff mult drag vorbele tale, atit de frumos si maiastru spuse, fie ele dojeni, fie ele sfaturi, fie ele ofuri! Te rog, nu pleca, nu va mai fi la fel!

Al doilea motiv, meciul de tenis dintre un grec, tinar necunoscut, Bagdhatis si Ljubicic, numarul 8 in ATP, de la Australian Open. O grozavie de meci, disputat pina in ultimele minute, intre niste baieti extrem de luptatori. A cistigat grecul, cu care tinusem si eu!!!!!! Miine merg si eu la tenis, ca iar am lasat-o de o vreme incoace. Si macar acum, caci intr-o luna ajung oiar la servici, cu garzi, weekenduri, nopti, nici nu o sa-mi vad puiul.

Hai ca fug la somnic caci la 8 sunt in picioare, dar vin ca am atitea sa va povestesc!

Am pus pozici noi, albumul nu am reusit inca sa-l pun in semnatura, in loc de ocrainic este dcrainic. Atentie, sunt multe rau, iar colac peste pupaza am si upload-atunele chiar de 2-3 ori, asa ca sa nu va sperie chiar nr imens!

Pupici si bebe David tiritorul

http://community.webshots.com/user/ocrainic
http://community.webshots.com/user/ocrainic1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Nazdravana mea, se ridica in picioare in patut
si se misca de zici ca-l darama.
Tipa cat o tine gura cand se vede singura in camera.

Ionela si Dora

http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Rrox, spre rusinea mea, trebuie sa spun ca nu am reusit. N-am stiut foarte bine un subiect, pe celelalte doua le-am stiut perfect, dar n-am reusit sa trec peste toata tematica si am avut putin ghinion. Pentru prima oara in viata am ratat un concurs, ieri m-am simtit super fraiera, singura mea scuza a fost timpul scurt si materia multa, plus Rares care este din ce in ce mai alintat. Vrea numai in brate, iar el nu era asa inainte, daca-l pun in patut incepe sa se vaite si intinde mainile dupa mine, plus ca in ultimele nopti s-a trezit constant la ora patru si a stat treaz pana pe la 6-6,30.

Chiar in noaptea de duminica spre luni, cand eu am invatat pana pe la 4 (mai mult noaptea aveam timp sa invat), s-a trezit tocmai cand ma culcasem si a stat treaz pana la 7. M-am dus nauca de oboseala la concurs.

Una peste alta, se pare ca nu am pierdut prea mult, salariul de incadrare, in perioada de proba, era de 700 Ron, si am auzit ca si dupa aceea ar fi fost destul de mic. Am ramas doar cu un gust amar datorat de primul meu esec profesional.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput