Bebelusi de martie - aprilie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ninocikap, da stiu, imi aduc aminte, chiar eu ti-am spus sa nu-i mai pui banana in iaurt ca provoaca fermentatie. Ma gandesc ca poate acum au stomacelele mai mature si eu stiu...am sa incerc. Si asa de acum imi iese o supa de morcovi beton care il pune pe picioare imediat! Sper sa nu fie nevoie totusi sa o fac.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ellinia - nu indraznesc sa-ti spun "da-i iaurt cu banana fara grija", pt ca stiu ce probleme ai avut la un mom dat cu Stefanut. Pe de alta parte, bebele tau e maricel, maine face 11 luni, si sper sa primeasca la fel de bine ca Irina combinatia.
Ea e topita dupa iaurt cu banana. Dupa mutrita pe care o face si rabdarea pe care trebuie sa o am cand ii dau legume, iaurtul e o adevarata placere.

Chiar vroiam sa va spun de mai demult.
Am mai scris si pe la "Mamici de mai-iunie 2006", sunt si ele foarte unite si dragute, dar nu se compara cu noi.
Nu ma regasesc la ele. Adevarul e ca, in afara de 2-3 mamici care mai au copii, celelalte sunt la prima sarcina. Si eu deja am trait alaturi de voi toate noutatile sarcinii.
Si m-a mai deranjat ceva: una dintre gravidute a intrebat daca e ok o secretie vaginala mai abundenta (eu tocmai imi facusem analizele, din acelasi motiv, si descoperisem vesnica si nesuferita Candida).
Iar alta graviduta s-a repezit sa-i spuna "aaa, e ok secretia in sarcina, stai fara grija!!". Mi s-a parut cam aiurea. Prima mea reactia a fost sa-i spun sa se duca la dr, sa nu asculte de sfaturi date de noi, cei care n-avem nici o treaba cu medicina, indiferent cat ne-am baga nasul in ce spun altii, ce scrie pe net etc. Mi se pare normal sa trimiti pe cineva la dr, macar sa fie sigur, nu sa te tratezi dupa cum auzi de la oricine...
Graviduta cu sfaturi s-a simtit nitel vizata, mi-a parut rau apoi, dar mi-am dat seama ca pentru ele totul e nou, nu ca la noi.

Si altceva - m-am si speriat: sunt destule fete care au pierdut sarcina. Eu cu voi n-am fost decat din nov04, la inceput mai timid.
Pe-atunci deja primul trimestru trecuse, ca atare si pericolul legat de primele 3 luni. Si nu-mi aduc aminte de evenimente nefericite.
Dar aici... E dureros, asa ca prefer atmosfera vesela si prietenoasa de la noi.
Cu toate frecusurile, inerente de altfel, dar care vin si trec. Noi ramanem.

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Andira ... sorry iubita... daca te-am facut sa te simti.... nu am vrut ... doar am zis ce am patit eu cu Alex la vremea respectiva... eu am renuntat chiar daca si lui ii placea foarte mult.. acum avem masa separata de fructe, masa separata lactate ca sa zic asa... imi cer scuze daca cumva te-am deranjat... sunt un pic cam nervoasa, niste probleme, plus ciclul azi dimineazta...asa ca s-ar putea sa se vada si in mesajele mele...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Nino, draga de tine, tocmai asta vroiam sa spun: ca mi se pare normal sa nu ma reped sa dau sfaturi "aaa, fii fara grija, nu se intampla nimic", in conditiile in care stiu ce probleme a avut, nici nu sunt dr (desi mi-ar fi placut ), si mai ales ca uite, nici la tine nu a fost primit bine meniul asta. Ma refeream numai la mine, ca nu pot sa zic ca e totul in regula, cand in mod evident altor bebelusi nu le-a picat bine.
Asta vroiam sa zic, ca la noi sfaturile sunt mult mai bine intemeiate, pe o experienta mai bogata (si acolo nu sunt mamici ca Mamacita sau Rrox ), si ca mi se pare ca noi suntem mult mai mature.

Nici gand sa-ti ceri scuze, n-ai de ce!!!

Irina, piticul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna ziua fetelor,
Dupa cum vad nu este numai Dora mofturoasa la mancare.
Se pare ca fiecare bb are cate o problema.
Dimineata si seara ce le mai dati de mancare?

Dora, acum este putin mucoasa.

pupici
Ionela si Dora

http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Buna ziua, mamici.

[purple]LA MULTI ANI PENTRU GEORGE VICTOR SI DALIA LARISA[/purple], iar pentru ziua de ieri, cu intarziere, LA MULTI ANI PENTRU STEFAN CATALIN, IOANA ALEXANDRA, ANDREI, LUCA, CEZAR.

Oricum, sunt restanta cu urari pe cateva zile bune

Am primit mesajul de la ALESSIA, o minune de fata, nu stiu de unde are atata iubire, gingasie si generozitate. pentru bebelusul nostru virtual, sa-l crestem in armonie pana se va face mare!!!

Mamacita, ma bucur ca ai revenit pe forum, este frumos si pe chat, dar si forumul are rostul lui. lui Alexut.

Andira, ce bine ca testul al doilea a fost bun, te-ai linistit si tu, poti sa-ti vezi calma de treburi si sa ai grija de minunea din burtica si de frumoasa Irina.

Am mai vazut niste bebelusi frumosi, sa incep cu fetita, Irina Andirei, care este o papusa frumoasa si dragalasa, vroiam sa o vad si pe mamica ei in poze, dar e cam scumpa la vedere.

Apoi l-am vazut pe Alex al lui Nino, care m-a vrajit cu ochii lui mari si frumosi, are o expresie de copil mare, nu mai este bebelus. Si parca s-a mai dolofanit, nu?

Stefan al Elliniei , este unun baietel tare dulce, ce blondut e, si ce ochi frumosi are! Trebuie sa spun ca avem si mamici foarte frumoase, asa ca este normal sa avem si copilasi atat de frumosi

Daria, av vazut site-ul, este interesant, iar Brien foarte frumos si expresiv. Am vazut si pozele voastre de la munte, cred ca v-ati distrat foarte bine. Va urez sa aveti succes mult in afacere, sa fie cat mai profitabila.

Aa, sa nu uit, ieri am vazut-o si pe Ioana lui Rrox, de cand vroiam sa o vad, dar ba nu mergea netul bine, ba nu aveam timp. Am vazut toate albumele, noiembrie, decembrie, ianuarie, si mi-au placut mult ambele fetite, bebelusa Ioana are niste ochisori superbi, iar Mariuca este foarte delicata, altfel, ca o fetita mare. fetitelor. Si parca mamica lor a mai slabit, asa pare in imbracamintea aceea sport.

Am citit articolul in ziar despre operatia Alinutei, felicitari celor trei mamicute care au ajutat atat de mult, Danna, An-k si Adriana. Ma bucur ca Alinuta are acum o mare sansa sa vada!!

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Coral la multi ani lui George sa creasca mare ,sanatos si voios!!
Alessiamultumim pt mesaj si pt invitatie!
Mamacita bine ai revenit
Roxx, foarte frumos gestul facut!printeselor!!
Danna-j Adrianafedorca,An-k,sufletiste fete!Tot binele din lume pt voi!
la bebici si mamici,sanatate multa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LA MULTI ANI GEORGE VICTOR si DALIA LARISA!

Azi am fost la cumparaturi iar Alicia a ramas acasa cu buni.Pentru prima oara a plans dupa noi cand a vazut ca ne pregatim sa iesim pe usa.Buni a trebuit sa ii distraga atentia sa putem pleca.Asa de dulce a fost,intindea manutele sa o luam si pe ea.

DANNA,AN-K,ADRIANAFEDORCA

Am musafiri. revin

Am mai pus poze daca vreti sa vizionati ,in albumul gogoneata.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Ionela_r, am vazut si pozele cu babuta ta , ce copil frumos ai! Sa creasca mare si SA fie sanatoasa, vesela si norocoasa! Ce de jucarii are, avea tarcul plin intr-una dintre poze.

In ce priveste mancarea, Rares a inceput sa refuze laptele praf pe care pana acum l-a baut fara probleme. Pot sa i-l dau doar dimineata devreme, pe la 5-6, si nopatea cand este aproape adormit. Asa ca ii dau si iaurt, unul de 125, o portie de fructe cu biscuiti sau putina branzica, piure, de cateva ori i-am dat si ciorbita de-a noastra, dar in care nu am adaugat sare sau bors. Ii place ciorbita cu miez de paine inmuiat. Lui Rares ii place foarte mult painea, nu refuza niciodata. I-am dat si sunca din piept de pui, ne-a vazut pe noi ca mancam si a vrut si el, i-a placut si asta.

Acum cateva zile i-am dat friptura de pui la cuptor, cateva bucatele, deci am inceput sa-i dau si din mancarea noastra, pentru ca nu prea mai are chef de mancare de bebelusi.

I-am facut si gris, cu lapte praf normal, si a mancat cu placere. L-am indulcit putin, nu a avut nici o problema cu stomacelul.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

mai fetelor azi iar am patit-o... il las pe Alex in patut si ma duc la bucatarie cu treaba... dupa un timp.. liniste... cam suspect zic... ma duc cand ma uit in patut... nu era... el era jos.. se juca cu o linguritza de plastic... deci .. s-a dat jos din patut in pat si apoi direct pe mocheta.. fara sa se vaite.. ca il auzeam.. apoi l-am pus iaar in patut si am stat langa el.. in 2 minute iara s-a dat de-a dura in pat...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput