Bebelusi de martie - aprilie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 6
andira spune:
Danuta, An-ka, Adriana, Alessia - sunteti niste fete extraordinare!!!

Mi-au dat lacrimile citind despre Alinuta, si imi pare teribil de rau ca nu s-a mai putut face nimic pt ochiul stang. Dar, poate pe viitor, cine stie... Pentru ea inseamna enorm ce ati facut voi!
Pe mine ma impresioneaza foarte mult povestile acestor copii. Recunosc ca nu ma implic pentru ca ma cutremura. Cand eram graviduta cu Irina, am citit tot aici, pe DC, povestea unor fetite gemene, nascute prematur, cu dezlipire de retina, parca, pentru care nu se mai putea face nimic.
Imi vine sa plang si acum cand ma gandesc la ele.
Sper cati mai multi copii sa aiba in Romania sansa pe care voi i-ati oferit-o Alinutei.
Va pup si va admir!!
Irina, piticul meu drag
ninocikap spune:
La multi ani!!! pentru George Victor - Coral, Dalia Larisa -Lauradaria.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Ana71 spune:
Alessia, m-ai lasat fara cuvinte! Esti foarte sufletista!
Mamacita, m-am bucurat enorm sa te citesc iarasi! Sper ca vei reveni printre noi!
Danna-J, Adrianafedorca, An-k, aveti un suflet mare! Felicitari pentru cazul Alinutei!
ninocikap spune:
Gabrianah bine ai revenit
.... ufff ce rau imi pare ca trebuie sa stai fara sot... si tu ai 2 copii... eu eram doar cu Alex si tot greu mi se parea... acum la noi e un pic mai bine... mai pleaca cateodata si cu saptamana. dar apoi mai are zile cand vine in fiecare seara... ma bucur ca ne-ati mai dat vesti depsre voi... si va mai asteptam.
Ellinia... LA MULTI ANI!! cu intarziere.
Danna_J ,Adriana Fedorca si An-k sa va dea Dumnezeu tot binele din lume.
Andira pupam burtica.
si piticul
Poze
rrox3 spune:
Alessia, asa cum ti-am scris si ieri pe mess, esti formidabila!!
Ieri n-am apucat sa scriu nimic aici fiindca imediat ce am vazut mesajul Alessiei a trebuit sa inchid calculatorul si sa plec. Am fost la o fetita mititica, de 6 luni, si i-am dus jucarelele de bebe din cele pe care vroiam sa le dau. I-am mai dus si hainute frumoase de la Ioana, cele pentru 6-9 luni. Pe cele de 0-6 luni le-am dat deja altei bebeluse care trebuie sa se nasca acum in februarie in Italia
Ambele au parinti care momentan nu beneficiaza de resurse financiare suficiente. Sunt tare incantata ca o sa mai poarte cineva hainutele frumoase ale Ioanei ![]()
In fine, aseara m-am intors tarziu, am culcat-o pe Mariuca si cum am venit la calculator, cum am ajuns rapid pe chat si l-am vizionat pe Benny
O minune de baiat! ![]()
Asa ca abia acum apuc sa zic:
Mamacita Bine ai revenit!!

si sa multumesc frumos pentru urarile adresate ieri Ioanei, Andirei, Dariei, Adelei, Caramellei, Valenkai si Adrianei Fedorca!! 

Gabrianah Ma bucur mult ca ne-ai mai scris. Vad ca deja trei mamici din lista mea de doruri au trecut pe aici sa ne salute si ma bucur mult ca nu ne-au parasit!! Chiar daca esti "defazata", mai scrie-ne macar sa ne povestesti ce mai faceti. Multi
baietilor tai frumosi! Ce draguti trebuie sa fie ei dormind amandoi!
Din pacate, eu nu le pot culca impreuna pe fete, Ioana ar trezi-o noaptea pe scolarita de Mariuca...
Ellinia da-i iaurt simplu, dar pune tu fructe pasate in el. Ioanei ii place cu pere si cereale. Poti chiar sa-l pui dupa aceea intr-o cutie de iaurt de care manca el cu placere.
Cenia Succes cu intarcatul! Cu putina rabdare reusesti.
Daria Am apucat sa vad ieri dimineata site-ul. Brien e super pentru reclama! Doar pentru copilasi pana in 5 ani lucrezi? Sunt foarte dragute modelele. Spor la treaba si sa va umpleti de comenzi si de bani! 
Coral tu nu ne mai zici nici o vorba despre voi? La multi anisori frumosi lui George
!!!
Andruzza, Adseana haideti la infuzia initiata de Alessia!
Va asteptam cu drag! 
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie
andira spune:
Mamacita - bine ai revenit!!
Nici nu-mi imaginam ca poate fi altfel...![]()
Eu pe cine mai stresez peste cateva luni, inainte de a naste?...![]()
Irina, piticul meu drag
ellinia spune:
Ninocikap, multumesc!
Rrox, m-am ferit pana acum sa pun fructe in iaurt simplu pentru ca stiu ca provoaca fermentatie, si la antecedentele pe care le are el...Ioana n-a avut niciodata nimic de la iaurtul preparat astfel? Ca parca i-as da si eu diseara cu un pic de banana, mai ales ca a iesit asa de bun, iami-iami!
Andruzza, pe unde esti? Adseana, mai da-ne un semn!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
andira spune:
Ellinia - eu ii dau de mult timp Irinei iaurt cu banana. Ii pun o banana intreaga intr-un iaurt mic, si e innebunita dupa combinatia asta, deschide gurita cu o viteza...![]()
N-a avut niciodata nimic.
Irina, piticul meu drag
ninocikap spune:
Ellinia si eu cand ii dadeam iaurt cu banana ii facea rau... facea kk de 4 - 5 ori pe zi... de cand i le dau separat nu mai am probleme din astea... eu ii mai pun cateodata painica in el... ai incercat....?
Poze
ellinia spune:
Andira, ce bine, inseamna ca incerc si eu diseara, sper sa nu aiba nimic, poate scap de iaurturile astea cu fructe care au zahar si oricat ar spune ei ca nu au conservanti eu nu cred, pentru ca altfel nu ar avea termenul de garantie atat de mare.
Vroiam sa va fac o invitatie, sa vizitati un site http://atelier.liternet.ro/articol.php?art=3175 in care o mamica de ian-febr 2005 scrie niste povestioare foarte frumoase, pe care eu le citesc inca din ultimele luni de sarcina si mereu m-am regasit in ele. In ultima povestioara chiar parca mi s-a perindat prin fata ochilor ultimul an de viata, de altfel cel mai frumos din viata mea!
V-am pupat!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos