Bebelusi de martie - aprilie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 10
dariaevelin spune:
Seara buna!
Caramella sunteti niste frumosi! Ai o fetita superba,sa va bucurati din plin de ea!
ocrainic multe poze,dar frumoase foarte! David are niste ochisori deosebit de frumosi.Si el este delicat si scump foc
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
rrox3 spune:
Carmen se mai intampla, nu lasa asta sa te supere. Data viitoare o sa fie un succes si o oferta mai buna pentru care sa te lupti 
Andira brr..., mai bine stai pe la noi
si povesteste-ne despre fetitele tale ... sper ca raman fetite, da? ... nu vii si zici ca n-a vazut bine si ma lasi aicea singura cu doua fete...hmmm... defapt mai e si Claudia si Loreen, da' sunt mai scumpe la "vedere" ![]()
Lorelai succes bunicilor!! Grea incercare!
Le tin pumnii! Si tie: serviciu usor! 
Mamacita daca pana si cumintica mea de Ioana se trezeste de ceva vreme de doua ori pe noapte, ce sa mai zic... zic ca-s dintii, da' tot nu mai apar... Pana acum s-a comportat asa numai la dinti. Inca mai sper sa-si revina supa ce apar coltosii.
Iti tin pumnii sa te lase micul terorist sa dormi
Eu am cedat, si cand se scoala pe la 2-3-4 o luam cu noi in pat. Se potoleste instantaneu, sta super cumintica si se culca. Fara leganat, fara cantat, doar sa ne stie langa ea. Stiu... mare greseala! Si de cealalta am mai scapat abia pe la 4 ani din patul nostru
Ajunsese sa faca crize de plans seara s-o luam la noi. Asa ca o luam ca sa se culce si dupa o muta sotul meu la ea in pat. Nebunie mare!! Dar acum are sase ani jumatate, ii citesc si se culca singurica
A dat Domnul! ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie
alessia105 spune:
Na ca scriu de va plictisesc ..in curand o sa ziceti .."hooooo mai opreste-te Alessio mai scuteste-ne!"

Am pus si eu pozici noi in albumul Pozne ( ptr ca astea is ..
) ..e pe pag 2 la albume...
Lorelai...pupici printeselor sunt doua papusi

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi
alessia105 spune:
calimend
BINE AI VENIT!!!!

Sa iti traisca puiul sa fie ferict ,sanatos si mancacios...iatr voua numai bine si sa aveti o viata frumoasa si fericta ca sa va bucurati de implinirile si reusitele lui Calin ( sau David?...cum ii ziceti voi?)...Eu va trec cu bucrie in suflet la SPECIALI dar am nevoie de pozici( daca nu ai album poati sa imi dai mail la una din adresele mele de Y! sau Msn ..pe care le gasesti pe baruta de sus ...sau daca vrei sa intrii pe chat ne gasesti la Supermamici2005@yahoo.com) ...Rrox o sa va treaca pe listuta ....Va pupam si abia steptam sa va cunoastem !!!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi
carmenduta2003 spune:
Calimend, bun venit printre noi, asteptam poze cu Calin David.
Multumesc pentru incurajari, Mamacita, Alessia si Rrox
. Azi, ca un facut, am fost solicitata de trei clienti, un contract este deja sigur, alti doi clienti trebuie sa vina la discutii. Asa ca, daca nu reusesc la concursuri pentru posturi de jurist, poate incepe sa mearga avocatura
.
Nu stiu ce se intampla cu bebelusii nostri, se pare ca toti s-au vorbit sa ne tina treze noaptea, cred ca trebuie sa facem un chat pe la 2-3, nu?
Lorelai, succes la serviciu si sa se obisnuiasca repede si usor gemenele cu bunicii. 
Alessia, mi-ai dat o idee buna, poate o sa incerc sa combin laptele cu fructe si sa le amestec in blender, o sa iasa un fel shake, sper sa-i placa.
Poze Rares
Varsta lui Rares
carmenduta2003 spune:
Alessia, am vazut pozele cu Benny, ce pulpite pline are, grasunelul drag...Si ce dragalas este! Pupici multi pentru voinicel.
Dar vroiam sa te vad si pe tine, nu apari in nici o poza. De ce?....
Poze Rares
Varsta lui Rares
loreen spune:
Sunt aici...scumpa la vedere sau nu dar v-am spus ca va citesc chiar daca rarut de tot la scris...
Exact cum spunea Andira(am mai citit si eu pe la ele si ai dreptate) eu sunt mai atasata virtual de bebelusii lui mai-iunie ca acolo am fost gravida si acolo am ramas si cu mimoza...
V-am citit si m-am intristat sa vad ca iar treceti prin probleme... offf..offf stresul asta o sa ne omoare cu zile...nu merita sa ne amaram zilele mai mult decat le avem...
Mamacita ma alatur si eu fetelor si-ti spun bine ai revenit...citesc cu placere de multe ori ce face Alexutu fiind mai mare cu o zi decat mimoza mea...rau imi pare ca nu te lasa sa respiri...eu am alte belele cu mimoza,dar ma intreb cand Dumnezeu au trecut totusi 9 luni...Ca maine se fac mari si ne lasa de izbeliste
...
Si mimoza mea papa putin lapte,mesele de dimineata si seara sunt adevarate rugaciuni la altarul mariei-sale mimoza pudica ca sa deschida gurita,in schimb masa de pranz este pe placul inimii ei de cand am renuntat la mesele tipice de bebelusi si se serveste direct din oalele noastre...
A ...si Rrox3 nu stiu cum este sa ai baiat,dar stiu ca sa ai doua fete este palpitant...
Io-s ametita rau de cap ca nu stiu ce sa fac sa incep serviciul sau nu si uite asa sunt zilele mele cand mai bune cand mai odioase in functie de cum bate crivatul strada mea...si bate al naibii ca stau spre malul marii
...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
danuta_t spune:
Ufff, mamcita, mamacita. Cum poate sa-ti treaca prin capul ala super rational faptul ca n-ai fi importanta pentru noi ? Bineinteles ca esti.
Eu cred ca fiecare mamica de-aici are rolul ei in acest forum. Si orice absenta se simte. Din pacate, poate dam mai usor cu critica decat cu lauda sau cu multumesc-ul. Si astea mai mult in situatii de criza. Eu una, ma incadrez aici. Dar stii vorba aia, numai cine nu munceste nu greseste ...
Pentru mine situatia prin care a trecut forumul nostru m-a facut sa ma gandesc mai mult la timpul investit in el. Asa ca le multumesc tuturor super mamicilor care investesc din timpul lor pretios pentru a da viata acestui forum. Mi-as dori si eu sa fiu mai activa dar nu reusesc sa ma organizez mai bine pentru a si realiza acest lucru. In fine, nu-mi caut scuze.![]()
Tocmai de aceea le admir si le iubesc pe cele care reusesc sa intretina atmosfera de aici. Citesc de fiecare data cu mare placere, ma destinde, ma bucura puiutii nostri pe care ii iubesc enorm si ma regasesc destul de mult in ceea ce scrieti - bucurii, temeri, probleme, sfaturi, etc, etc.
Dana si Mihai (20.04.2005)
loreen spune:
Buna dimineata,
Ca sa va dau trezirea vin sa urez LA MULTI ANI pentru Alexutu,sa se faca un flacau model dupa placul inimii lu' mami si Dariei Maria,sa fii sanatoasa...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
ellinia spune:
Buna dimineata!
Carmenduta o sa mai fie ocazii, stai linistita!
Multumim pentru aprecieri. Referitor la papica, daca fierbi borsul cinci minute inainte de a-l pune in mancare nu mai e periculos pentru bebe. Eu ii dau lui Stef borsic acrutz de la 7 luni si ii place foarte mult, de ceva timp timp pun si cimbru si ii place, ma gandeam ca o sa-l deranjeze aroma, dar n-a fost asa. Si eu i-am mai dat peste la cuptor sau carnita la cuptor, prajiturele de casa, mi-a adus cineva odata o tarta cu visine de a mancat Stef de ziceai ca se bat turcii la gura lui. El e cu "acrutzu'"-seamana cu mine
eu m-am relaxat de mult cu regulile astea cu mancarea, fara sa exagerez totusi.
Nino eu cred ca-i foarte bine, felicitari daca invata singur sa se dea jos din pat fara sa se loveasca!
Calimed, si eu tot din iasi, poate ne cunoastem
. Doamne, nu vroiam sa renunt la lngurita, biberoanele cu supa de care spuneam nu erau menite sa inlocuiasca vreo masa, ci asa pur si simplu din cand in cand, mai mult de sete ca sa nu ramana fara vitaminele din albituri pe care nu le suporta. Brocoli, nu ne place nici noua, asa ca nu cred ca am sa-i dau prea curand.
Rrox inca n-am experimentat cu iaurtul pentru ca eu am o reteta de iaurt care se face cu o lingura de smantana in lapte fiert, rece. Si aseara am aflat ca de fapt smanatana respectiva este facuta din lapte nepasteurizat
, cumparata fiind, asa ca trebuie sa caut alta reteta ca sa-i pot da lui Stef. Si daca-si deranjeaza stomacul, nu-i bai, renunt si gata!
Andira, ce bine ca te-ai hotarat sa ramai cu noi! Stiu ce inseamna pentru ca si eu le mai ceream sfatul mamicilor de ian-febr pe la inceput cand cele mai multe dintre voi erati inca insarcinate si mi-au zis sa raman cu ele si n-am facut-o, pentru ca, tot asa, nu mi-as fi gasit locul. Le-am multumit frumos pentru sfaturi si am revenit de fiecare data printre mamicile mele dragi!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos