Bebelusi de martie - aprilie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 11
ellinia spune:
Caramella, ti-am vazut blondina! Ce scumpa e! 
Alessia Benny e un scump! Si un grasunel! 
Mamacita sa-ti traiasca flacaul! Sa creasca mare si sanatos! 
Stefan face numai nazbatii. Nu stiu cum ruseste sa ajunga exact in colturile pe care eu incerc sa le maschez si unde e clar ca nu are voie. Ieri s-a apucat sa traga cablul TV de pe perete de mi-a scos toate chestiile alea mici si albe (
nu stiu cum se cheama). E foarte clar ca e atras de cabluri, vaneaza toate cablurile de prin casa oricat as incerca eu sa le ascund. Gata, trebuie sa fug ca s-a plictisit! V-am pupat!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
rrox3 spune:
La multi anisori minunati Alexut
si Stef
!!!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie
rrox3 spune:
Ellinia de ce nu ii dai iaurt simplu din comert? Eu ii dau Ioanei Covalact sau Lacta, sunt foarte bune si nu am avut niciodata probleme.
Nino asa e, Ellinia are dreptate, e foarte bine ca a invatat sa coboare din pat fara sa se loveasca
, dar tot trebuie sa-i mai inalti cumva lateralele, nu stiu poate gasiti o solutie de adaptare/improvizare, fiindca pericolul apare dupa ce a ajuns jos, tu nefiind acolo. E foarte rau sa nu ai unde sa-l lasi in siguranta cateva minute macar si sa poti pleca. Poate sa-l prinzi in scaunul de masa sau in carucior. Oricum, e clar baiat mare Alex!
Ioana a fost o scumpa si nu ne-a trezit azinoapte deloc
Sper sa mai repete experienta. Si acum e tare indragostita de prima ei lingurita chicco, de silicon, umbla toata ziua cu ea in manuta si o roade pe toate partile
In rest, atractia cea mai mare o reprezinta camera Mariucai, plina de comori, cum ajunge in zona chiuie fericita si o ia la goana spre ea. Ma gandesc cu groaza ca intr-o luna, doua va merge singurica si numai acolo o sa se duca... dezastru! Ca-i plin cu jucarii interzise mai e cum mai e, dar o sa-i faca bucati cartile si caietele si desenele, o sa-i roada creioanele si cate si mai cate!! Deocamdata o mai pacalesc cu carticelele cartonate, se uita cu mare placere pe ele. E tare haioasa cum se pune in fund cu "prada" si da paginile cu manuta ei grasuna ![]()
Gata, v-am batut destul la cap cu Ioana mea
, fug sa mai admir bebei in poze, am ramas in urma.
tuturor!
mamacita spune:
Multumim pentru urari adriana,loreen,ellinia!
Bine ai venit calimend,chiar ma intrebam daca celelalte fete care pomeneau de mesajul tau,pe care eu nu l-am citit
au visat
Asteptam sa ne cunoastem mai bine,sa ne arati poze cu flacaul dintzos si mergaretz!Tu,ca psiholog,cred ca ne-ai diagnosticat pe toate
,asa ca stii ca steptam pozici!Apropos,am fost cam lenesa si promit sa ma revansez;nu m-am tinut de cuvant cu albumul si cam de multisor nu ne-am vazut...![]()
loreen,ce belele poti avea cu'mimoza',ca era asa cumintica?!De mygirl stiu,ca mi-a povestit ce face tiza noastra,cum nu dezminte bunul nume de insomniac![]()
alessia,l-am vazut din nou pe Benny,e un dulce pupacios,sa-ti traiasca,dar chiar,de ce nu te pozezi niciodata cu el?!
lorelai,chiar ma gandesc de fiecare data cand ma chinuie Alexut,ce faceam daca aveam Alexut la patrat?
Ca la noi,din pacate,mama,in care am incredere,nu rezista fizic la solicitari,iar in soacra-mea,care se ofera ca si rezistenta,n-am eu incredere,ca v-am mai spus,e plina de idei,care de care mai incorecte,ca sa ma exprim eufemistic...
Dar si bucuriile sunt la patrat!![]()
rrox,greseala-negreseala,macar ati gasit ceva care functioneaza,am incercat si eu sa 'gresesc',dar nici gand sa-l satisfaca dormitul cu noi,dimpotriva,mai tare il apuca nervii/cheful de joaca,depinde de starea in care este...
Bine ca,deocamdata,functioneaza carutul...Azi i-am comandat in Germania si scaunel,pana la 18 kg,cu sistem de fixare pt isofix,pana la 18 kg,sper sa nu le atinga prea repede,ca ne-a cam ars la buzunare
Dar in ultima luna a crescut doar 200 g,abia acum se incadreaza in tabele,dar este de fapt mult sub ce eram obisnuita.Sper sa fie ok,caci vad ca de vreo doua zile gasesc niste pete pe pampers-de care 2 medici mi-au zis sa nu ma alarmez,ca semnifica deshidratare-dar si putzi e putin rosie la varf.Mamele de baietei,voi ii spalati cu ceai de musetel?Ca inca nu l-as duce la consult,e doar putin rosiatic si nu-l doare nici la palpare nici la mictiune.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
LA MULTI ANI Stefan,nu mai umbla pe la cabluri,sa nu te faci punkist!
Eu asa ii zic lui Alexut,care are aceeeasi atractie magnetica fata de tot ce inseamna cablu sau priza.Mai nou,il sperii cu mingea gonflabila de la Hipp,de care inca ii este foarte frica![]()
si o postez in dreptul prizei,singura ce a ramas nemascata.Asa ca o vreme sigur nu se va apropia de aia.
Multumim rrox!Ce scumpa Ioana,cum vaneaza ea comori...Asa facea si sora mea,cu 5 ani mai mica,dar pe mine ma incanta,asa ca ii aratam eu din mana mea sau ii dadeam sub atenta supraveghere anumite jucarii sau carti.Cum dadea vreun semn de neprietenie cu obiectul respectiv,i se confisca
Iar sora mea a vorbit mult mai repede,mai mult si mai bine decat mine,pentru ca m-am ocupat eu,cu rabdarea pe care numai copiii pot s-o aiba,de aspectul asta.A ramas vorbind mai mult si mai repede ca mine pana in ziua de astazi![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
andira spune:
Stefanut si Alexut - La Multi Ani!! 

Ellinia - mai ai o luna si bebe face un anisor....Ce baieti mari aveti, tu si Nino!
Rrox - nu schimbam nimic!!![]()
Aseara incepusem discutiile despre numele fetitei, cu Ionut, si binenteles ca nu e de acord cu ambele nume gasite de mine, au inceput variatiuni pe tema
. Si s-a trezit la un mom dat sa ma intrebe "si daca e baiat, cum ii spunem?"; "nu e baiat, e fetita!!!"; "bine - bine, si daca totusi e baiat?" I-am raspuns clar: "Andreea!" ![]()
Calimend - bine ai venit si sa-ti traisca lunganul!!
Mamacita - crunt program!![]()
ieri am fost la bunici, ca Irina e acolo de duminica, si nu pot sa o iau pana nu trece gerul, ca la noi in casa sunt 18C
Si tocmai ce-am aflat ca si Irina s-a trezit alaltaieri noapte la 2 si s-a mai culcat la 4, dupa ce s-a jucat cu bunica intr-o veselie .
Si cat am stat acolo, pe la 8 o apucase racnitul: ii era somn, si la mami in brate nu-si gasea pozitia. E inca obinsuita cu culcusitul langa noi, in patul nostru.
Imi imaginez ca esti zombie... Astia micii cred ca uneltesc ceva... Cred ca isi spun ca prea ne imaginam ca e usor cu un pitic, ne baga mintile in cap acum...![]()
Irina, piticul meu drag
andira spune:
Aoelu, pana m-am mobilizat sa trimit eu mesajul, intre 2 rapoarte si un jurnal, deja au aparut alte 4 ![]()
Mamacita - sa stapaniti sanatosi scaunul, abia astept poze cand va veni!
Si noi am luat unul, dar care deocamdata sta singurel in masina, ca piticul e in deplasare.
Ce frumos povestiti despre surioarele mai mari... Eu n-am frati sau surori, pentru mine va fi o experienta total noua cu 2 copii. Voi cere sfaturi, sa fiti pregatite!![]()
Loreen - am vazut pozele cu Alex si Delia. Alex nu stiu cine e, dar pozele sunt mortale! La faza cu "ata dentara" chiar m-a busit rasul, ai umor!
Irina, piticul meu drag
ellinia spune:
Rrox, Mamacita multumim frumos!
Rrox, am incercat multe iaurturi simple in prima faza inainte sa fac greseala sa-i dau cu fructe si nu i-a placut niciunul asa ca de asta tot incerc sa-i fac eu in casa, poate asa vrea. Mie imi place sa aud de Ioana, ce "obraznicii" face, sa ne mai spui!
Mamacita...
si eu mai fac cateodata asa! Stefan a primit o papusa care spune "mama, tata", plange, scoate tot felul de sunete care de care mai reale
si ii e foarte frica de papusa respectiva, oricat am incercat sa-l fac sa se impace cu ea, n-am reusit. Asa ca o mai postez si eu prin unele parti da' ...mi-ar trebui o groaza de papusi...sa le postez prin toata casa!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
rrox3 spune:
Alessia tocmai am vizionat poznele lui Benny!
E bestial ascunzandu-se cu fundul gol
Si imi place si prietenul lui
Ocrainic Ce dragut e David!!!
Imi place la nebunie si curtea voastra, si catelul Toto. Imi place si poza cu mami si cu tati la aeroport, sunteti trei frumosi!
Si mi-ati facut o pofta de mareeeee!!!
Mamacita eu n-am baietel, dar daca as avea nu l-as spala cu ceai de musetel. Am tot citit ca ceaiul de musetel e un mediu propice pentru inmultirea bacteriilor. Prima data m-am mirat cand am auzit-o la televizor pe directoarea spitalului de oftalmologie zicand sa nu spalam in nici un caz ochii cu ceai de musetel fiindca eu stiam taman pe dos, dar dupa am mai citit si m-am lamurit. Se pare ca s-au luminat mai de caurand. Poate ceai de galbenele? ![]()
mamacita spune:
andira,multumesc!
Acum vreo 15 ani nici nu concepeam sa am doar un copil,apoi am trecut prin faza"Doamne,da-mi un copil uratel si prostut,doar sa am si eu copilul meu"
,ia acum sunt la faza"nu as putea sa mai cresc corect unul,ca deja mi-a crapat coaja batrana la asta"![]()
rrox,multumesc,auzisem eu ceva,de aceea am lansat intrebarea,dar nu am avut timp sa aprofundez.Ai dreptate,s-ar putea sa fie mult mai indicat cel de galbenele.
Sarbatoritul doarme de mai mult de o ora,asa ca eu imi fac de cap pe aici,ca daca tot m-ati vrut inapoi,sa va iasa pe nas
Ce inseamna sa ma odihnesc putin,incep sa seman cu ce spunea danuta t,"capul superrational"-multumesc danuta,esti o scumpa,dar lipsa de odihna poate transforma si cel mai rational om intr-o bruta![]()
Alexandru,soarele nostru