Bebelusi de mai-iunie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Am adaugat poze noi cu Iulia...............daca vreti sa vedeti o nebunica de fetitza cu ochi albastrii intrati mai jos.
Fetele voi ce fel de iaurt le dati bebeilor................noi nu am incercat pana acum si vad ca ai vostrii papa mai toti iaurt.
Ruxel din ceea ce am citi la bebelusii care au facut acest vaccin cica reactiile ar fi destul de nasoale: nas infundat, ochisori care curg si fac urdori, febra......cam atat stiu eu dar poate iti raspunde cineva care a trecut prin asta.
Pupici la mamici si somn usor la bebei.

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ce scump trebuie sa fie Andrei aruncand pe jos jucariile, chiar citeam ca ei le arunca nu din motive de a-si bate joc de noi ci pur si simplu ii distreaza. Gabitza spuneai ca il mai pui in sezlongul cu centura? Ca eu demult l-am dosit in ideea ca e depasit ca varsta, mai sta Andrei in el acum ca e super miscaret?

Bianca a certat-o pe Delia sa nu puna mana pe telefon, haioasa foc Delia! Ce logoree pe gura ei cand a inceput Delia sa trancane, intindea si a mea mana...sa o apuce pe Delia...mai lipsea sa zica bebe

Crissu dulce albastrita ta!
Fran m-ai bagat la idei cu dintii vs Ca, eu nu i-am mai dat Ca de la 5 luni in ideea ca-i dau si iaurt, merci ca ai intrebat si ne-ai spus si noua.
Ioana si buflina mea face ca motocicleta de ma dispera, am scapat de bale si ne-am pricopsit cu scuipatul asta care e la fel de...ud, numa' ce vorbesc cu ea si-mi tranteste o motocicleta intre ochi, mai nasol e cand imi face cu gura plina, bleah

Azi am culcat-o la 11.30 si s-a sculat la 16, am tot verificat-o de cateva ori daca respira ca prea a dormit mult, apoi am tinut-o treaza pana la 22 si am crezut ca e rupta de somn. Am pus-o in patut, am luat-o cu noi in pat, iar in patut, in final am luat-o si ne-am dus pe canapea in sufra si am inghesuit-o la perete si am shashait-o si a adormit, dar mi-a zburat mie somnul.
Ioana eu o pun la nani pe burta si se framanta putin pana isi gaseste locul, isi aduna pernuta in maini si o framanta, are un intreg ritual ziua, ca seara altele sunt datele problemei. Daca o pun pe spate incepe si-si arunca cracii in sus, isi pune plapuma-n cap, o loveste logoreea si nu doarme.

Ma distram de ea ca dupa ce-a adormit i-am extras incetisor suzeta si ea continua sa molfaie cu buzele, doamne ce reflex de supt au, scumpi foc. A, si tocmai ce adormise si eu o strig incetisor "Bianca" si ea intredeschide ochisorii, pune un botic mic, trage un oftat si adoarme la loc. E o minunatie sa stai sa-i vezi cum dorm...niste ingerasi!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La multi ani ALEXIA-IOANA si JULIANA! Boobooricu ce mai faceti?

Lucas bine i-ai zis ce i-ai zis, merita mai mult de atat, parca n-ar fi avut un plod inauntru, m-a umplut de furie ce ti s-a intamplat, macar a auzit?
Andreeaatan felicitari pt. kakuta la olita, ai baiat mare ce mai, si eu am scos 20j de minute nasul, frig rau dar a fost soare si a mai atenuat gerul, oricum sunt hotarata sa o scot si maine daca e soare, cert e ca ea n-a inghetat, eu aproape.
Olga nici o imbunatatire? Tot Tonyla supertonic ai in batatura? V-ati mutat?
Azi am vrut sa vorbim cu Patrick (NewMami) dar a adormit mititelu' pe campul de...joaca

S-a trezit Buflina, i-am bagat suzeta si am intors-o pe burtica...uf, a adormit.
Ma retrag si eu!
Noapte buna!

Bafta in sesiune!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna si de la noi! Nu am citit ce ati scris si nici nu am cum sa citesc acum. Am intrat doar sa semnez si eu condica, sa nu ne uitati. Am fost la doctor astazi, nu sintem prea bine... Daca de obicei eram suparata ca imi spune mereu ca sint sanatoase, au doar o viroza banala, de data asta, in urma virozei urite pe care au facut-o fetele, au amindoua otita la ambele urechi. Imi vine sa pling, nu mai stiu ce sa fac, din octombrie tot bolnave au fost, nu chiar tot timpul, dar suficient sa te saturi. Culmea este ca nu prea au nici un simptom, adica nu au febra, doar nasucul infundat si la Agata se vede ca e racita, ca i s-au inrosit si ochisorii si are o stare generala proasta. Nu maninca! Asta spune tot! Le-a dat antibiotic, Agatei 10 zile si Tudorei 5, ca nu e chiar asa de grav la ea. Nici Agata nu are decit o ureche foarte tare inflamata. Mi-a dat si trimitere la analize pentru miine dimineata, pentru amindoua, pentru fier. Eu am cerut pentru Tudora, dar daca tot ma duc, am zis sa-i fac si Agatei. Voi vedea miine cum stau cu anemia, mai ales Tudora, ca e palida si in ultima perioada nu prea a mincat nimic. Am si cintarit-o si masurat-o si a slabit, avea 9.300 kg acum doua saptamini, este adevarat ca pe cintarul nostru si in brate la mine, iar acum are 8.870 kg si 73 cm. Mi-a zis ca e foarte bine pentru virsta ei, numai sa stea bine cu fierul. Si mi-e ciuda, ca tocmai acum s-au imbolnavit!
In alta ordine de idei, ne-am indragostit de ochiosul Tony al Olgai si am zis sa ne tragem mai aproape de el, sa stam cu ochii in patru, sa nu ni-l sufle alte pretendente. Asa ca, s-ar putea, inca nu stim sigur, sa ne mutam la sfirsitul saptaminii in Burlington, linga Toronto. Ce simplu suna! Lasa ca va spun eu dupa ce o vom face (daca o vom face pentru ca inca mai sint citeva chestii esentiale de rezolvat) cit de simplu e sa te muti in plina iarna canadiana, cu doi copii cu urechile inflamate si pe antibiotic, in nici o saptamina din Montreal linga Toronto! Ca acum nici noi nu stim ce facem! Cert este ca, sotul meu e somer aici si cu post acolo si daca miine sau poimiine gaseste un apartament convenabil, in sensul ca trebuie sa ne ramina bani si sa traim, in citeva zile, adica pina luni cind ar incepe serviciul acolo, trebuie sa: stringem bagajele, sa le incarcam in camion, sa faca Octav un drum sa le duca, sa predam casa aici si sa vina sa ne ia si pe noi. Nu mai spun ca dupa aceea trebuie sa ne aranjam acolo, adica eu, ca el va fi deja la servici. Si uite asa voi avea pina in septembrie doi copii la timp plin, acasa. Daca cineva mi-ar fis pus acum citiva ani ca noi vom face asa ceva, m-as fi uitat chioris la el si l-as fi intrebat cine, noi? Dar uite ca in viata faci si lucruri la care nu te astepti! Daca plecam, va mai tin la curent pe scurt cu evolutia lucrurilor... Si daca chiar ajungem in Burlington, nu voi avea net ceva timp. Dar sper ca ne linistim si noi si atunci voi recupera. Ca am avut un inceput de an... furtunos! Acum totul e sa fie si norocos! Pa!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Nelia, bafta multa in noua aventura. Lasa, o sa vezi ca in tot raul este un bine. Hai aici mai aproape de noi ca nu o sa-ti para rau. Mai bine asa: un mutat val-vartej dar cu loc de munca si perspectiva unor bani in cont decat somer dar fara deranj in aceiasi locuinta. O sa vezi ca si ptr. tine vor exista mult mai multe sanse sa-ti gasesti un job decat in Montreal. E o nebunie mutatul, nici nu vreau sa-mi aduc aminte dar o sa razbiti voi cumva. Nu ai la cine lasa fetele in Montreal peste weekend pana ajungi sa aranjezi cat de cat casa in partea cealalta?
Multa sanatate fetelor, saracutele, chiar ca au tras-o iarna asta.
Da-ne de stire cand v-ati asezat cat de cat.
Inca o data sanatate multa si mult noroc.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Nelia - gandeste-te ca mutarea e un nou inceput. Un nou inceput cu noi sperante de mai bine.

Mie imi plac mutarile f. f. mult, pe cuvant de onoare. M-as muta acum la vila, dar nu am inca vila.

LA MULTI ANI pentru ALEXIA-IOANA si JULIANA !

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, nu mai sta Andrei in sezlong decit daca vrea el, adica aproape deloc. L-am pus zilele trecute si il apucase disperarea, atita s-a tras din el si urla, s-a tras intr-o parte pina facuse podul de sus cu capul pe podea si a iesit din ham. Ii pun jucariile in el seara. Daca da peste el se suie in el singur, se hatzana, coboara, n-are nici o treaba. Uite-l aici cum trece peste obstacol L-am lasat sa vad ce face. N-am mai pus si poza urmatoare unde rodea papucii lui taica-su.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

ALEXIA-IOANA (monu); JULIANA (Boobooricu)... Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari!

Ruxel, da un mail la mine ca sa-ti dau replay... Si vezi ca te-am adaugat in messenger... e bine cu ruxivisan? sau trebuia altfel YD?

Noi abia ne-am trezit adica pe la 8.30 dupa ce ne-am culcat azi noapte pe la ora 21.00 Te cred si eu ca era obosita ca a mancat si mult plus ca se agitase ziua cu mersul de-a busilea, ca deh acum sunt in practica. Experimentam fel de fel de scheme!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Neatza, fetele!

Am renuntat sa-i mai dau copilului ficat, nu-i place si gata. Am incercat cu branza (care-i place), cu supa, cu sos, cu piure, nu vrea si pace. Si asa scutura din cap cu dezgust si strambaturi, ca m-a convins imediat...

Nelia, acuma, ca recitesc problema mea cu ficatul, mi se pare asa de putin importanta fata de ce ai tu de facut... bafta multa si sa ne trimiti poze de la noul domiciliu!

Gabitza, e meserias rau flacaul tau... Ma uit in fiecare zi sa vad ce 'vraji' a mai facut...

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

LA MULTI ANI Alexia Ioana si Juliana... sa va faceti mari dragalaselor

Vai Nelia ma trec transpiratii reci cand aud de mutat...am oroare de asa ceva unde si abia am trecut peste hopul asta si incerc inca sa ma acomodez cu noua locatie...Dar va doresc mutare usoara,sa va gasiti ceva ce sa va placa si sa terminati(sa termini repede cu harmalia)...iar fetelor un mare sa le treaca bolile...

Ioana pentru mine invatatul a fost un cosmar unde fost la scoli in urma fratelui care era cotat ca fiind un geniu,nu ca ingramadita de mine,si toti profesorii aveau grija sa sublinieze asta,desi aveam inclinatii total diferite...asa ca pentru mine invatatul este ...
Da-mi in schimb voie sa nu fiu de acord cu chestia aia,copii cresc si pleaca si viata mea cui ramane...Chiar daca e sa raman acasa pana mai spre sfarsitul anului asta nu inseamna ,pentru mine un sacrificiu foarte mare...ca vorba aia pana la pensie mai am 23 de ani...o viata de om...

Elisor ...ceea ce ai vazut tu este partea frumoasa a lcururilor,sau cea potolita...cand o apuca exploratul o ia la trap in patru labe ca a capatat viteza si se catara,vorba lu'Andrei a lu' Gabitza si Alex a lu' Beatrice,pe tot ce-i vine la mana si hopa sus...ieri era in bucatarie atarnata de scaune...ma amuza dar in acelasi timp incerc sa-mi imaginez ce ma asteapta in viitorul apropiat daca "misuna" in ritmul asta...

Gabitza si mimoza este mare amatoare de fizica...ia jucariile,mai ales pe cele care fac zgomot si le da de parchet sa auda ea cum suna...si o tine tot asa pana ma seaca la urechi...sau ma trage de masa de calcat...oricum cred ca va merge curand dupa cum se manifesta
Sor-sa era cuminte din privinta asta...s-a ridicat pe la 10 luni si la 10 jumate a luat-o la pas,insa fara sa-mi traga totul prin casa cum face mimoza...avea preocupari mai "telectuale"

Am studiat si eu pompa de nas si nu stiu de ce gandindu-ma la puterea unui aspirator mi se pare o metoda barbara de extractie e mucisorilor din nas...Sincer chiar nu-mi pot imagina cum naiba sa se extraga usor...

Mimoza mea a adormit aseara pe la 10 si s-a trezit la 8 jumate...si nici pana acum nu a vrut sa manance,nici macar lapte...iar ajungem la greva in ritmul asta...Ce ma mai scot cu mesele de pranz...ieri mi-a halit doua chitelute cu piure...azi ii fac pilaf ca si garnitura...
Iar cu frigul stam la fel de bine pe-aici...a iesit soarele dar afara e groaznic...

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput