Bebelusi de mai-iunie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 7
monu spune:
salutare, intru fugitiv ca a mea e vitezomana la ora asta si imi face creierii omleta! e frig dar nu in casa ca acum am marit temp dar dupa amiaza se facuse putina racoare si desi a stat pe jos cu plapuma si patura si invelita ea insasi cu patura mica-mea a inceput sa urle ca ce tin copkilu pe jos ca raceste! m-a scos din minti!!!!
maine bb face 8 luni! uraaaaaaaaaaa!!!!! nu zice mama nici tata doar ulra cand e nervoasa rade cu gura pana la urechi, chiuie, si vrea numai in premergatot si se enerveaza daca nu ii faci pe plac. o mare smechera!!!!
somn usor
pupicioi
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana
loreen spune:
Crissu ti-am trimis doua carticele cu haloi pentru bebelusi...sa pape mult frumusetea aia de fata cu ochii albastrii...
Lucas cred ca-i trazneam vreo doua lu aia gravida de-o apuca durerile facerii...unele profita de starea de graviditate si devin nesimtite ce n-a vazut Parisul...
Margott incearca si cu Panthenol Spray...e bun...pasaroaia lui Delia am facut-o bine cu ala dupa ce se iritase pana la sange...oximed eu l-am folosit numai pentru mine,acuma nu stiu la bebelusi ce efect are...daca ti l-a recomandat medicul o fi bun...
Fran da ai o bafta de dr. cum am eu la celebra in viata Munteanca...
Aoleu Cornelia si tu... cu depresiile
Ada parca vorbesti pe limba mea si cu toate ca stiu ca ar trebui sa stau cu Delia acasa macar pana anul viitor in ianuarie,tot ma impinge constiinta de la spate...lua-o-ar naiba sa o ia...
Plus ca mai este un aspect la mine...in aprilie vreau sa ma duc de Paste la mama la Sibiu ca nu am vazut-o de la parastas si sigur jigodia aia de sef nu-mi va da concediu si atunci ce fac...?!Saptamana asta trebuie sa ma hotarasc...ori incep de la 1 ori mai...stau o luna![]()
E aproape 10 si mimoza asta a mea nu dam nici un semn sa vrea sa doarma...a adormit de fapt dupa baie si dupa 20 de minute s-a trezit urland,asta fiind la ora 19,45 si de atunci chiraie prin casa ca la nunta.Iar eu am o durere de cap insotita de greturi ce n-am avut de cand ma stiu...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andreeaatan spune:
Monicica - multumesc oricum pentru oferta. Poate ca merge, poate ca nu. Oricum, nu sunt multi bani si merita incercat.
Hai ca nu e solutie minune: este o planta care iti produce senzatia de satietate. Exista medicamente pe baza de sibutramina care fac acelasi lucru, xenicalul - stopeaza grasimile... Dar acestea sunt cu efecte "perverse".
Daca nu se rezolva cu cumparatura en-gros, tot pe tine te deranjez.
Eu acum iau asta: http://www.cytodyne.com/products.html?product_id=56&site=xenadrine . Tot cu ajutorul acestui gen de produse plus pudre proteice plus sport in fiecare zi am slabit 20 kg acum cativa ani (ca sa le pun la loc in sarcina).
Va pot spune ca nu am avut chef de papa toata ziua-am mancat exact 1259 calorii. Am alergat cu sania si am calarit si stepperul seara.
Si desi am descoperit ca barbatu-meu mi-a sters toate lucrarile din faculta si master, la care am tinut asa de mult si din care una e publicata, sunt ok (80%) si nu m-am comportat bulimic. ![]()
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
ioanailincam spune:
Salutare, popor!
Semnez si eu aici condica, nu prea mult ca in seara asta chiar ca nu-mi mai scapa Naufragiatii
.
Azi m-am resimtit la birou dupa week-end. A fost asa de placut acasa (mai precis faza cu telefonul
), Ana afost cuminte, m-am odignit, barbatul a facut mancare, ce sa mai, ca in vremurile bune... Asa ca toata dimineata am stat mai mult cu gandul la copil, spor nu am avut mai deloc, dupa panz am fost sa imprumut un telefon si sa-mi recapat SIM-ul si uite asa a trecut ziua. Ce sa mai, e naspa la munca.
Loreen - special nu am zis nimic pana acum de dilema ta, stii bine cat m-am stresat cu gandul ca ma intorc la munca. Ceea ce mi se pare mie ca este cu adevarat important este daca te poti lipsi de serviciu dpdv financiar. Stiu ca suna ca naiba, dar la mine asa a fost. Oricat de mult mi-ar placea sa stau acasa pana la 2 ani mi-a fost clar inca de cand am nascut - iar din octombrie cand am inceput sa ia 7.830.000 si mai clar - ca este exclus sa se intample asa ceva. In final, poate a fost chiar mai bine ca am inceput acum, Ana inca nu reactioneaza rau la plecarea mea, iar pe femeie pare ca o accepta (mi-am dat seama din reactia ei aseara fata de prietenele mele si reactia ei de dimineata, cand vine femeia si nu zice nici pas). Pana la urma cred ca cel mai bine e sa stii una si buna: raman acasa sau ma intorc, oricare e solutia te resemnezi. Asa, sa pendulezi intre ele si sa faci liste cu ce ar fi mai bine (chiar asa, pune pe o foaie de hartie avantaje/dezavantaje si vezi cine castiga) innebunesti cu zile. Sau si mai bine ar fi sa ia decizia asta altcineva pentru tine. Ia sa vina sotul si sa-ti zica: de luni te intorci la munca! In clipa aia cred ca ai sti pe loc ca da, ma intorc sau nu, nu ma intorc. In orice caz, incearca sa iei decizia mai repede ca sa stii o treaba si sa poti lucra apoi la acceptarea ei. Iar despre copii stii cum se zice, ei cresc oricum, pleaca si apoi te intrebi de ce te-ai sacrificat atata. Asa ca gandeste-te un pic si la tine!
Beatrice - in week-end fac si eu coltunasi. Si nu te ingrijora cu dintii, mie aproape imi pare rau ca i-au aparut, parca era mai draguta stirba.
Simona - cum e ala, piure de sfecla?
Monicica - bune idei. Eu am vazut la colega mea exercitiul nr. 3 numai ca era facut pe o minge imensa. Si impingeau mingea cu copilul calarit (pe burta) pana atingea cu manutele podeaua. Ii placea si nu parea sa se sperie desi o repezeau cu capul in jos.
Margott - vad ca si Ana e iar cu fundul prastie. Eu chiar am de gand sa incerc acea crema cu ulei de catina de la Plafar, numai sa gasesc unul in drum zilele astea.
Cloreta - felicitari pentru kk.
Babygirl - haioase perlutele. Eu aveam senzatia ca la 10 ani esti mai cu capul pe umeri, dar se vede treaba ca am uitat cum e la varsta aceea.
Androix - am uitat un amanunt: la imbinarea dintre placi (ti-am zis eu ca nu se vor intrepatrunde perfect) se pune plasa, care la fel, se lipeste cu CM11. Mult succes cand va apucat!
Lucas - ai m ai ajuns la TCM?
Loreen - ieri Ana a adormit pe burta singurica si fara maraieli (uneori se mai mataie inainte sa adoarma si atunci ma duc langa ea, stau in cot si ea baga nasul in maneca mea
, ma cearta un pic si adoarme). Dupa o vreme a scapat suzeta, iar dupa alta vreme mi-a povestit sotul ca a deschis un ochi, si-a mufat singura suzeta si a picat la loc in transa. Pe zi ce trece adoarme tot mai usor singura, ceea ce este insa o stiinta exacta e sa stiu cand sa o pun pe spate si sa-i dau suzeta, adica sa aiba stadiul perfect de oboseala, nici sa nu fie destul de obosita ca sa adoarma ca atunci da din picioare si are chef de joaca, dar nici sa nu fi trecut de pragul de oboseala si sa urle.
Fran - dar la celelalte Krido de pe Mosilor nu or avea nimica?
Andreeatan - felicitari pentru kk. Peste vreo 2 saptamani cred ca ne apucam si noi![]()
Newmami - uite asa se ingroasa randul mamicilor revenite la munca. Hai si tu, Loreen, cu noi!
Ca va tot vad cu examene, ma bate gandul sa dau si eu unul mare de tot, pe care tot il aman de multa vreme. SIncer, nu cred ca am destestat ceva mai mult in viata asta decat invatatul. Ai mei m-au terorizat o viata cu notele si de asta am ramas cu sechele; si acum visez ca ma asculta la liceu la matematica. Iar cosmarul cel mai mare sunt examenele orale - parca mi se pune o ceata pe creier si nu-mi mai amintesc nimic. Examenul ar fi prin mai, deci ar fi ceva vreme sa ma apuc sa invat, dar parca nu am tragere de inima. Hai povestiti-mi si mie ce frumos e sa inveti. Uite ca asa mi-am amintit de Gusta. Ce faci, tot cu scoala.
Gata, ca iar am scris un roman si ziceam ca mai fac si eu ceva treaba. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
andreeaatan spune:
Ioana - nu e frumos sa inveti, este bine sa afli lucruri noi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
micorint spune:
Buna!
Aspiratorul pt nasuc il am si eu si l-am folosit cu succes atat la Alex cat si la Maria. Alex e chiar fan al metodei, ii place teribil, nu la fel as putea spune despre Maria care protesta de fiecare data. Bine, ea n-a avut decat un episod de muciosori pana acum, sper sa fie cat mai rare. Oricum, nu cred ca stimuleaza secretia nazala, ideea e ca cei mici nu stiu sa-si sufle nasul si asa putem sa-l curatam mai bine, doar noi daca ne suflam nasul inseamna ca ne creste productia?
Despre dormit, ma consolez cand citesc ca mai sunt bebelusi care nu adorm singuri... Maria adoarme singura doar seara (cu unele exceptii), in schimb ziua trebuie s-o tin in brate, s-o legan si bineinteles ca cel mai bine doarme tot la mine in brate, daca o pun in patut se trezeste repede.
Loreen, cu intorsul la serviciu te inteleg perfect... e greu sa iei o decizie cand argumente exista in ambele variante. As indrazni sa spun ca orice ai alege, oricum iti va parea rau la un moment dat
Bine, nu punem la socoteala nevoia financiara care chiar poate fi un factor hotarator. Asa am patit eu acum 3 ani, cand l-am lasat pe Alex cu mama la 9 1/2 luni. Ma saturasem de stat acasa, simteam ca o iau razna de tot, de la serviciu tot ma intrebau cand revin, pana la urma m-am dus si chiar cu inima impacata. Dar acolo, alta belea: o multime de probleme, care mai de care mai naspa, incat stateam la birou si ma gandeam ce bine era daca as fi fost cu copilul acasa. Plus ca aveam un teribil sentiment de vinovatie ca il privez de prezenta mea - desi statea cu mama si ii mergea super bine. Pana la urma m-am obisnuit cu situatia si am realizat ca am procedat corect, dar tot mai aveam asa, o strangere de inima ca puteam sta mai mult cu el. Asta e... oricum ai da-o tot nu poate fi perfect, depinde ce compromis alegi sa faci. Succes in orice ai alege!
Dar sa fie hotararea ta si nu a sefului![]()
Mihaela, Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)
Poze Maria Cristina 8 luni
Poze cu copiii mei
patriciaRO spune:
Crissu, iti trimisesem si eu Carticica, acum o ai in triplu exemplar...
Noi ne-am culcat pe la ora 21.00 dupa ce am mancat cedva danez facut pentru noi...
Pentru cine este interesat uite aici ce bunatate de reteta:
1. Se pun la fiert cartofi pentru piure, cati vreti..
2. Se caleste ceapa si se adauga carne de porc ca sa se rumeneasca, suc de rosii si condimente pentru spaghete bologneze, ca sunt mai gustoase...
3. Se pune intr-o tava piure de cartofi care a fost amestecat cu un pic de branza si peste el un strat de carne...
Cartof---Carne---Cartof...
4. Se baga in cuptor. Iese o nebunie!
N-am apucat sa-i fac poza ca a venit sotul cu o foame in gat si eu am plecat intre timp la sala si tava era goala... Asa ca trebuie sa faceti voi. Reteta este simpla, simpla!
Si evident i-am dat lui Alex sa pape nitel cartof cu carnita... Moama ce bunaciune... Apoi mancam noi acum mai pe seara niste parizer si ne-a vazut si i-am dat si lui. La molfait nitel in gura si la mancat. Dupa care a bagat cereale si lapte si acum e bustean... Asa ceva, n-am pomenit!
Al meu pifos de vre-o cateva zile bune merge de-a busilea bine si exploateaza totul. Plus ca se ridica in picioare. Se tine de tot ce este stabil si deodata il vezi... Parca il vezi la 9 luni mergand pe picioarele lui... Ar fi ceva!
Beatrice, mami de
Alex pifos
fran spune:
Ioana-n-am intrat in celelalte Crido de pe Mosilor ca mi-au zis vanzatoarele de la asta cu reducerile la pantofiori ca numerele mici nu sunt decat la ele.
Micorint- ai aspiratorul de mucisori care se ataseaza la aspiratorul de praf? Ala de la link-ul dat de Florentina? Si nu trage prea tare?
Mie desteptul asta de la orl mi-a zis sa nu-i mai dau cu sterimar etc. ca o sa tot fornaie. Da' oricum ei fornaie pana la un an
. Da' mucisorii pot sa-i scot cu pompita de nas-da' numai ce se vede
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05
crissu spune:
Loreen, Beatrice va multumesc mult de mail si Iulia va multumeste.............cand ma vede cu castronul incepe sa plescaie de nu mai poti de ras.
Gabitzam pe naiba ca nu seamana deloc cu mine....e ta-su intreaga...inclusiv ochisorii aia albastri tot de la el ii are. Mi-am pus net acasa non stop ca pana acum aveam doar dupa ora 8 seara si in weekend si drept dovada nu prea apucam sa scriu mai nimic ca buburuza asta mica se culca la 12 noaptea.....niciodata mai devreme, fiind foarte activa in perioada asta.
Loreen eu zic sa mai stai un pic acasa......macar luna aia de care zici tu............parca nu stii cum e la serviciu.......o sa ti se taie repede.... zi de zi, probleme,lume stresata, colege nervoase (din cauze fiziologice sau nu numai
)naspa.
Aspiratorul de nas noua nu ne-a folosit in sensul ca niciodata nu am reusit sa captez ceva mucisori cu el. Eu ii pun ser fiziologic cate doua picaturi in fiecare nara si dupa 5 minute coboara dansii pe canal si cu un betisor ii scot..........nu prea ii place dar asa supravietuim.
Pentru fundulet am folosit Sanosan pentru iritatii dar nu isi mai face efectul........doua zile are funduletul perfect si a treia e imposibil sa nu-i apara vreo roseata. Am mai folosit, citind aici pe forum, Nidoflor si i-a trecut imediat, o roseata destul de nasoala.
V-am pupat si noapte buna!
Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici
Ruxel spune:
Buna
vreau si eu carticele cu haloi pentru bebelusi. Va rog muult de tot, ca nu stiu ce sa-i mai dau de mancare.
Loreen, Beatrice....pleaseeeeee
Noi azi am fost pe frigul asta la vaccinul antirujeolic, si va rog sa-mi spuneti daca bebeii vostrii au facut reactie dupa vaccin si care au fost acestea.
pupici
Ruxel
Bianca