Bebelusi de mai-iunie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Hellooooooo mamici cu bebici!!!!
In speranta ca nu ne-ati uitat va anuntam ca revenim pe forum .......speram ca de data asta pe bune .
Si ca sa va amintiti de mutra nostra punem si niste poze.

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

fetelor,
Multumim pentru urari.Asemenea si voua.
Am reusit sa-l cantaresc aseara ca nu mai are stare deloc si avem 8.450 kg dar n-am reusit sa-l masor (Gabitzam te rugam frumos trece-ne si pe noi la listuta, lungimea ti-o spunem mai tarziu).
La noi nu mai vine pedi decat daca o chemam noi. Cand am sunat-o ieri sa o intreb daca vine m-a intrebat" da ce are? e bolnavior? , ca daca nu este nu are rost" asa ca o mai chem la vaccinul de la un an, si in rest merge sotul dupa reteta de lapte. Am dedus ca nu vine decat la vaccin( adica dupa bani )ca pina acum a venit lunar ca trebuia sa-i faca vaccinurile. M-am enervat eu destul si nu cred ca mai e cazul sa stric atmosfera .
In alta ordine de idei, Dragos sta in picioare tinandu-se de patut si striga cat poate de tare" da-da, ta-ta-ta-ta, a-a-a-a " de de doare capul . Acum l-a descoperit si pe ba-ba-ba-ba .
Ma-ma canci. O singura data a zis si ma-ma dar mai demult si cred ca din greseala.
Toate jucariile sunt ta-ta-ta-ta.
Azi eram la baie si spalam niste rufe. Cand ma duc in camera copilul ioc. El statea in mijlocul bucatariei de-a busilea si era tare dezorientat ca nu stia pe unde se afla. Si era si ceva nou pentru el pentru ca bucataria nu o cercetase asa pina acum. Mama denaturata ce sunt.
Azi dimineata mi-am luat avant si mi-am zis ca ar fi cazul sa mai incerc sa-i dau cereale ca nu stiu ce draci de fructe sa-i mai dau. De mere si citrice m-am saturat si eu daramite el. Credeti ca a mancat? Binenteles ca n-a mancat. Nu stiu ce are impotriva cerealelor ca nu-i plac deloc.Si am incercat de toate.Singurele care le accepta cat de cat sunt de la Bebelac dar si alea 2-3 lingurite maxim.
La pranz i-am facut piure de sfecla cu piept de pui. Un deliciu. Pina nu i-am pus si iaurt n-a vrut sa haleasca.
Cu iaurtul ce ma mai scot ca altfel.....
Mai fetelor sa nu uit sa va intreb ca v-am auzit de pasta de dinti si periute; voi spalati copii pe dintisori? Ce fel de pasta de dinti folositi? Se inghite sau cum naiba se clatesc pe gura ca nu-mi imaginez. Sunt batuta rau in cap de cand stau acasa .
De dimineata tot incerc sa-i fac o poza cu dintzosii dar nu reusesc. Poate pina se culca il prind macar o data.
si va dorim sa cresteti mari si sanatosi

Simona deDragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Am fost la orl. Daca sedeam cuminte acasa mai bine faceam...
Am scos kupilu' afara in gerul asta pentru 5 minute de consultatie de cosmar. Si eram la orl-copii. La adulti, la o tanti dr. Iepu' a stat la control fara comentarii. Acum era un nene care m-a pus sa o imobilizez si a mai chemat si o asistenta sa o tina de cap. Aia a inteles ca se uita in gat si a apucat-o de cap de urechi. Iepu' s-a pus pe urlat, nenea dr. de rastit la asistenta sa-i dea drumul la urechi ca acolo o consulta-tambalau la maxim. Ne-a zis scurt ca are ceara si sa venim la el la spital ca acolo are aparate de aspirat. Ne-a pasat si cartea de vizita- sa-l cautam neaparat. Am mai indraznit sa-i zic ca fornaie- cica, da, astia mici nu au sistemul incomplet dezvoltat, o sa-i treaca dupa un an. Pai zic, fornaie de 2 saptamani, de cand cu viroza nu de cand s-a nascut...E, veniti la spital ca vedem.
Deci in marea clinica Medicover nu se pot scoate doape de ceara din urechi, trebuie mers la spital? De fapt si cand am fost eu la reumatologie tanti m-a chemat tot la spital. Astia vin la medicover doar ca sa faca rost de clienti pentru spital

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Am si eu o rugaminte pentru Beatrice: te rog din suflet cand ai timp ai putea sa-mi trimiti si mie carticica aceea cu retete pentru bebei (mail:cristinaandreistancu@yahoo.com)......multumesc! Vreau sa zic ca am testat deja reteta aceea cu cartofi copti si s-a lins pe botic atat Iulia cat si tati ..........esti tare, si cu pozele ne dai gata.
Noi suntem bine in rest..............Iulia a implinit 7 luni pe 19 si are 7.800 e vioaie si ranzita nevoie mare.
Si a mea tot ta-ta-ta spune.............pai normal doar nu vreti sa spuna mama .
Voi scoateti copii afara pe gerul asta? Mie mi-e frica sa o scot pe Iulia......si cand nu era asa de frig dupa o tura pe afara seara gata nasucul infundat.
Ce fructe le mai dati bebelusilor in afara de banana si mar care cred ca i-au ajuns pana in gat.
Cloreta lasa ca e bine ca bebe papa laptic, e bine pentru burtica ca e usor de digerat......Iulia prefera mancarea solida si cu laptele e o adevarata aventura pana i-l bea si mai mult de 120 ml nu bea nici cu interventii. Nu mai zic ca trebuie sa fie ceva prin preajma care sa-i distraga atentia ca sa uite ca bea lapte......astfel eu cant,si am langa mine un arsenal de jucarii pe care le schimb ca sa nu se plictiseasca copilul.........aaaaaaaaa si ma mai scot cu reclamele de la care nici nu clipeste.
Gabitza e mortal baietelul tau si ce mandru e de dintisorii lui, mamaaaa si ce se catara peste tot....mi-e rauuuu.
Va mai povestim de noi mai incolo ca sa nu va plictisim asa din prima......asta pentru ca am avut cateva luni bune in care nu ati mai stiut de noi.

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna seara

Loreen, am vazut ca esti in dubiu cu intoarcerea la serviciu. Parerea mea strict personala este ca asta nu va rezolva dependenta Deliei fata de tine. Uite de ex. Sergiu - in primele zile a fost mai marait pt ca era obisnuit sa stam toata ziua bot in bot, dupa aia s-a obisnuit sa stea mai cu toata lumea fara sa comenteze, dar tot e dependent de mine. Cand vin seara acasa nu mai poate de bucurie cand ma vede, si trebuie sa-l car cu mine peste tot pt ca altfel il apuca plansul. Unde mai pui ca pana sa ajung acasa cica incepe sa se uite la usa. Iar dimineata, daca se intampla sa se trezeasca pana plec (in medie odata la 2 zile), il apuca un plans de nu se potoleste nici la taica-su in brate (si altfel e topit dupa el), ci numai la mine. Si se lipeste atat de tare la pieptul meu, ca-mi vine sa urlu ca trebuie sa plec.
Asa ca daca nu ai cine stie ce avantaje ca te intorci la munca sau daca nu pun ei piciorul in prag, cu mana pe inima iti spun ca merita sa mai stai acasa cu Delia. Cat mai mult cu putinta. Viata sociala si neuronii se recupereaza.

Hai ca revin ca s-a trezit bb

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

salut fetele

am inceput sa citesc o carticica despre cum sa te joci cu bebelusii si mi s-au parut 3 "exercitii" interesante, am zis sa vi le scriu si voua:
1. legatul intr-un cearceaf, ceea ce numim in romaneste "groapa cu furnici"...pentru cine nu numeste asa: unul apuca 2 colturi de cearceaf celalat restul 2 si bebele in mijoc si leganat... cica e interesant pt. bebe modul in care isi simte corpul... al meu e lesinat de placere ... rade intruna
2. pt. a invata mersul de-a busilea, un prosop indoit lat cam 10-15 cm pus nu sub burta ci sub piept si in felul asta ajutat bebele sa isi ridice trunchiul. Daca bebe intinde picioarele atunci se pare ca e prea devreme pt asta
3. pui bb pe burta cu pieptul pe o minge, mai bine umflata decat tare si il ajuti sa se balanseze fata-spate dreapta-stanga..in felul asta "intelege" mai bine cum sa isi tina echilibrul.

have fun

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Crissu, bine ai revenit printre noi Ti-ai pus net acasa?
M-am uitat si eu la pozele Iuliei, tare e nostima si are niste ochi super. M-am tot uitat cu cine seamana si parca cu tine seamana mai bine.

Mai, dar e groasa cu frigul asta. Joi planificasem sa-l duc pe Andrei la controlul lunar, dar nu-l scot din casa pe frigul asta. Si in casa e mai rece acum. Aseara cind batea crivatul ala suiera lejer pe linga termopan, cel din camera lui e mai vechi si mai prost. M-am culcat cu el in sufragerie si a dormit Costi in camera lui Andrei. Dar am dormit prost amindoi, si eu si copilul. Eu il simteam intr-una, el nu-s ce avea dar se tot foia si rasucea. Azi il imbrac mai grosut si-l las la el in patuc.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Fetelor, Teodora doarme de la ora 17!!
Monicica, eu am pus-o pe cilndrul de la chicco, e haios tare dar trebuie sa fie inainte de masa evident:) Cu groapa de furnici mi-ai dat o idee, imi amintesc din copilarie ce imi placea.
Crissu, nu ma plang ca bea lapte, e super bine chiar. A mea are in mod normal doua mese de lapte si trei solide dar mai bea lapte intre mesele solide. Ah si face kk de 4 ori pe zi, chiar si de cinci. Bine ca nu a depasit limita ca zburam cu ea la analize.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Andreeaatan imi cer scuze ca nu ti-am scris mai repede, dar nu prea imi venea ... am fost la o farmacie mare si am intrebat si m-a luat una sa imi explice ca solutii minune nu exista sa slabesti si ca ei nu au asa ceva si mi-a recomandat sa mananc multe legume sa beau apa si fara dulciuri de parca eu eram tampita si imi spunea cel mai mare secret... in fine daca tu crezi in asta atat conteaza...daca nu reusesti sa imi spui ca eu pot sa iti cumpar fara nici o problema de pe ebay...si sa imi spui cum merge, ca m-ar tenta si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Spuneti-mi si mie va rog daca ati folosit OXIMED spray?
Funduletzul lui David arata din ce in ce mai rau si pediatra mi-a zis sa-l dau cu oximed.

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput