Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
codruta_grg spune:
Irina, bravo pentru inotator. Si eu de abia astept sa o bag cu noi in vana, dar numai cand ne intoarcem la noi acasa o sa fac chestia asta.
Pharma, merci! O sa vad daca si maine are dureri de burtik, am sa ii cumpar Sab sau Bonisan.
Ioana, succes cu bona! Sper sa fie ce cauti!
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
cge spune:
Si noi am bagat in cada amandoi copii ![]()
![]()
Irina, suuuuuuuper pozele!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
jadi spune:
Ce faceti fetelor... va gasesc pe pagina 2? hehe.
In sfirsit m-am linistit si eu, copilul cred ca a mincat prea mult il incearca niste dureri de burta si am aplicat incalzitorul pe burtica, sa speram ca nu se mai trezeste din somnic.
Azi am avut asa o zi aiurea, nimic nu s-a legat, apa de nici un fel la bucatarie, vase nespalate de ieri plus un jaf imens peste tot. Plus copil care ne-a obosit pe amindoi. Dar baietii au fost ok de dimineata, au lasat-o pe mami sa mai doarma 2 ore. L-am scos si azi pe balcon daca de miine se preconizeaza friguri mari il voi tine in dormitor cu geamul deschis ca altfel nu doarme si asa ma bucur ca doarme si el 2 ore fara intrerupere, in rest somnici de 5 minute pina la juma de ora maxim.
Azi am fost in vizita la cumnati, nu am mai fost cu bb la ei. Nici nu am intrat bine si a inceput sa urle ca din gura de sarpe... ne uitam amindoi daca e copilul nostru sau nu. Nu am idee ce nu i-a placut, casa, lumina putina, caldura prea mare sau varul sau de 6 luni care era tot o energie si zimbaret si mai tragea cite un chiot. Una peste alta, mi-a tras vreo 3 reprize de urlete de nu ne venea sa credem. Pina la urma cred ca s-a obisnuit dar a fost bine cind am ajuns acasa, a facut baita si s-a intilnit cu bibe cu gust de banana.
La teve sint numai filme cu indieni, am trecut de faza asta! Sint obosita dar in acelasi timp daca m-as duce la culcare cred ca nu as putea sa dorm.
RalucaC inca nu am folosit pompa, am sterlizat partile de plastic si inca sint aburinde. Mersic mult inca o data!
Mai bintui pe aici,
Deni &
Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Irina am vazut poza cu tizul. Foarte draguta, era incintat se pare. Cu ocazia asta l-am intrebat si eu pe sot daca schimbam cada la noul apartament ca zau ca merita un pic de distractie ... se uita la mine asa ciudat ca mi se casunase pe cada![]()
Deni &
Vlad 28 sept 2005
b_irina_c spune:
Raluca, Cge, Codruta
multumim
!
Sa-mi tineti pumnii ca ma straduiesc sa-l dezvat pe bb de suzi. Azi dupa 5 min de plans azi dimineata, a mers. De noaptea asta mi-e tare groaza
.
Somn usor...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Jadi mersi 
(cred ca am scris in acelasi timp). Era incantat si zau ca e distractiv...
Acu chiar plec la culcare (cat apuc).
Ce vreme....![]()
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
jadi spune:
Fetelor sa il dau in git pe iubitul meu sot... azi am fost pina la RalucaC si cind am plecat mai discutam noi una alta si ma intreaba cine e Raluca si i-am explicat eu ca ne-am vazut in parc si zice, aha e mama Radului... Nu imi aduc aminte sa ii fi povestit deci mai mult ca sigur sta si citeste ce scriem noi pe aici. Cind l-am luat la intrebari o dadea din colt in colt!
Pe aceasta cale il rog sa isi faca user si sa se bage in seama daca are curaj, hehe!
Deni &
Vlad 28 sept 2005
simodina spune:
Irina, super pozele!
Ioana, tie iti place design-ul modern, nu?
Eu mereu am zis ca daca voi avea o fetitza, va fi mica mea printzesa ![]()
Jadi, ba pardon, Deni, il asteptam pe sotzul tau, sigur! Dar nu vad eu barbatul ala care sa se bage in gura atator femei, he he ![]()
Nanadana, si noua ne place sfanta impartasanie ![]()
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
irina81 spune:
Salutare,fetelor!
Noi cu diversificarea am inceput asa:suc de mar (1-2-4-8lg),apoi suc de mar (1-2-4-8lg),apoi suc de portocala la fel.Acum suntem de ceva timp la piure(predomina marul care ii place f mult).Ar trebui sa adaugam si biscuite,dar e grasut si mai asteptam.Banana,stiu ca s-a demonstrat ca daca se adm in primul an de viata poate dezvolta alergii mai tarziu.
Urmeaza sa introducem supa de zarzavat.
Cu cerealele..nu stiu.Voi de care ati luat?
Cu fumatul e periculos.Am vazut in spital copii care faceau frecvent infectii respiratorii,acum mai depinde si de copil.
Irina, sucul de fructe poti sa-l dai intre mese dupa ce-i introduci si supica;daca ii dai pulpa de fructe,e bine inainte de primul somn.
Eu ii dadeam ceai pt colici inca,desi nu mai are de la 3 luni.Dar de cand am inceput cu piureul de fructe asa de bine i s-a reglat scaunelul ca uneori mi se pare ca face prea tare si am renuntat la ceaiul ala care contine si menta.Acum ii mai fac de musetel sau tei,dar nu zilnic pt ca mai de graba ii dau suc intre mese.
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze