Copilasi de nov-dec 2004 (103)
Raspunsuri - Pagina 12
eveline spune:
Hai fetele ca m-am speriat un pic....de maine nu mai pun Knorr in papa lu Bia. Dar branzica de burduf am sa amestec un pic cu cea de vaci si cu smantana si-i dau cu mamaliguta si cu unt....cel putin asa visez eu....poate nici nu-i place, mai stii!
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005
paxela spune:
ne laudam si noi azi cu o banana mancata ( cei drept in 2 reprize) ca baietii mari in manuta lui, musca din ea si uimitor pt el chiar si inghitea si in plus si jumarate de mandarina, din care ii dadeam felia sugea tot sucul si scuipa coaja, oare ce o fi fost cu el azi? o fi auzit ca nu papa bia si vrea sa o intreaca? sper sa nu il deochi
, poate ai vostri mananca la modul asta de mult dar pt el este o mare realizare caci inafara de paine pufuleti biscuiti tot ce punea in gura scuipa
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
paxela spune:
eveline eu cartofii frantuzesti i-am facut cu telemea si nu au iesit foarte sarati cred ca si cu branza de burduf merge ca la cantitate mare de cartofi ou smantana nu se simte asa tare
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
eveline spune:
Pai eu ma gandeam ca telemeaua e mai sarata decat branza de burduf....cred ca n-oi fi nimerit eu branza buna...
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005
dama spune:
quote:
Originally posted by bits
Dana,Fulgu se deschide Ikea langa mine.spuneti-mi vand oare si dormitoare de copii?pe aici sunt numai din lemn lacuit fara o pata de culoare ceea ce nu mi-ar place,ma gandesc sa-mi trimit din Ro.
Bits, indraznesc sa-ti raspund eu ca sunt prin zona si am si IKEA aici. Da, vand si dormitoare pt copii zic ei complete (dar mie nu-mi par chiar asa), c a sa-ti faci o idee te poti uita www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?cattype=sub&topcategoryId=15567&categoryId=15622&parentCats=15567 16113 16261&storeId=4&catalogId=10103&langId=-2" target="_blank">aici sau www.ikea.com/ms/en_US/virtual_catalogue/catalog_splash2.html" target="_blank">aici (2006 online catalog - Children's IKEA).
mariussimiuc spune:
Eu i-am facut astazi lui Robert dovlecei cu branza la cuptor.Am folosit branza de vaci facuta de mine si branza telemea.Nu am folosit foarte multa si nici n-am mai pus nici un strop de sare si au iesit numai buni.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
FELIS spune:
DAMA... ce flacau frumos ai... Mai.. da toate faceti poze cu copilaii in cada.. cu jucarii... ce se mai distreaza...
In legatura cu nepapatul bebicilor... eu il am pe Silviu tot timpul aproape si stiu ce trage saraca Paxela... cat a mai fost pe la doctori... cate randuri de analize nu i-a facut (la tot felul de spitale, laboratoare, maternitati policlinici)... fiecare citite de nenumarati doctori... Credeam la modul serios ca la un moment dat o s-o ia razna... PAi Silviu nu manaca de cand avea 7 luni... Chiar si alaltaieri parca printre alte discutii... mi-a zis cat mancase Silviu cam in 20 de ore : 30 ml... Se mai intampla sa manace asa... din cand in cand... de la pikovit..
Asa ca eu cat nu prea mi-a mancat Mihai... doar am anuntzat ca am intrat in clubul nemancaciosilor... dar de panicat nu m-am panicat... Cu Silviu aproape... ca exemplu... am ramas calma...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor va pup
sa aveti o zi buna
ps.am vazut pozele cu davidutul damei...e un frumuhsel...si ce-i mai place in baitza
pupici
si multa rabdare mamicilor de bbelushi nemancaciosi printre care ma numar si eu
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
bits spune:
ANCA merci mult de tot!m-as multumi si cu patul ala numai sa-l gasesc pe aici.oi vedea cand o sa se deschida magazinul ce produse au.meyyy ce-a crescut David
de cand nu l-am vazut,e o dulceata si-ti seamana tare tare bine.tatii chiar e roman?(glumesc).mi se pare ca are trasaturi asiatice.parca ar fi metis din romanca cu japonez.sa nu ma
.
ONITZO inteleg perfect ideea ca unii copii adora mancarea adultilor,numai ca noi suntem cele care le formam obiceiurile alimentare.te rog eu gandeste-te ca E-urile sunt cancerigene si vb lui aimee mai bine pui condimente naturale.nu mi-o lua in nume de rau
.multi pupici la ochiosul ala mic si scump
octy,KEN(1nov 2004)
FELIS spune:
Vio ... aseara eram pe fuga... si nu am mai zis ce voiam sa iti zic... Nu esti nicidecum o mama rea... Stai linistita... cred ca nu gresesc cand zic ca toate avem la un momentdat clipe cand ne mai pierdem rabdarea ... Nervii nostri sunt pusi la grea incercare de nenumaratele clipe cand nu vor sa manace, sa doarma, sunt maraiti si nu le intri in voie cu nimic... etc... LA un moment dat mai cedam si noi ... mai ales daca nu e nimeni care sa ne ajute... Stai linistita ca esti o mama buna... Pt sigurantza si linistea ta, asa cum au zis si fetele, sa faci niste analize... poate la voi sa fie o rezolvare. Nu te mai acuza ca nu esti o mama buna... Bianca nici nu ar fi putut sa aiva o mama mai buna ca tine... Si nu o zic doar sa te incurajez, ci din cate am vazut de cate ori ne-am intalnit si din cate am vorbit...
putere si rabdare...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero