Copilasi de nov-dec 2004 (103)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

mey fetelor, am descoperit (poate voi ati facut-o mai demult) iaurtul de Brenac (facut la Braila) super bun...e asa cremos, si contine smanatana, fata de altele, f f bun-Olimpus se cheama. La halit juniorul cu o singura lingurita de cereale, ca iesea prea gros, cu o pofta .

Felis, mai zi-ne de Mihaita !!!!

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Mihai acum face kinetoterapie... A capatat ceva fortza si daca il tii de picioruse se ridica din abdomen singur in fund... DAca nu il tii, cand sta pe spate, ridica picioarele la 45 grade si capul si pieptul in acelasi timp la fel, zici ca e o barcutza...
Luni l-am surprins la un moment dat in pat in 4 labe si cu capusorul sus, precum un catelus... ceea ce el nu facea decat la kineto ajutat... A stat asa cateva secunde... Asta cred ca s-a datorat faptului ca a dormit mult si fara sa se trezeasca noaptea... Tot luni ma jucam cu el si i-am zis la un moment dat BRAVO ... si pt ca eu aveam mainile ocupate, a batut el din palme... da nu nimereste prea bine manutele...
In rest e ca de obicei... cand manaca cand nu...dar e bine ca acum are macar o masa pe zi la care manaca f bine...
Azi dimineatza de ex nu a mancat de cat 80 ml... lapte cu cereale de porumb... dar stiu ca o masa din zi va va manca f bine...

Cu gerul asta nu l-am mai scos din casa...

A... uitam... De vreo 4-5 zile are un cos mare pe scrot... Si pare mai mult a fi sub piele... Nici nu stiu ce sa fac.. si nici pe gerul asta nu la-s scoate sa il duc la dr... Am sperat ca se retrage, dar s-a marit...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Pai, Mihaita face progrese nu gluma...sunt deja schimbari vizibile , daca reuseste sa reia exercitiile facute la orele de kineto. S-o tina tot asa!!!
Cat despre "bubutza" lui...stii cum e, daca e un cos, pana nu-si fac edamblaua...numai sa nu-l doara.sterge-l si tu din cand in cand cu musetel, poate usuca, dezinfecteaza...nu stiu ce sa zic altceva

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Dama, David. E frumos si mare. Spune-ne si noua ce papa ca tare bine arata, poate se mai molipsesc si altii.

Felis, asa e cu copiii astia. Pe langa faptul ca exista spre bucuria noastra, mai si fac cate si cate sa ne uimeasca.

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna dimineata fetele!

Felis,si Robert al meu a avut la un moment dat pe putzica niste bubite ca niste cosuri,numai ca erau mici nu mari asa cum spui tu.Eu l-am dat cu Nidoflor si cu Bepanten si au trecut in cateva zile.Cosul ala are si capatana sau e numai rosu?

Aime,am descoperit si noi iaurtul si laptele batut de la Brenac.Sunt super amandoua,dar mie parca mi-a placut mai mult laptele batut.Robert nu prea papa iaurt,dar atunci cand o face ii dau facut de mine in casa.De o bucata de vreme a cam renuntat la gustarele,nu stiu de ce.

Vio,nici copilul meu nu prea se omoara cu mancatul,dar totusi mai papa cate ceva,am avut o singura data o faza din asta in care n-a vrut sa pape nik vreo cateva zile,in afara de tzitzi bineinteles.Asa cum spunea si aime ar fi bine sa-i faci un coproparazitoloc,poate are oxiuri.Ei sunt raspunzatori de lipsa poftei de mancare si de pofta de lapte. Citind ce spuneai de Bia,mi-am adus aminte de baietelul prietenilor nostri care la fel n-a vrut sa pape nimic timp de aproape 3 saptamani,ajunsese mama-sa in ultimul grad de disperare.Traia numai cu suc de fructe,cate un kil pe zi.Pana la urma si-a revenit.Au si ei perioade.Eu am noroc de prieteni cu copii marisori,pe care i-am vazut crescand si nu ma mai panichez chiar asa!Cateodata!

Aaaa,am uitat sa spun ca noi ne luptam acum cu oxiurii.Am luat Helmiflores si ieri i-am dat o doza de Zentel.Am citit pareri si pareri despre Zentel,dar pediatra m-a asigurat ca nu se va intampla nimic rau,numai bine sau in cel mai rau caz nu vom scapa de oxiuri.Si mi-a dat si Pikovit,ca sa pape mai mult(cica!)si ca e bine de luat pe perioada iernii,dar nu am observat nici o schimbare semnificativa!Oricum,deocamdata nu ma plang,chiar daca se poate si mai bine,eu sunt aproape multumita de cat papa.

Imi este asa o ciuda ca merge netul atat de greu si nu pot vedea si eu pozite cu bebei frumosi!!!Am reusit si am vazut cateva cu David a lu' Dama.Super! Le vad eu fractionat da am sa le vad eu pan' la urma!

Va pup si va urez o zi buna!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Pe unde sunteti fetele, pe frigul asat?
Noi ne mai jucam, am pregatit masa...mai tragem un oki aici...
Uitati-va www.gsp.ro/index.php?a=32495&p=3" target="_blank">aici si va minunati ... eu am ramas cu gura cascata ...sau poate-s eu mai "de la tara" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Interesanta, futurista, dar nu tocmai pe gustul meu....prea multa sticla, piatra si metal.....daca-ar fi sa pot alege o casa pe asta nu as alege-o niciodata....nu ca n-as lua-o daca mi-ar da-o cineva degeaba

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by eveline

Interesanta, futurista, dar nu tocmai pe gustul meu....prea multa sticla, piatra si metal.....daca-ar fi sa pot alege o casa pe asta nu as alege-o niciodata....nu ca n-as lua-o daca mi-ar da-o cineva degeaba

Ana si Bianca-iubita

subscriu

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Felis,si Robert al meu a avut la un moment dat pe putzica niste bubite ca niste cosuri,numai ca erau mici nu mari asa cum spui tu.Eu l-am dat cu Nidoflor si cu Bepanten si au trecut in cateva zile.Cosul ala are si capatana sau e numai rosu?

ARE SI CAP...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Felis imi dau si eu cu parerea, ca omul.....mie de obicei cand imi mai iese cate un cosalete dintr-asta periculos, moi degetul in spirt si-l tamponez, ori de cate ori imi aduc aminte....in cele mai multe cazuri se retrage, sau se sparge singurel, fara sa-l chinui....rar n-a avut efect. Poti sa dai si tu cu un pic de spirt, nu strica si mai ales nu doare daca nu e spart deloc, macar se dezinfecteaza!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput