Copilasi de nov-dec 2004 (103)
Raspunsuri - Pagina 11
daniela_sb spune:
Inca un lucru. Chiar daca nu mananca pune-o la masa de fiecare data cand mananci. Am testat si eu si sunt cateodata niste pofticiosi astia mici...
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
onitza spune:
Draga VIO, ma cutremur cand vad ca Bia nici acum nu papa...ce sa ii mai faci tu oare??? mai intai, vorba Paxelei, calmeaza-te...si incearca sa ii scoti din peisaj, oricat i-ar fi de foame, pufuletii si alte minunatii dintr-astea!! fa-i o fripturica la gratar sau cuptor, buna-buna, cu un pic de knorr, si fa-o pasata caluma cu banana sau cereale cu cacao de la nestle...sper sa pape....nu o priva de lichide, macar sa se hidrateze...dar mancare nu-i mia da, eventual las-o cu o bucata de paine in mana cand incerci sa ii dai sa pape fripturica....bafta..tin pumnii in continuare....sa ne tii la curent.
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
DANIELA are dreptate!!! sambata, la micul dejun, Paul a vrut la tati in brate, si a intins mana dupa salam si cascaval...era si smantana in apropiere, daca am timp pun poze diseara, sa vedeti ce era pe el ca il lasam in voia lui, sa bage in mana in smantana si sa guste din salam!!! ![]()
Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
bits spune:
am vazut-o pe Iris aseara dar fiind obosita nu am mai postat nimic.mai mie mi-a placut pozica cu cabina de dus e mortalaaa copilita,si am vazut o poza in care niste cesti de cafea erau puse la un nivel fff jos.daca nu le sparge sunteti tari familia!daca erau la noi cred ca erau fumate de mult
Dana,Fulgu se deschide Ikea langa mine.spuneti-mi vand oare si dormitoare de copii?pe aici sunt numai din lemn lacuit fara o pata de culoare ceea ce nu mi-ar place,ma gandesc sa-mi trimit din Ro.
Fulgu eu i-am luat perna dupa ce am vazut ca doarme pe a mea dar nu-i place,tot a mea e mai buna.adoarme pe ea dar la un mom dat in noapte ridica capul si-l pune pe pat.eu zic sa mai astepti caci e mai bine pt coloana.cu olitza mai lasa-l intai sa se imprieteneasca cu ea iar apoi cand se trezeste ,cu siguranta face pipi asa ca pune-l imediat pe olita si spune-i ca face sisi sau pipi si scoate si tu un sunet asemanator ca sa-si dea seama de actiune.cu kk ar fi usor daca ai sti cam pe la ce ora face el de obicei si ai putea sa-l pui tu pe olita.la noi kk e tare"dezordonat" nu pot deocamdata sa fac nik.Ken ma anunta dupa ce a facut ,arata spre cuc si face ccchhhh.bafta!
radeti voi de isprava lui fii-miu dar mie nu prea mi-a ars de ras caci astazi cand s-au uscat erau dare de ulei de la ruj,asa ca le-am spalat din nou dupa ce am folosit un gel de scos petele.sa speram ca-si revin.
nu mai are preferinte pt dulciuri dupa ce i-am dat decaris!am vrut sa-i dau miere de albine dar o refuza asa ca i-o pun ca indulcitor in ceai.
octy,KEN(1nov 2004)
bits spune:
Onitzo Knorrul ala are o gramada de E-uri e bine sa-i dai?dar cacaooo nu-l agita?
Vio nu stiu ce sa-ti spun dar si noi am trecut prin asta.parca era un facut ca la fiecare masa sa nu pape,iar eu pe langa el plina de nervi si nemancata.asa ca faceam mancare pt amandoi imi puneam mie in farfurie si dupa cum spunea Daniela sunt pofticiosi ,mai ales dupa sunetele care le scoteam yam,yammmmm. a inceput sa manance dar numai din aceeasi farfurie si cu mana caci cred ca ura linguritza.cu sucurile da-i mai mult din mandarine sau portcale ca sa-i faca pofta de mancare.bafta multa!
octy,KEN(1nov 2004)
onitza spune:
BITS, Kenzo e un scump, i-a placut lui Mihai de el mult de tot.....a stat sa vada toate pozele aseara!!! si are Kenzulici un par frumoooos!!! 
Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
BITS, da, knorr are euri (nu ii dau lui Paul), dar copilul meu sa nu manance mai nimik, eu i-as da un vb de lingurita in mancare, sa ii dea un gust, si poate copilul e adeptul mancarii de adult...nu stiu ce sa zic, nu vad o tragedie din asta....cereale cu cacao i-am dat lui Paul de 2 ori pana acum si nu mi s-a parut mai agitat decat de obicei.
Onitza si
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
eveline spune:
Si eu pun Knorr in papa, chiar si pentru Bianca. In schimb cacao n-am incercat...si eu ma gandeam ca agita.
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005
dama spune:
Gata postez si eu ca tot aman de fiecare data ca ma iau ba cu una ba cu alta...acu le las sa scriu si eu 2 vorbe.
Am vazut poze muuuuuuuuuuuulte, nici nu mai stiu numarul si nici cu cine sa incep. Cu Risi papusica, ce dulce e ea si rafinata, apoi mi-a placut de barbatelu de Mihnea, un frumos ca are cu cine semana, iar de Kenzulica nici nu mai am cuvinte...ce a mai crescut si ce frumos ii.
Bits, sunt de aceesi parere privind inceperea activitatilor intelectule si mai ales cu engleza. La noi mai greu asa ceva, intrucat al meu baiet abia zice 2-3 vorbe...cat despre alte activitati, pai nu are rabdare sa stea asa frumos pe scaunel. Si o carte daca se uita pe ea, o plimba prin toata casa...asa ca mai asteptam.
Nici eu nu i-am pus inca pernuta lui David dar o sa vina si vremea ei.
Vad ca se vorbeste tot mai mult de copii care nu papa, eu ma confrunt cu inversul. David ar manca si pietre, vrea tot timpul papa si ma dispera pt ca eu nu l-am obisnuit cu pufuleti sau biscuiti intre mese, dar acum nu am de ales ca tot timpul zice papa. Asa ca Viovio nu as sti ce sfat sa-ti dau...insa las-o bea lichide (ce n-as da sa bea si al mea asa)
Si eu ii dau cand si cand in laptele de dimin. cereale cu cacao (speciale pt varsta lui) si nu mi s-a parut deloc agitat. Acum e drept ca nu trebuie exagerat, dar asa rarut merge chiar si un pic de branzica de burduf, Eveline, de ce nu?
Am pus si pozite noi cu flacaul meu.
aime spune:
Dama, ti-am vazut ficiorul
...e un scumpusor, pasionat de lectura, am vazut cu o "devoreaza"
si ce par carliontat are...plus ca se vede ca e papacila
.
Asta seara i-am dat puiului lapte cu taietei (MonteBanato) cu scortisoara. Aveam emotii...dar i-au placut si le-a inghitit fara comentarii, ba chiar cu "gura cat shura", dupa care a halit si o banana.
Nici eu nu-i pun Knorr sau alte "sinteticale" din astea, nu sunt bune, fetelor...mai bine condimentati cu ierburi de la plicuri, cu patrunjel si daca vreti sa sarati, puneti sare-sare. Na, asta e parerea mea, n-o impun, dar va spun si eu ce cred si cum fac.
Eveline acu, daca ii place, o picatura de branza de burduf
intr-un ocean de cartofei cu out, poate merge...desi eu n-as incerca; hai ca mai gasesti tu combinatii.
La noi, branza este singurul aliment refuzat in totalitate...nici nu mai insist ca si asa il constipa, calciul si-l ia din iaurt, laptic.
aime si
Vladimir, 1an+