Copilasii de ian-feb-mar 2003 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
alina023 spune:
Hey plimbaretilor, cum e in Chicago? Haide Sanzi povesteste-ne cand ai timp cum a fost calatoria cu avionul pt David, care sunt primele impresii din noua tara, povesteste cat mai multe.
M-am bucurat sa vad ca ati ajuns cu bine si acum asteptam detaliile ;)
Eu...nici nu am prea multe de spus despre noi. Il vad pe Luca f putin timp (cca 2 ore seara) si atunci vechea problema, trebuie sa imi impart timpul intre el si bucatarie... Merg in continuare la interviuri, poate gasesc ceva care sa-mi convina mai mult...
Voi Nico, ce mai faceti? V-ati aranjat apartamentul, este gata? Stefa ce mai face?
Va pupam
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
sinzi_ana spune:
Calatoria cu avionul a fost ff lunga
...
E cam mult sa mergi cu copilul atatea ore...dar lui i-a placut si nu ne-a facut probleme de genul ca vrea jos![]()
Pb cea mare a fost ca (asa cum ma asteptam) nu dormit deloc, si a recuperat ff greu...chiar si acum e in urma cu somnul...l-a dezorientat si fusul orar...
Ne simtim tare bine aici in Chicago (de fapt stam langa Chicago, Urbana), stam la rudele mele, care sunt tare dragute, si ne simtim ca acasa...
David e incantat, ca are desene cu Thomas, locuri dragute de joaca pt copii, carticele cu Thomas...ne plimbam toata ziua..
Deocamdata nu prea avem ce face, Radu pleaca marti in Florida, si noi vom mai sta probabil o saptamana apoi aici...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radu
si David
David
Nicoleta spune:
Salut.
Sinzi,ma bucur sa aflu ca ati ajuns cu bine... si incepe viata cea noua pentru voi.
Noi suntem cam stresati, amenajarile costa destul de mult si se cam lungesc astia... Vrem sa ne mutam sambata viitoare. Speram sa fie ok. A iesit totul frumos, mai sunt de pus usile, determinat baia mica si de instalat dusul... Cam asa. Apoi smotrul,instalat bucataria...Smotru iar...
Stefan creste, ne uimeste pe zi ce trece...
Cred ca in curand vom incepe lucrarile pentru fratiorul sau surioara...![]()
Astept vesti si de la voi.
A, Stefan stie Catelusul schiop. Are 8 strofe si eu il ajut numai in 2 locuri. Ii plac poeziile de Elena Farago
Multa sanatate.
Nicoleta
sinzi_ana spune:
Nicoleta spor la smotruit atunci!!! hihi...
Noi incercam sa ne revenim...si David e cel care isi revine cel mai greu..doarme putin, a slabit f mult...
In rest...mergem la bowling, la plimbari si la
Sinzi, Radu
si David
David
alina023 spune:
Buna fetelor
Iar avem probleme...abia scapasem de raceala si acum mancaciosul meu a facut enterocolita. A fost in vizita la soacra mea si acolo a mancat ce i-a poftit inimioara (bineinteles ca mult si aiurea) si a doua zi a inceput sa se simta rau. Ieri a mers soacra mea cu el la doctor si se pare ca este enterocolita. Acum este pe tratament si regim alimentar drastic. Mi-e asa mila de el....imi tot spune ca-l doare burtica...of
Eu mi-am gasit un alt loc de munca. Salariul este dublu fata de cat castig acum dar voi lucra numai de noapte (de la 3am la 10 am). Este o firma de transporturi si lucram pe fusul orar al SUA. In felul acesta voi avea mai mult timp sa stau cu familia mea (nu stiu cat de intreaga voi fi eu....dar sper sa rezist).
Nico, spor la treaba. Oricum, sunt convinsa ca va fi o oboseala placuta; veti avea o casuta minunata.
Sanzi, sa ne mai povestesti de Davidutu'.
Pupici
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Nicoleta spune:
Salut.
Sinzi, nu-ti face griji cu slabitul. Daca nu sunt alte semne evidente (moleseala, lipsa poftei de mancare), atunci eu zic sa mai ai putina rabdare si sa nu te pripesti cu concluziile. Unii copii slabesc mai usor, atat.
Alina, felicitari pentru job. Asta da provocare, ma refer la orele de lucru. Cat despre salariu, desi nu stiu cat era celalalt, dublu suna biiiine! Sa ne povestesti daca e greu cu orele de somn.
Noi suntem bine, ne mutam sambata. eu am emotii, azi a fost instalata mobila de bucatarie. Uf, greu mai e, tati iar plecat...Ce sa zic, e placuta oboseala, dar e cam prea mare. Insa abia astapt sa se termine!!!
Nicoleta
sinzi_ana spune:
Alina, felicitari pt nooul job...si eu cred ca e o provocare referitor la ora...eu aici de abia m-am acomodat cu ora, si asta in conditiile in care ziua e inca zi si noaptea noapte...si dorm cele 8 ore....
Sanatate lui Luca...
Nicoleta atunci succes la mutat...sper sa va simtiti bine in noua casa!!!
Noi suntem bine, azi am fost la biblioteca si am participat la niste jocuri tare bine organizate si ne-am imprietenit cu copilasi...
Sinzi, Radu
si David
David
sinzi_ana spune:
Nicoleta hai ca coincidam...si noi tot sambata ne vom muta!!!!
Sinzi, Radu
si David
David
Nicoleta spune:
Salut.
Ne-am mutat. Dandana mare! Sunt franta.
Dar ne place in nuoa casa. Si lui Stef ii place! Mai sunt cateva chestii de facut, le vom face in timp. Adica mobila, smotru ...
Avem soare toata ziua, e faina si privelistea...
Ce mai, e bine!
Alina, ce mai faceti?
Sanzi, voi ati ajuns cu bine?
Nicoleta