Copilasii de ian-feb-mar 2003 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna fetelor
Nu mai pot intra prea des pe forum dar cand pot o voi face... Inca sunt la vechiul job (in plin proces de predare a sarcinilor catre inlocuitoarea mea) si abia astept sa ma mut la noul job (incepand de joia viitoare). Cred ca sunt un pic cam....cu capul pt ca deja imi caut un job part time pt dupa amiaza. Nu sunt hotarata, ma gandesc sa mai astept un timp sa ma acomodez cu programul si apoi vad ce fac...
Luca este iar racit....of :(

Sper ca sunteti bine; va voi da vesti cat de curand.
Va pup dulce

Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.
Alina, de ce un part-time job? Crezi ca vei reusi? Nu vroiai timp liber?
Sinzi, ati ajuns cu bine? Cum e in noua casa? David e ok? V-ati adaptat la fusul orar?
Noi suntem bine, Stefan tuseste putin, nimic grav. Parca si niste mucisori...dar e bine, tonic, nu febra...
Astept vesti de la voi.
Nicoleta

Mergi la inceput

Mai traiti mai?
Noi incercam sa ne adaptam la mediu...
Nicoleta

Mergi la inceput

Buna fetelor
Maine este ultima zi la vechiul job. De joi incepand nu stiu cat de des voi mai putea intra pe net (calculatorul de acasa este unul antic si incarca f greu paginile de net). Oricum voi incerca sa intru ca nu pot trai fara voi :)

Noi suntem bine; Luca inca nu merge la gradinita pt ca cea de stat la care ne gandeam sa il inscriem arata jalnic si nu vreau sa il dau cu orice pret. Inca mai imi permit sa astept (nu pt mult timp, este adevarat). Cred ca merg sa vizitez si o particulara (cu germana intensiv) la care preturile mi s-au parut oarecum rezonabile (700RON pt program lung si 400 RON pt program scurt). Nu stiu...merg sa vad. Ma gandesc ca ar fi bine pt el; ar merge apoi la Liceul German si ar fi un start bun pt formarea lui profesionala (v-am zis eu ca sunt dusa....deja ma gandesc la liceu:)).

Referitor la jobul acela part time...nevoile noastre financiare sunt mari si veniturile nu sunt extraordinare. Ma ambalez de cate ori gasesc o modalitate de a suplimenta veniturile familiei, dar cred ca sacrificiul ar fi prea mare. Nu cred ca as rezista fizic prea mult timp iar timpul petrecut cu Luca ar fi la fel ca si acum, adica putin. Merg oricum la interviu (pt simpla experienta capatata) dar aproape sigur nu voi merge cu doua joburi in paralel.

Ce mai face Stefan, Nico? Cum ii este la gradi? Banuiesc ca s-a adaptat deja f bine.

Sanzi, voi il dati pe David acolo la gradi sau mai asteptati?

Sper ca sunteti bine cu totii si abia astept sa va scriu impresiile despre noul job (sper sa fie bune).

Va pupicesc si pe voi si pe voiniceii vostri.

Cu mult drag

Mergi la inceput

Servus.
Alina, eu cred ca ai luat o decizie inteleapta sa mergi cu un singur job. Asta iti lasa timp pentru familia ta si pentru tine, de ce nu? Luca sigur se va bucura de timpul petrecut alaturi de tine. Iar banii nu sunt totul, stii?
Stefan merge la o gradinita de stat care insa arata foarte bine. Singura mea grija este legata de copii, care sunt cam multi deci nu au cum sa capete atentia dorita fiecare, in fiecare zi.
Dar amk lucrat si eu acolo si stiu ca de fapt ei se adapteaza. Fima la care lucrez acum vrea sa isi faca gradinita pentru angajati si astept acest lucru cu nerabdare. Va fi, se pare, in limba germana. Si preturile, rezonabile. Vom vedea.
Sinzi nu cred ca are inca Internet. Dar o asteptam, ca se pare suntem doar 3...
Multa sanatate.Si sa mai scrieti.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Buna
Suntem si noi domnisoara de februarie 2003,14 fev mai exact, avem un metru si vreo 17kg. De fapt, pentru asta v-am cautat, sa vad cat au piticii vostri ca mie mi se pare cam dolofanuta domnisoara. Si culmea e ca nu mananca foarte mult, intr-adevar mananca bine, adica nu-mi fac griji, mananca exact ca la carte. Nu dulciuri sau fainoase exagerat, asa zic eu.Desi nu-i lipsesc, dar incerc sa i le dau cu masura.
Sa va mai spunem si altceva despre noi. Mai are doi fratiori, unul mai mare si unul mai mic. Este fffff foarte incapatanata, mai rau ca ma-sa chiar!NU prea are aere de domnisoara, e cam baietoi, mai sensibili cred ca sunt baietii.
Inca nu merge la gradinita, creste in umbra lui frate-sau care o invata de toate. Din toamna o sa mearga si ea si ma gandeam daca sa o dau in aceeasi grupa cu el sau sa fie singura. Ma mai gandesc, frate-sau e mai mare cu doi ani.

Aa, si nu v-am spus, o cheama Sofia.
O sa va mai povestim,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sunt si io in graba...
Suntem bine, ne-am mutat, o sa punem si poze..
E cald aici si deja poti sa mergi la plaja...
Revin mai incolo...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Buna dragelor,
Sunt deja la noul loc de munca. Deocamdata lucrez ziua (si sunt oarecare sanse sa ramana asa situatia), compania se dezvolta pe zi ce trece iar eu, desi abia a trecut a doua zi de munca, am impresia ca incep sa ma acomodez. E bine deocamdata; sper sa fie din ce in ce mai bine.

Sanzi, ma bucur ca sunteti bine si sper sa ne povestesti mai multe lucruri despre voi. Imi inchipui ca ai multe de facut si nu ai timp de stat la taclale pe net dar cand ai putintel timp...spune-ne mai multe.

Nico, voi ce mai faceti? Cum va mai petreceti timpul liber? Ce a mai invatat Stefan? Al meu nazdravan nu invata decat prostii. Nu mai vrea sa spuna numerele, nici literele, nu vrea sa deseneze...nu mai vrea nimic. Este la faza cu NU si ne urca pe pereti.

Hei Irina, cum faci fata la trei, mama draga? Eu abia rezist cu unul singur...spune-mi si mie reteta te rog mult, poata reusesc sa ma mobilizez si sa mai fac un puiut...ca oricum ne mai dorim unul cdar cand vedem cat este de greu numai cu Luca...parca am mai astepta...

Hai va pup pe toate si abia astept sa mai aud vesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Alina, e mult mai greu cu unul decat cu doi O sa vezi ca nu glumesc. Fii curajoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Irina, cred ca e ceva de zodie...ca asa e si fi-miu...e groaznic...ma scoate din sarite rau de tot!!!!
Imi raspunde de fiecare data...indiferent de urmari!!!!

Azi m-a lasat cu gura cascata, cand la locul de joaca a inceput sa vorbeasca cu copii in propozitii in engleza...si turuia...
Asa deodata...nu stiu de unde stie, de la desene animate, de la jocuri...caci noi vorbim romana cu el pt ca vreau sa nu o uite...
Ii place sa cante si ii e tare dor de copii...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput